Şimdi Ara

korayspor'dan uzak durun !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçtiğimiz hafta korayspordan ayakkabı siparişi verdim kapıda ödemeli aradılar onay aldılar en geç cuma günü ürün elinizde olur dediler fakat üzerinden bir hafta geçti hala ürün gelmedi internet sitesinde de baktığımda ürün hazırlanıyor olarak gözüküyordu en son müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için bana ürün stoklarımızda bulunmamaktadır dediler bende iptal ettirdim alışverişi. yani kısacası stokta olmayan ürünü varmış gibi gösteriyolar üstelik arayıp bilgi vermiyorlar müşteriyle ilgilenmiyorlar. sorumsuz bir sitedir uzak durun sizde pişman olmayın.

• Konyaspor diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyelik Tarihi: 23 Nisan 2016

Karalama kampanyasi gibi geldi bana.

• Bayramın kutlu olsun

• Konyaspor diye okudum.

• Pek yanlış okumam normalde ama ben de konyaspor diye okudum.
  • Fiyatlar iyi duruyorda urun kalmamis hic. Onerebileceginiz spor ayakki satan site var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

Uyelik Tarihi: 23 Nisan 2016

Karalama kampanyasi gibi geldi bana.

Alakası yok kardeşim aynı şeyi banada yaptılar burdada konularım mevcut. Bu Firma ile alışveriş felan yapmayın kendini bilmez ukalanın tekidirler

https://www.sikayetvar.com/koray-spor-stokta-olmayan-urunu-satiyor-1
    http://www.r10.net/forum-disi-sikayetim-var/1589557-korayspor-com-sikayet.html

Konu sahibine gelince sende her yere konunu aç kardeşim googlede index alsın.

• 2 defa alisveris yaptim hepsinde sorunsuz elime ulasti ayakkabilar. Fiyatlarida piyasaya gore uygun.

• aynen hocam karalama falan yaptığımdan değil sadece sitenin sorumsuzluğunu sizlerle paylaşıp bilgilendirmek istedim . morhipo hepsiburada gibi sitelerden de alışveriş yaptım bu sitelerde telefonuma gerektiği zaman bilgilendirme mesajı da yolladılar siteden güncel bilgide alabiliyordum fakat korayspordan sen arayıp sormazsan bilgilendirme yapmıyorlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikirmizi6

aynen hocam karalama falan yaptığımdan değil sadece sitenin sorumsuzluğunu sizlerle paylaşıp bilgilendirmek istedim . morhipo hepsiburada gibi sitelerden de alışveriş yaptım bu sitelerde telefonuma gerektiği zaman bilgilendirme mesajı da yolladılar siteden güncel bilgide alabiliyordum fakat korayspordan sen arayıp sormazsan bilgilendirme yapmıyorlar .

samuraysport.com dan alışveriş yaptım sonra sorunsuz ups kargo ile geldi. İlk arayışımdada açtılar saçma sapan santral e felanda bağlamıyor.
    Şimdi sana akşama doğru bi mesaj gelecek telefonuna ürününüzü stokda olmadığından ötürü gönderilememektedir diye başka ürünü indirimli olarak sağlayabiliriz felan filan diye bi mesaj. Tabi sen şimdi ürünü iptal ettirdinya sana diyeceklerki ürünü iptal ettirmeden önce bu fırsattan yararlanabilirdiniz şimdi bu indirimi uygulayamıyoruz. Ve önceki kayıtlarda bunu size söylemişler diyecekler Burası tamamiyle hikaye öyle bişey söylemiyorlar. Ya size bi üst numarasını yollayalım diyolar yada ürünü iptal edelim. haliyle sende iptal ettirdin. Aynı bu olacak izle gör.

Sen Şimdiden ara bana mesaj geldi söyle indirim uygulayacakmıssınız diye olanları gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 23 Nisan 2016; 12:26:14 >

• korayspor bunu hep yapıyor. Siparişin gelme ihtimali %50
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.