Şimdi Ara

Neden karartılmış cam ? İşte benim açımdan sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafikte, otobüstekiler dolmuştakiler özellikle yanınızda sevgiliniz ve ya eşiniz varken hayvan gibi bakıyorlar.

O yüzden aracın dışardan içinin görünmesini istemiyorum.

Yine trafikte dip dibe giderken yanda ki barzoların gözlerinden uzak durmak için karartılmış cam olayını destekliyorum.

Görmemişler gibi bakıyorlar ve öylece dikiyorlar gözlerini ya

Böyle zifiri sim siyah olmasada %60-65 karartma yeterlidir diye düşünüyorum.

Ön camada %15-20 yaptırsak sıkıntı olur mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Manyak mısın ön cama %15 olur mu? Gece 6. hissinle mi gideceksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cama yaptırılmasına karşıyım, görüşü etkileyebilir. Onun dışında arka camları zifiri yapmakta ben bi zarar göremiyorum. Hadi ön camlar %50-60 olsun ama arka camlardan kimene..
  • Eşiniz veya sevgiliniz arabadan aşağı inince etraftakilerin bakışlarını nasıl engelliyorsunuz? ben folyoya sarıyorum hanımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred10

Eşiniz veya sevgiliniz arabadan aşağı inince etraftakilerin bakışlarını nasıl engelliyorsunuz? ben folyoya sarıyorum hanımı.

Arkadaşın hassasiyetine saygı göstermek lazım. Bu memlekette ailesini koruyup kollayan kıskanan olduğu gibi teşir etmekten hoşlananlar da var

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

quote:

Eşiniz veya sevgiliniz arabadan aşağı inince etraftakilerin bakışlarını nasıl engelliyorsunuz? ben folyoya sarıyorum hanımı.

Arkadaşın hassasiyetine saygı göstermek lazım. Bu memlekette ailesini koruyup kollayan kıskanan olduğu gibi teşir etmekten hoşlananlar da var

Saygısızlık değil hocam yaptığım, merak ettim. Hadi camları kapkara yaparak hanımı koruduk. Arabadan indik AVM'ye girdik. AVM'deki adamlar ile trafikte hanımı sakladığımız adamlar aynı adamlar, bir farkları yok. Aynı düşünce ile AVM'de hanımı nasıl koruyabiliriz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

quote:

Saygısızlık değil hocam yaptığım, merak ettim. Hadi camları kapkara yaparak hanımı koruduk. Arabadan indik AVM'ye girdik. AVM'deki adamlar ile trafikte hanımı sakladığımız adamlar aynı adamlar, bir farkları yok. Aynı düşünce ile AVM'de hanımı nasıl koruyabiliriz?

Hanımları korumak değil de milletin düzelmesi lazım ustad . Namus bekçisi herifler milletin çocuğununa kızına tasallut olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cam filmi yapan net apaçidir. Ben arızayım, bana bulaşma, ben mafyayım, karanlık adamım imajı çizen bir apaçidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5EVEN

Cam filmi yapan net apaçidir. Ben arızayım, bana bulaşma, ben mafyayım, karanlık adamım imajı çizen bir apaçidir.

2 yildir kullaniyorum; demek ben de apaciymisim;)

Tesekkurler hocam bilgi icin

• Benim açımdan bir araçtaki en gereksiz uygulumadır cam filmi...
    Tüm araçlardan da sökülmesi taraftarıyım...
    En basit; halk otobüsü bile camlara film yaptırıyor,otobüs durağa yanaşıyor içeriyi göremiyorsun boş yer var mı diye...
  • Sagdan soldan gelen gunesi engellemek icin.

• Bir kere cam filminin temel amacı gelen güneşi belirli bir ölçü de kesmek. Ben önde 1 arkada 2 numara kullanıyorum ve 1 numara bile güneşi bariz kırıyor. Cam filmi yokken arabanın içi fırın gibi olurdu, güneş gözümün içine girerdi. Ayrıca denildiği gibi içi daha az gösteriyor, ben pek takılmam böyle şeylere ama sonuçta eşi çocuğu olana yarar sağlar. Burada apaçilik tarzı yorumlarda gelmiş evet öne arkaya 5 numara apaçilik olabilir ama trafiğin izin verdiği ölçüde cam filmi kullanmak ne zaman apaçilik oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 30 Ocak 2017; 11:7:6 >
  • % oranını veya numarasını bilemiyorum ama tofaşçı ibnler resmen kömür isi gibi yaptırıyor camlarını... İçinde in mi var cin mi var birşey de anlaşılmıyor...

Antrenmandaydık geçen bisikletlerle, geriden hızla gelip tam yanımızda egzozunu açtı ve resmen gidona silme geçti, rüzgarını hissettim... Yanımdaki arkadaşla çarpıştık ama düşmedik şükür. Hemen ilerdeki ışıklarda yakaladık camı bir açtı ki içinde 5 tane at hırsızı... Polis görse eşgal bozukluğundan ceza yerler o derece... Niye böyle birşey yaptınız diyebildim sadece çünkü az üzerlerine gitsek orada kesecekler bizi.

Cam filmini, yanınımızda egzoz açıp canımızı tehlikeye atmasını vs geçtim ama, aklıma en çok takılan şey bu insan müsvetteleri yarın bir gün belki çoluk çocuğa karışacaklar ve Vatana Millete hayırlı evlatları olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 30 Ocak 2017; 11:13:5 >
  • güneş ışığını kırmak ve güneşin kanserojen uv ışınlarından korunmak için mutlaka gerekli birşey,klima performansını artırıyor ve harcadığı enerjiyi azaltıyor, ayrıca özellikle arka koltukta emziren bayan falan olma ihtimalinden dolayı gerekli zaten bir çok üst model aracın arka camları fabrikasyon olarak karartmalıdır. önceki acım ix 35 kendinden karartmalıydı çok memnundum şimdi ki aracım c 180 ede ben taktırdım tabi orta koyulukta olanı taktırdım. Bence en açık yada orta koyulukta olanı kesinlikle yapılmalı özelikle güneşi çok gören deniz kenarı şehirlerde
  • Eskiden ben de apaçi işi bulurdum cam filmini ancak aile için kullanımda faydası çok. Tek sıkıntı gece yolculuğu daha sıkıcı olabiliyor.

• quote:

Cam filmi yapan net apaçidir. Ben arızayım, bana bulaşma, ben mafyayım, karanlık adamım imajı çizen bir apaçidir.

Yaş kaç? Cvplarsan sevinirim

• Saçmalardan seçmeler.

Çevremde en az 10 tane camında film olan insan var. Hepside birbirinden efendi insanlar. Cam filmi efendiliği göstermeyeceği gibi apaçiliği de göstermez.

• Arkadaşın arabada ön cam filmi vardı. O gayet memnundu ama ben sevmemiştim. en ufak toz konsa ön camı silerim. görüşüm net olmalı. çok karanlık gelmişti bana ön camda film..
  • quote:

Apaçiyiz tamam

• Yaz mevsiminde uzun yola çıkmışken güneş her açıdan arabayı delik deşik ettiğinde anlaşılıyor cam filminin apaçiliği. :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.