Şimdi Ara

kore filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kore filmlerini izledikten sonra amerikan filmleri baya sığ gelmeye basladı.. efektler bir yere kadar. my sassy girl , my little brte fela süper.. dahavar ama aklımda yok su anda. bu tür filmleri arıyorum satın alabileceğim veya indirebileceğim yardım edermisiniz.. ben genelde çin sitelerinde torrent olarak buluyorum ama rmvb uzantılı oluyor alt yazı bulamıyorum filmler düşük boyutlu ama kaliteli oluyoo 300- 400 mb civarında oluyor.. butür filmleri bulabileceğim vaya download yapabilecek yer tavsiyesi place...

• zero point iyi bi kore gerilimidir nerden bulursun bilmiyorum ama
  • Emule ile istediğin filmi bulabilirsin.Kore filmi istiyorsan; 3 İron,Samaria ve Sex is Zero ilk aklıma gelenler.Çin filmi istersen A World Without Thieves çok iyidir.Altyazı da internetde bazı sitelerde var isim vermeye gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarduman

arkadaslar kore filmlerini izledikten sonra amerikan filmleri baya sığ gelmeye basladı.. efektler bir yere kadar. my sassy girl , my little brte fela süper.. dahavar ama aklımda yok su anda. bu tür filmleri arıyorum satın alabileceğim veya indirebileceğim yardım edermisiniz.. ben genelde çin sitelerinde torrent olarak buluyorum ama rmvb uzantılı oluyor alt yazı bulamıyorum filmler düşük boyutlu ama kaliteli oluyoo 300- 400 mb civarında oluyor.. butür filmleri bulabileceğim vaya download yapabilecek yer tavsiyesi place...

Kardeş sana yine bir Kore filmi olan "OLD BOY" u tavsiye ediyorum yalnız bu filmi ailenle falan izleme çok açık ama dehşet film Qentin Tarantino'nun en sevdiği filmdir bu kendisi bir röportajda söyledi

• evet güzel filmleri var..honkong filmlerindende güzel filmler çıkıyor...seninde dediğin gibi alt yazı bulmak sıkıntı oluyor..
  • Ghost of Mae Nak var ..Güzel bir korku filmi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asya Dizileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.