Şimdi Ara

kör nokta aynası gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
13.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araç kullanırken özellikle sıkışık trafikte kör noktadan dolayı sıkıntı çekiyorum. sanki her an birisi yanımdan geçecekmiş gibi hisse kapılıyorum. geçen yolda ilerliyorum yol biraz dar, aynadan sola bakıyorum araç yok ama yanımda araç sesi geliyor. kafamı çevirdim baktımki dibime kadar bi mercedes girmiş haberim yok.

bu ürün sizce işe yarar mı? boyu 12 cm.

www.hepsiburada.com
    Dreamcar Kör Nokta Aynası Oynar İkili Siyah 124 mm x 36 mm Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024838&Productid=otev2300901

• Benim arabada var ufak olandan.

http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-kor-nokta-aynasi-oynar-ikili-siyah-50-mm-x-50-mm-2300501/productDetails.aspx?productId=otev2300501&categoryId=20024838

5-6 aydır kullanıyorum.Soldaki önemli oldugundan oraya kör nokta aynası koydum.Şu an yanda görmedigim araç varsa o aynada görebiliyorum.Kesinlikle işe yarıyor.

Sağ taraftakini de sağ üste koydum ve arka lastigi işaretledim.Sıfır park yapıyorum onunla da .tavsiye ederim.Aynayı aşağı doğru konumlandırmak zorunda kalmassınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

merhaba arkadaşlar

araç kullanırken özellikle sıkışık trafikte kör noktadan dolayı sıkıntı çekiyorum. sanki her an birisi yanımdan geçecekmiş gibi hisse kapılıyorum. geçen yolda ilerliyorum yol biraz dar, aynadan sola bakıyorum araç yok ama yanımda araç sesi geliyor. kafamı çevirdim baktımki dibime kadar bi mercedes girmiş haberim yok.

bu ürün sizce işe yarar mı? boyu 12 cm.

www.hepsiburada.com
    Dreamcar Kör Nokta Aynası Oynar İkili Siyah 124 mm x 36 mm Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024838&Productid=otev2300901

Ben daha küçüğünü kullanıyorum son bikaç aydır, faydasını gördüm diyebilirim. Normalde dikiz aynasında görünmeyen, sağ ya da sol dış aynalarda da görünmeyen ve size çok yakın olan araçları bu aynalar gösteriyor.

• Aynalarınızı biraz daha dışa açarak kullanırsanız sorununuzu kısmen çözebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

Aynalarınızı biraz daha dışa açarak kullanırsanız sorununuzu kısmen çözebilirsiniz

en dışta kullanıyorum zaten. boyum gereği koltuk en sonda olduğundan pek fayda etmiyor.
  • Benim arabada var ufak olandan.

5-6 aydır kullanıyorum.Soldaki önemli oldugundan oraya kör nokta aynası koydum.Şu an yanda görmedigim araç varsa o aynada görebiliyorum.Kesinlikle işe yarıyor.

Sağ taraftakini de sağ üste koydum ve arka lastigi işaretledim.Sıfır park yapıyorum onunla da .tavsiye ederim.Aynayı aşağı doğru konumlandırmak zorunda kalmassınız.

• peki yapıştırıcıları kuvvetli mi? çukura girdiğimizde çıkıp gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Benim arabada var ufak olandan.

küçük olan gayet güzel duruyor. işe yarıyorsa almakta fayda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayna oldukça işe yarıyor. Aslında bir de aynanın üstüne takılan modelleri var bunların büyükçe ama sokaktaki it kopuk söker alır onu.

Hiç işe yaramasa park ederken acayip işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Ayna oldukça işe yarıyor. Aslında bir de aynanın üstüne takılan modelleri var bunların büyükçe ama sokaktaki it kopuk söker alır onu.

