Şimdi Ara

Kör olacam acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler lens aldim almaz olaydim. Sabah 2 saatte zor taktim simdi cikaramiyorum gözümu yumruklucam yada boyle yatip sabaha kör kalkcam. kullanan arkadaslar acil yardim etsin. ciddi beyler

asdaassasdsaaadd cikardim lan yuppi anani yiyim hemde 15 saniyede :))))) meger lense dokununca hersey kendiliginden geliyomus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucasu -- 20 Mart 2014; 0:25:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mucasu

beyler lens aldim almaz olaydim. Sabah 2 saatte zor taktim simdi cikaramiyorum gözümu yumruklucam yada boyle yatip sabaha kör kalkcam. kullanan arkadaslar acil yardim etsin. ciddi beyler

ciddiyim kuzenim abisininkileri takip yatmis sabah kalktiginda gozleri davul gibiydi 1 hafta ilac damla falan kullandi. cikarabiliyorsan cikar ve hemen yika gozlerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki tırtıllardan yardım bekleme acile git hemen....
  • 1 yıldır lens kullanıyorum.Yatarken çıkarmadım hiç bugüne kadar bişey olmadı ama ilk taktığım zamanlar çıkarmada zorlanıyordum
  • Kardes sol goz icin sag uste bak ve parmagini gozbebegine getirip sola dogru yavasca cek 2 ay once takmaya basladim her aksam bu sekilde cikariyorum

• Ben fazla kullanmam ama kullanirken birkaç gece çıkarmadığım oldu, kör olmadim neyseki
    Çıkarmak takmaktan daha kolay Alttan indir yukarı bak lens aşağı inince bas ve işaret parmagini kapatarak lensi al

• Hoca öncelikle elinin hijyeninden son derece emin ol sabunlu suyla yıka ve elini kurula daha sonra gözünü sonuna kadar aç burdan devamını iyi ve anlayarak oku olayı sağ gözün için anlatıyorum sol gözün için kendin uyarla.

Sağ baş parmağını ve işaret parmağını kullanarak kolaylıkla bu işin üstesinden geleceğiz.

1- Öncelikle Baş(en kısa) parmağını gözünün sağ tarafına beyaz kısma değdir ve parmağın orada dursun bunu yaparken sol yukarı bakabilirsin ama gözünü kapatmamaya çalış.

2- Şimdi işaret parmağın ile lense yavaşça dokun lensi hisset gözünü kapatma ve gözüne dokunmaktan korkma farkında olarak yaparsan gözün kapanmaz ve asla acıma olmaz.

3- Şimdi işaret parmağınla lensi yavaşça ve bastırarak baş parmağının üzerine doğru çek iki parmağının arasına lensi al ve hijyenik bir biçimde lensi kutusna koy.

İşlem çok basit ve kolay. İnşAllah başarırsın. Ayrıca kör olmassın korkma şimdiki lenslerle 1 hafta çıkarmadan bile durulabiliyor muhtemelen seninkiylede 1 gün yatılır en az sıkıntı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım yaniyorduk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takmak neysede çıkarmak en kolayıdır biraz gözünü ovalasan bile yerinden çıkar. Lenslede 1 akşam yatsan sorun olmaz korkma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 çıkarmadan yattım problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Hoca öncelikle elinin hijyeninden son derece emin ol sabunlu suyla yıka ve elini kurula daha sonra gözünü sonuna kadar aç burdan devamını iyi ve anlayarak oku olayı sağ gözün için anlatıyorum sol gözün için kendin uyarla.

Sağ baş parmağını ve işaret parmağını kullanarak kolaylıkla bu işin üstesinden geleceğiz.

1- Öncelikle Baş(en kısa) parmağını gözünün sağ tarafına beyaz kısma değdir ve parmağın orada dursun bunu yaparken sol yukarı bakabilirsin ama gözünü kapatmamaya çalış.

2- Şimdi işaret parmağın ile lense yavaşça dokun lensi hisset gözünü kapatma ve gözüne dokunmaktan korkma farkında olarak yaparsan gözün kapanmaz ve asla acıma olmaz.

3- Şimdi işaret parmağınla lensi yavaşça ve bastırarak baş parmağının üzerine doğru çek iki parmağının arasına lensi al ve hijyenik bir biçimde lensi kutusna koy.

İşlem çok basit ve kolay. İnşAllah başarırsın. Ayrıca kör olmassın korkma şimdiki lenslerle 1 hafta çıkarmadan bile durulabiliyor muhtemelen seninkiylede 1 gün yatılır en az sıkıntı olmaz.

yaptim su an gozum kipkirmizi ve hala cikaramadim galiba cikaramicam elimi soktugumda kapaklar otomatik kapaniyor.

• quote:

quote:

Hoca öncelikle elinin hijyeninden son derece emin ol sabunlu suyla yıka ve elini kurula daha sonra gözünü sonuna kadar aç burdan devamını iyi ve anlayarak oku olayı sağ gözün için anlatıyorum sol gözün için kendin uyarla.

yaptim su an gozum kipkirmizi ve hala cikaramadim galiba cikaramicam elimi soktugumda kapaklar otomatik kapaniyor.

Hocam ona katlanmanız lazım . alışırsınız bi süre sonra . gözünüz sulanıcak ama dayanın

• quote:

quote:

Takarken nasıl taktığını çok merak ediyorum Sana son bir tavsiye vereceğim aklımı kullandım ve sağa sola kaçırmadan yapılabilecek en doğru şeyi düşünmeye çalıştım. Öncelikle şunu sorayım lensin göz bebeğinde olduğuna eminmisin? Gözlüklerini tak ve bak bulanıklık var mı? Eğer lensin orada olduğundan eminsen gözünü kapat ve gözün kapallıyken dim dik ileri baktığına emin ol içerde. Ve daha sonra işaret ve başkaparmaklarınla göz kapağını( lensin olduğu bölgeden gözün kapalıyken) tut ve gözünü kapatmaya çalışırken aynı anda parmaklarınla çek. Bu sırada içeride olacak hava basıncıyla lens gözünden çıkacak ve üst göz kapağında olacak tekrar gözünü kapatmamaya çalış ve onu oradan al zaten kendiside düşer büyük ihtimalle o konuma geldikten sonra yere.

• Kardeşim neden lens takarsınız ki gözümün rengini değiştiricem diye kör olucan sonra kafayı duvara vurucan biraz aklını başına al değermi ufacık bir şey için gözünü kaybetmeye bırak doğal halinde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

Kardeşim neden lens takarsınız ki gözümün rengini değiştiricem diye kör olucan sonra kafayı duvara vurucan biraz aklını başına al değermi ufacık bir şey için gözünü kaybetmeye bırak doğal halinde kalsın

dostum benim lens 2.75 miyop seffaf yani renksiz lens.keyfi kullanmiyorum.

• O zaman pardon kardeşim ama gözlük alsan senin için daha iyi olur göz sakata gelicek biyer değil şuan anlatırken bile gözlerim bisekil oluyor.
  • up yine cikaramiyom :(((

• geber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.