Şimdi Ara

Acil yardım yaniyorduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alkın34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar bundan 2 hafta önce 1992 model 305 binde R9 Broadway aldım 80 km yol geldim sonraki 2-3 gün içinde de 50-60 km yol yaptım parça parça bir sabah çalıştırmak istedigimde mars basmadı bende aküden sır diye düşünerek takviye yaptım bir kaç sefer denemeden sonra çalıştı sonra yine calismayicna elektrikçi ye gittim usta marş otomatiği arızalı dedi ve değiştirdi kömürleri de değiştirdi akunde zayıf sabah calsitrdinda kalırsa aküden dir dedi sabah denedim ve çalıştı sonrasında yola çıktım bir 10 km gittikten sonra rampada önümdeki araç durunca durmak zorunda kaldım ve stop ettim aracı tekrar hızlıca çalıştırmaya çalışırken aracın direksiyon alt tarafından dumanlar çıkmaya başladı hemen araçtan çıktım bir süre bekledim geçince tekrar denedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araca elektrikler geldi ama motor çalışması LPG göstergesinin ışığının yanmadigini gördüm çeşitli çalıştırma denemelerindem snra olmayınca akşam çekici ile aynı elektriciye götürdüm araca baktı ve araçta gizli kontak olduğunu ve kablosunun yandığını onun şase yaptığını söyledi aracın ön konsolu soktu yaptı ve iki gün sonra tamam alabilirsin dedi bugün gri ald 2 km yol yaptım park ettm akşamına 2 km daha yol gdip park edecegm esnada yine stop etti calsitmaya çalışınca yine konsol altından dumanalr çıktı hemen kutup başını soktum ustayı aradım beklerken bı deneyim dedim tekrar Mars'a basınça yine dumanalr çıktı LPG göstergesi yine çalışmıyor bana yardım edebilecek varmı neden böyle olur arabadan kullanmadan soğudum ve korktum ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.