Şimdi Ara

Neden karartılmış cam ? İşte benim açımdan sebebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlar 10 numara olmuş, çok güldüm walla..harikasınız..
    Cam filmi bence sıcak memlekette yaşayanlar ve uzun yol yapanlar için bir zorunluluktur.. Ben sağlık açısından faydasına inananlardanım.. Kendi aracımızda da geçen hafta tüm camlara çektirdim..Aracı eşimde kullandığı için kendisi özellikle bahsedilen gerekçelerle yaptırmamı istedi ve normalde arabaya para harcamama çok kızan biri olarak cam filmine hemen onay verdi.. Demek ki sürüş esnasında güvenliğini bozacak şekilde rahatsız eden öküzler var.. Olaya sadece namus veya benzeri kıskançlık gibi durumlarla bakmamak lazım..
  • NCAP çarpışma testlerinde ağır çekimde suratınıza doğru savrulan milyonlarca cam parçası için bile taktırılır.

3M CR gibi kakiteli seriler UV'yi %99.9 ısıyı %50-60 kesiyor, konsolu direksiyonu vs. korur yıpranmaktan.
  • Cam filmsiz araba, perdesiz eve benzer
  • Ne alaka adam belki adanada yasiyor 45 derece sicagin arabasina girmesini istemiyordur ayrica cam filmleri camin kirilmasini zorlastirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka camlar da var sadece, otobüsten bakanlara dikkat ediyor olmanda ilginçmiş, baksa ne bakmasa ne kendini fazla abartma işin sonu hastalığa kadar gidebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda cam filmi var.polis çevirmesinde de durdum,jandarma kontrolünde de. Hiçbir tanesi sorun çıkartmadı. Kullanma nedenim tamamiyle ısı için. Klimasız lacivert renkli araba yazın 2 saat güneşte kalınca içinde durmak eziyet. Şimdi en azından tahammül edilebilen bir sıcaklık oluyor içeride.
  • Yorumlara bak. aracin ici insanin ozelidir. tabi ki cam filmi olmali. bazilari demis mafyayim imaji veren apacilersiniz. e o zaman evine de perde takma? mantiga bak. evine perde takinca mafya ben gizli islerin adamiyim bulasma bana mi oluyoruz
  • cam filmi ailenin görülmemesi için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

NCAP çarpışma testlerinde ağır çekimde suratınıza doğru savrulan milyonlarca cam parçası için bile taktırılır.

3M CR gibi kakiteli seriler UV'yi %99.9 ısıyı %50-60 kesiyor, konsolu direksiyonu vs. korur yıpranmaktan.

Hocam bu konuda ben pek emin olamiyorum.Yani o camin dagilmasinin guvenli oldugunu soyleyenler de var.

Ben de cam filmli arac kullaniyorum.Kafamdaki tek soru bu guevnlik konusu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu camlara film çektirme olayının aslı yüzde 90 şekil olsun diye yapılan bir uygulamadır. arabanın içine bakıyorlar ya da güneş çok yakıyor gibi laflar işin bahanesi. yıllardan beri bu işin içindeyiz. birbirimizi kandırmanın gereği yok. ayrıca şu camlara film kaplattıktan sonra bir de tampona dil taktırdın mı işlem tamam.
  • %60-65 nedir?

Bu filmlerin %'sel olarak numaralandırılması şöyle oluyor;

Neden karartılmış cam ? İşte benim açımdan sebebi
  • Sanırsın ki forumdaki herkes Nişantaşı'nda yaşıyor. Aile isen tr de film şart. Tartışılacak bir konu bile değil bence. Sevgilisini alüminyum folyoya saran arkadaş hazır sarmisken fırına da atarsa tam olur.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Evinizde perde kullanmıyorsunuz değil mi ? Yok kullanıyorsanız bu mantık ile perdelerinizi söküp atın Merak etmeyin bu memlekette boş otobüs, ilk durakta olur, boş mu dolu mu, merak etmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5EVEN

Cam filmi yapan net apaçidir. Ben arızayım, bana bulaşma, ben mafyayım, karanlık adamım imajı çizen bir apaçidir.

Ne güzel keşke herkes sizinle aynı fikirde olsa da, film kullanan efendi adamın üstüne çıkmaktan çekinseler. İşte tamda bu işe yarıyor filmli camlar, trafikte taciz edilmemek için

• arka camlara bod perde taktım. arka kısım hiç bir şekilde dışarıdan gözükmüyor. Sıkıntılı durum olunca arkaya oturtuyorum.
    Dışarıda da gazete kağıdına sarıyorum
  • Cam filmi için yönetmelik bile çıktı, neyi tartışıyorsunuz?
    Aile özellikle bebek varsa cam filmi şart. Bebekler ağlamaya başlayınca emzirme haricinde susturamazsınız.
    Ayrıca sw araçlarda cam fazla olduğundan film veya karartma yine gerekli.
    Fakat apaçilik ve hovardalık için yaptıranlar da çok.

• Camları komple simsiyah yapın sonra yağmurlu karanlık havada sizlerle uğraşalım. Ulan bir tane mi düz gitmez bu filmli arabalar, önünüzü göremiyorsunuz, şeridi tutturamıyorsunuz kapalı havada.

Korna hayvanları ürkütmek için icad edildi, biz trafikteki katırları ilerletmek için kullanıyoruz.

Cam filmi güvenlik ve uv kırıcı olması açısından icad edildi, biz yoldaki mandalardan göz temasını kesmek için kullanıyoruz.

Ikisi de amacı dışına çıkmış durumda ama arkadaşa da hak veriyorum, trafikte gizem yaratmanın faydası var, it kopuk içinden abisi çıkacak diye pek bulaşmıyor.
  • Cam filmi yerine perde yaptırmak niye kimsenin aklına gelmiyor. Eğer amaca hizmet edilmesi isteniyor ise takarsın arka camlara çepeçevre perde ya da takmatik perdeyi o daha iyi korur namahreminizi. Cam filminin size bir çok zararı var bildiğim. Bir yerde 17 madde halinde sayılmıştı. Mesela araç içinde hafif bir yangın çıksa film bu alevi saniyeler içinde tavana taşıyormuş. Ayrıca kaza anında camın daha rijit kalmasına yol açarak kapısı açılmayan araçtan çıkmayı bazı durumlarda imkansızlaştırıyormuş. Buna benzer 17 madde sayılmıştı ama şu an bulamadım. Hepsini düşününce faydasından çok zararı var derim ben bu film işinin.
  • Aracına lpg taktırıp cam filminin zararları diye zorlama yorumlar yapmak ilginç!

Gün boyu güneşin altında yatan arabada UV'yi bod perde kesemez.

Benden tavsiye evin camlarına da uygulayın kendiniz yapabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=tFFFfqv1ncY&list=WL&index=36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 31 Ocak 2017; 10:39:20 >
  • İçerisi görünüyor diye kapkara film takmak başka bir iş, başka bir kafa...

Eğer amaç UV koruması ise -ki Ege/Akdeniz bölgesi şart- 1-2No her Aman iş görür. Ve bod perdeler aynı işi/faydayı görmüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.