< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Korax BT1 Dahili Wifi GÖZSÜZ BLUETOOTH KUMANDALI HD UYDU CİHAZI Aldım (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: volkanadana
Youtube performansı nasılFena sayılmaz modemle arada yaklaşık 10 mt ve iki duvar var takilmadan, kısmen düşük kalitede izleyebiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı bende aldım internete bir ucu ethernet bir ucu USB kablo ile mi baglandin dönüştürucu kullandığımızda hızda düşüş yasarmiyiz ? Ben ip tv test aldım modem 10 metre uzakta olmasına ragmen çok az takılma yaşadım kablo ile baglansam cam gibi olur sanırım sen nasıl bağlandın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı konulara açıklama getireyim uzunca süredir kullanıyorum bu cihazı bana göre tam bir f/p cihazı
+kendi youtube özelliği ile youtube bağlanıyor
+kendi webtv serverı ile uydunuzda sorun olsa bile tv izlemenizi devam ettirebiliyorsunuz
+ip tv niz varsa gerekli link verilerini girdiğinizde iptv izleyebiliyorsunuz
+özellleştirmeler yapabiliyorsunuz şu saatte şu kanal açılsın şu kanalı şu zamanda takmış olduğum usb ye kayıt et gibi
+ecast ile telefonunuzu kumanda haline getirebilir telefondaki video foto müzik yansıtması yapabilirsiniz ancak şimdilik uygulama android destekliyor ios ta yok ama başarılı ayrıca yansıtma özelliği ile siz telefonda başka şeylerle ilgilensenizde bir filmi izleyebiliyorsunuz bu konuda oldukça başarılı
+kumandanın bluetooth olması da oldukça başarılı hiç bir alıcı göz olmaması ve receiverın tv nin arkadında olmasına rağmen tüm açılardan iyi çekiyor
+yazılım güncellemesini internetten otomatik yapabiliyorsunuz
+dahili usb slotu aracılığıyla multimedya olarak kullanabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 13 Aralık 2021; 1:28:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihazın eksi yönlerini de yazmak lazım.
1_ Ethernet girişi yok. Bağlantının kablosuz olması her zaman sıkıntıdır. ( Kablosuz bağlantıda sık sık kopma olur, kablosuz bağlantıda veri hızı düşer. )
2_ Cihazda h264 destekli Sunplus 1506g işlemci var. Bu işlemcide scaling( ölçekleme ) çok zayıf. Bu durum tv'ye görüntüde vasatlık olarak yansımaktadır. ( Kaliteli görüntü, yalnızca kaliteli işlemcilerle elde edilir !... )
2_ Cihaz h264 'e kadar destekliyor. Bu cihazla internet bağlantı bir içerik izlenmek istendiğinde, içerik h265 ise, desteklenmeyen video biçimi diye cihaz uyarı verecektir. Diyelim ki, youtube'a bağlandık ve rastgele bir video açtık. O video h265 ise, cihazda görüntülenemeyecektir. Yani cihazın internete bağlanması önemli değil, internetteki içeriklerin tamamını oynatması önemlidir.
Hasılı; kaliteli görüntü arayanların, kablolu internet bağlantısı arayanların, h265 video'ları izlemek isteyenlerin işine bu cihaz yaramayacaktır.
-
cihazın bir kötü yanıda free server olarak dqcam kullanılmış çok az şifreli kanal açıyor dqcam keşke vanillia server kullanılsaymış
bir kötü yanıda tkgs cihaza her tkgs kanal güncellemesi geldiğinde kanal listesi bozuluyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewSphere -- 13 Aralık 2021; 12:9:20 > -
cihaza yeni yazılım geldi kulanıcılarına duyurulur nashare dvb finder özellikleri hata fixleri falan filan yapılmış yazılım korax sitesinden indirip usb bellek ile cihaza yükleyeceksiniz
yeni yazılım cihaz üzerinden online verilmeyecekmiş web sitesinden indiriniz.
https://www.korax.com.tr/tr/korax-destek/korax-uydu-sistemleri-yazilimlar-yazilim-destek/korax-destek-uydu-cihazlari-uydu-alicilari-yazilimlari.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X