Hiç işe yaramasa park ederken acayip işe yarıyor.

aynanın üstüne derken?
  • Güzelmiş gerçekten bende bir araştırayım olmadı bizim arabaya alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

aynanın üstüne derken?

www.hepsiburada.com
    Modacar Dış Dikiz İlave Açısı Ayarlanabilir Kör Nokta Aynası Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/space-kor-nokta-aynasi-krom-85a10410/productDetails.aspx?productId=otm85a10410&categoryId=20024839

gibi

• Gerekli kesinlikle. Bugün hafif bir ticari beni görmeyip soldan sağa doğru önüme kırdı. Kornaya basıyorum ama nafile. adam sesin nerden geldiğini anlamaya çalışıyordu. Belliki kör noktasında kalmışım. Neyseki şerit değişimini sert yapmadığı için yavaşlama fırsatım oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan18

Gerekli kesinlikle. Bugün hafif bir ticari beni görmeyip soldan sağa doğru önüme kırdı. Kornaya basıyorum ama nafile. adam sesin nerden geldiğini anlamaya çalışıyordu. Belliki kör noktasında kalmışım. Neyseki şerit değişimini sert yapmadığı için yavaşlama fırsatım oldu.

Araç doblodur kesin
  • Gerekli, sollama sırasında bizi fark etmeyen, dönme esnasında sinyal yakana çarpmıştık... dönmeden 25-50mt önce yaksa biz fark edeceğiz. dönüyor dönerken sinyal yakıyor Şahin fatih oto kaportalık olmuştu. sol kapılardan yay gibi şekil almıştı.. Sigortasız gezip bir de bizim plakanın yabancı olması sebebiyle üste çıktılar. Halbuki 2-3km uzaktaki köye gidiyorduk dedemlere bizim laguna vardı, çamurluk değişti. bi de tampon 3-5cm kadar yırtılmıştı o da değişti o kadar. sigortası ve evrakları tam olsa idi, bizim kaskodan hepsini karşılayacaktık ama onlar ödemek zorunda kaldı, sigortasız ceza yememek ve aracın bağlanmaması için. 100tl uğruna yaşadıkları sıkıntıya değer miydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Benim arabada var ufak olandan.

güzelmiş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Gerekli kesinlikle. Bugün hafif bir ticari beni görmeyip soldan sağa doğru önüme kırdı. Kornaya basıyorum ama nafile. adam sesin nerden geldiğini anlamaya çalışıyordu. Belliki kör noktasında kalmışım. Neyseki şerit değişimini sert yapmadığı için yavaşlama fırsatım oldu.

Araç doblodur kesin

O esnada tam dikkat edemedim ama büyük ihtimal dobloydu.

• Bu kör nokta olayından ben de muzdaribim . Eğilip eğilip kör noktayı kontrol etmekten bıktım . Daha 2 hafta önce bi doblonun önüne kırdım direksiyonu yanlışlıkla , adam durdu yolun ortasında anlamlı anlamlı baktı , hiç el kol hareketi bağırma vs yok , sadece baktı . çok kötü hissettim kendimi :) kör noktada kalmış inanın zerre kadar görünmüyordu , yani tabiri caizse saklanmış resmen . Napimmm .
  • pinigo.com da 4,80 kör nokta aynası.
  • Kor nokta uyarıcısı olan araç almak lazım citroen c4'e koymuştu bir paketin içindeydi. Bende o donanım olmadığı için sollama yapmadan önce ani bir şekilde kafamı , hareket edeceğim şeride doğru çevirip tekrar yola dönüyorum.Sinsi sinsi çaprazdan beni takip eden lavuklara vurmak zorunda kalmıyorum bu yöntemle. Herkese tavsiye etmem ben öndeki araçla aramda ki mesafeyi iyi tutarım yoksa bu hareketi yaptığınız anda önünüzde seyreden araçla tokalaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Araç doblodur kesin

konu sahibi olarak benim aracta doblo

aynalar dikey oldugundan gorus acisi pek iyi degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.