KORAX FULL HD Korax Full HD ; Kart paylaşıma Uygun Olup USB'ye Kayıt Özelliği Bulunan HD Uydu Alıcısıdır.
CCcam 2.2.1 Newcamd , MGcam SORUNSUZ OLARAK ÇALIŞMAKTADIR. 1080 HD USB’ye Zamanlayıcılı Kayıt Kolay Kullanışlı OSD Menüsü USB'den Film, Müzik, Resim Oynatma HDMI Çıkışı DiseqC 1.0/1.1/1.2 Destekleme Duyarlılığı Yüksek QPSK Tuner Network Arama DVB-S ve DVB-S2/MPEG-2 ve MPEG-4 Dijital Yayın RS-232 Port Çıkışı Favori ve Buket Oluşturma Fonksiyonu Çoklu Resim Çocuk Kilidi PLL-RF Modülatör EPG(Elektronik Program Rehberi) 7 Gün Universal C/KU, MDU Hızlı Kanal Geçişi PAL/NTSC/SECAM Zoom Fonksiyonu Kolay Kullanım USB’den Yazılım Yükleme LCD ve PLAZMA Tv Uyumlu
Ürün Fiyatı : 399 TL
MediaLink BlackPanther
2 Modul Girişi ( CI ) ( NAGRAVISION, CRYPTONWORKS, IRDETO, CONAX, SECA & VIACCESS, CTI, TF için) 1 Smart Kart Girişi 1 Radyo alıcısı 10000 tane servis (TV ve radyo destekli Mdu-1-2-3-4 Uyumlu Bir Çok dil uyumlu ses sistemi Bir çok dil uyumlu menü Bir saniyeden az tuşlama süresi Favori listesi düzenleme özelliği Gerçek renk ekranı(OSD) Program bilgisi için elektronik program rehberi(EPG) Altyazı Teleteks S/PDIF dijital ses ya da Dolby AC-3 bit dizisi çıkışı DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 ve USALS HDMI HD Video/ses çıkışı USB ile yazılım güncelleme Kayıt kapasitesi:80 saat( 160GB Harici HDD) Zamanlayıcı : Yaklaşık 2 saat ( 4GB) Güçlü trick modu USB 2.0 Medialink & Black Panter Full Hd Uydu Medialink & Black Panter den Mükemmel Ses Kalitesi Harici Disk Desteği İle Video Kayıt Kart Okuyucusu Ultra Hızlı Menü ve Kanal Geçişleri Hayal ettiğinizden Fazlası Fonksiyonel özellikler: HD (HDTV 720p, 1080i) MP3 ve görüntü dosyaları desteği Alfanümerik VFD nokta matrisli mavi ekran USB üzerinden PVR (video kayıt) özelliği Zaman kaydırma (durdurma, ileri, geri) 2ad dijital dekoder yuvası (CI arayüzü) 1ad kart okuyusu yuvası Unicable (TekKablo LNB) sistemine uyumlu Blind Scan (körden tarama) özelliği 230/12V aküden /şebekeden beslenebilme 10 000 kanal belleği, 7 adet favori listesi Kanal listesi düzenleyicisi, USB üzerinden kanallar ve yazılım yükleme, EPG Elektronik Program Rehberi ve EPG üzerinden programlanabilen zamanlayıcı
1ad Kompozit (CVBS) 1ad Komponent (YPbPr) 1ad Optical S-PDIF 1ad USB 2.0 1ad HDMI 1ad RJ45 LAN port 1ad SCART 2ad CI interface 1ad built-in card reader
ÖnYüz Giriş /Çıkış:
IR Modül (38KHz), 3adet buton
Fiziksel Özellikler:
Boyutlar: 240 x 150 x 45 mm Ağırlık: Brüt 1.88 Kg Güç Kaynağı: 100Vac – 240 Vac Voltaj: 50/60Hz harici adaptör Çalışma sıcaklığı: 0°C - 60°C Depo sıcaklığı: -10°C - +70°C çalışma güç tüketimi: Max. 26W, Beklemede güç tüketimi 1W'dan az
Ürün Fiyatı : 399 TL
Fiyat bakımından ikiside aynı. Peki ya donanım bakımından hangisi daha kaliteli hangisi daha alınırdır ?
Koraxda modül girişi yoktur onun için Black Panter daha üstün cihaz diyebiliriz
donanım kalitesi de daha iyi cihaz ikisi arasında tercih olacaksa Media Lİnk tavsiye edilir % 100
quote:
Orijinalden alıntı: ironman
Koraxda modül girişi yoktur onun için Black Panter daha üstün cihaz diyebiliriz
donanım kalitesi de daha iyi cihaz ikisi arasında tercih olacaksa Media Lİnk tavsiye edilir % 100
Modül olması bence de bir avantaj
koraxa atlanta hd boxın kopyası diyorlar herşeyi tamamen aynı diyorlar benimde gönlüm media linkten yana ama koraxın atlanta hd box ile tamamen aynı oluşu kafamı karıştırıyor
Hocam hala uydu araştırmasına devam mı ,yoksa aldın mı?
valla kafam çok karışık evde 107 ekran samsung 42LE5300 duruyor ama ben hala vestel 840 CI kullanıyorum buna rağmen cam gibi görüntü alıyorum kablolar falan çok eski lnb'im dandik receiveri lnb yi kabloları değiştirince görüntünün ne kadar iyileşeceğini tahmin bile edemiyorum.
slm.a korax hd 2010 cihazımı 4 gündür kullanıyom cihazı sabah kapadım akşam tekrar açtığımda sinyal seviye ve kalitesi sıfır başka cihaz denedim çalışıyor korax sımı başka uyduda denedim orada da sinyal yok dayzek ayarları yapılı fabrika verilerine geri dön düm ama sinyal yok yardımcı olan ustalara tşk ederim cihazdan genel olarak çok memnunum ama bu problem beni korkuttu düşündürdü eğer bu arza ise cihazı değiştirecem korax hd mi korax xhd mi alayım tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme