Şimdi Ara

'Kore Malı' Telefon Nedir? Nasıldır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
55.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yakşalık 2 aydır replika note 4 kullanıyorum taş gibi çalışıyor sar değeride gayet güzel replika telefon alırken herkese güvenmiyeceksin kaliteli yapılmışıda var kalitesizide var
  • çöp çöp çöp başka söze gerek yok
  • 14 yıl gemicilik yaptım.G.koreye 50 kere gitmişliğim vardır.Dünyanın en adam gibi ülkelerinden biri g.koredir.Amerikadan bin kat iyidir.REPLİKA (çakma-sahte) telefon satan vicdansızlar.Kalitesiz-taklit fason çin üretimi yazmamak için kore-replika diye ünvanlar oluşturup insanları kandırmaya çalışıyorlar.Ayrıca Çin e de bizzat defalarca gitmiş biri olarak çin telefonları da kalitelidir yeter ki markası olsun.Çakma emitasyon olmasın.Replika almayın almak isteyenleri lütfen uyarın.
  • ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
  • Arkadaşlar ne kadar kaliteli görünürse görünsün donanım yazılım optimizasyonu stabil ve kararlı olmayan bu cihazlar tamamen yan sanayi ürünü olduğu gibi SAR DEĞERİ Bakımından da insan sağlığı açısından oldukça tehlikelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİNUXANDROİD -- 18 Nisan 2015; 12:40:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra neden kalkmıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes işkembeden atıp sallamış ya arkadaşlar niye bilmediğiniz konularda bilmişlik ukalalık yaparsınız anlamış değilim gerçekten bi kere replika telefonların hepsi çinde üretiliyor kore malı diye bi marka yok ikincisi herkesin bütçesi 200 tl ve üzeri gibi kaliteli ve hızlı telefon almaya yetmiyor şimdi buradan bu akıl veren almayın çöp diyen akıl küpü arkadaşımıza şunu soralım peki falanca bi abimiz var güvenlik görevlisi 1.200 tl maaş alıyor ve ufak kızı bi arkadaşda gördüğü büyük ebatlı note 4 tarzı telefon istiyor ne yapacak bu adam mecburen taklit ürünlere yönelecek tabiki her çinden gelen ürünler sağlam iyi olacak diye bi olay yok iyiside var kötüsüde önemli olan iyi ve kaliteliyi bulmak ilk önce kendin kullanmak sonrada başkalarına tavsiye etmek sar değerine gelince ilanlarıma bakın ölçüyorum
  • S.kın kalkmaz kardeşim o radyasyonu cebinde taşıya taşıya bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her dediğinizden haberdarım anladığım kadarıyla almamak gerekiyormuş :) Kore malı kötü çin malı gibi telefonu elime aldım hani o replika telefonlarda bi huylanırsınız ya aynısı oldu telefonun markasını felan bantla kapatmışlar :D Sıkıntı yani hocam. Güvenilmiyor da yandığımın yerinde telefonlara.
  • Kore malı telefonlar hakkında bazıları radyasyon da radyasyon diye tutturmuşlar ancak bunu söyleyenler konuda hiç bir bilgisi olmayanlar.

İster kopya telefon olsun, isterse orijinal telefon olsun hiç fark etmez hepsinde hemen hemen aynı derecede radyasyona maruz kalırsınız. Hatta bazı orijinal telefonların radyasyon oranı Kore malı telefonlardan çok daha fazla.

Nedir bu radyasyon oranı?
    Kullandığımız telefonun en yakın şebekeden aldığı çekim gücüdür. Çekim gücü az olan telefonun radyasyon oranı daha azdır.

Bir telefonun evinizde radyasyon oranını nasıl ölçebilirsiniz?

KAYNAK: http://cepistasyon.com/

Orijinal, kopya ya da Kore malı olması hiç fark etmez, tüm telefonlar sağlık açısından oldukça zararlıdır.

Kore malı telefonların sar değeri kaçtır?
    Öncelikle şunu belirtmek gerekirse sar değerinin ne olduğunu bilmeyenler Kore malı telefonların sar değeri hakkında yalan yanlış bilgiler yaymaktadırlar.

Sar değeri nedir?
    Telefonun çekim gücüdür. Haliyle en yüksek radyasyonu en iyi çeken telefonlar yayar. Kore malı telefonlar birçok orijinal telefondan daha az radyasyon yayar.

Sar değerini evde nasıl test edebiliriz?
    Herhangi bir hoparlörü açın ve yanına orijinal telefonu bırakın, birkaç metre uzaklıktan başka bir telefonla hoparlörün yanındaki telefonu arayın. Telefonun hoparlörden çıkardığı cızırtılı sesin ne kadar yüksek olduğunu hafızanızda tutun. Şimdi aynı olayın Kore malı telefon için uygulayın. Evde eldeki imkanları kullanarak herhangi bir telefonun sar değeri hakkında karşılaştırma yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sağlıktan söz edilmişken, Kore malı telefonların plastik aksamları günlük kullandığımız şeylerden daha fazla zararlı değildir.

Kullandığınız telefon ister orijinal, ister kopya olsun fark etmez, beyin sağlığınız için mümkün olduğu sürece kulaklık ile konuşmaya özen göstermenizi rica ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeraltinok -- 27 Nisan 2015; 18:56:44 >

• replika telefon alınmaz. alınacaksa da üst düzey replikalar var onları da türkiyede bulmak zor.
    400-500e replika s5 veya note3-note4 alınmaz. o paraya 100 lira daha koyup garantili CE sertifikasına sahip telefon alın.
    Enazından çin malı ama marka olan telefonları tercih edin (zopo,iocean, elephone,thl, xiaomi,jiayu vb)
    replika telefonlarda ileri zamanlarda şebeke çekimi, batarya ve dokunmatik sorunları oluyor. paranıza yazık.
  • Replika ürüne para verenlere de, Ben kullanıyorum çok kaliteli diyenlere de acıyorum
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    arkadasim nereden aldiginin bilgisini bana verebilirmisin rica etsem?

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    arkadasim nereden aldiginin bilgisini bana verebilirmisin rica etsem?

• Serkuttt S kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerinden oldukça zaman geçti ama Pendikteki bir telefoncu söylemişti.
  • Eylül 2014 tarihinde Turkcell T50 aldım. Bir ay sonra arıza yaptı. Servise gönderdim. ''Arızalı parça değişti'' deyip teslim ettiler.
    Aynı işlem Mart 2015'e kadar 3 sefer daha devam etti. (Anakart, Ekran, Ekran çerçevesi ve Pil değişti raporları ile hep geri geldi)
    Turkcel Gn.Md.lüğüne mail attım ve sagolsunlar telefonu iade aldılar. Bu arada sık sık telefonsuz kaldığım için
    Galaxy S5 replika aldım bir tane ve 3 aydır kullanıyorum. Namaz Vakitleri, Watsap, Gmail uygulamaları ile kullanıyorum. Facebook indiremedim
    çünkü cihazda yer yok :))) Üzerinde 32 GB yazıyor ama 12 MB kullanılan alan var. Bir de 3G yazdığı halde bağlantı hızının 2G olduğunu düşünüyorum.
    Şebekeden internete girdiğimde sadece E harfi çıkıyor. H çıkmıyor. Ya da ben beceremedim.

1. Bir kez şebeke dışı oldu. Aldığım yeri aradım ''Telefonda görüşürken verdikleri kodlarla IMEI değişimi yapıp'' kullanmaya devam ettim.
    2. 16GB lık hafıza kartı aldım. Ama ''indirilecek-yüklenecek programları, çekilen resimleri hafıza kartına yükle'' seçeneği yok. Veya ben bulamadım. O yüzden Sürekli ''Yetersiz hafıza'' uyarısı ile karşılaşıyorum.
    3. Şebekeden İnternet yavaş. Çünkü 3G değil 2G bağlantı olduğunu düşünüyorum.
    4. 2 Ay kullandıktan sonra pil gün ortasında bitmeye başladı. Sabah 7.30 da evden yüzde yüz şarjla çıkınca öğlen 14.00 de yüzde 35 oluyor ve yüzde 35 olduktan 10 dk. sonra kendinden kapanıyor.
    5. Foto kalitesi idare eder. Çok iyi değil.
    6. Ses kalitesi KULAKLIK İLE ÇOK GÜZEL, normal görüşmelerde yüksek ses çıkıyor, kulağı rahatsız ediyor.

Telefonum sürekli servise gidip geldiği için ve arada telefonsuz kalmamak için REPLİKA telefon aldım ve benim işimi görüyor. 180 TL.ye 1300 TL lik cihaz özellikleri :))
    AMA CİDDİ BİR İŞADAMI İSENİZ (ki ben öyle olmaya gayret ediyorum) KESİNLİKLE BU TİP CİHAZLARI ALMAYIN.
    BİR MÜDDET ÇOK UCUZ BİR CİHAZ KULLANAYIM İDARE ETSİN DERSENİZ OLABİLİR.

ŞARJ, 3G, YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK, HIZ sizin önemli ise ve ekonomik fiyat istiyorsanız Orijinal SAMSUNG E5 öneririm 800 TL civarı satılıyor.
    Bir kaç gün içinde bir tane alacağım inşallah. Bu replika Galaxy S5'i de yedek cihaz olarak tutarım :)) Ailede birinin telefonu bozulursa bunu kullanırız.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 10 Haziran 2015; 11:16:54 >

• Hocam bu tür telefonlara replika denir.Yani orjinale benzer yapılmış ürünlerdir.
    Garantisi yoktur
    Hemen bozulur
    İmi yakalıyor sa ceza bile yeme riski var
    Sar değeri yüksek o da sağlığa zararlı deyim
    Hiç alınmaması tavsiye ederim
    Selamlar

• Root nasıl yapılır android?
    http://koremalitelefonlar.com sitesinden alıntıdır.

Root nasıl yapılır?

Root etmek, ingilizce'de kök anlamına gelen "root" kelimesinden gelmektedir ve kısaca kök klasörüne erişim demektir.Telefon, tablet veya diğer Linux tabanlı Android cihazlarda sıkça karşılaşılan terimlerden birisidir.

Açıklama
    Root, kelimesi Linux'un yaygın olmamasından kaynaklı olarak ve Android ile birlikte ilk defa karşımıza çıktığı için akıllarda bazı sorular bırakıyor.Root kelimesi Windows'tan bildiğimiz administrator kelimesi ile eş anlamlıdır. Root yetkisi elde etmiş bir telefonda kök klasörüne erişim hakkı olduğu için tüm dosyalara müdahale etme hakkı vardır.Örnek olarak şunları yapabiliriz:

Özelleştirilmiş ROM kurmak,
    A2SD EXT tarzı üçüncü parti programlar ile telefon dahili hafızasını genişletmek,
    İşlemci hızını artırıp azaltmak,
    Sistem dosyalarını silebilme,
    Root isteyen üçüncü parti Android uygulamaları kurabilmek.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
    Root işlemi çoğu telefon için basit bir işlemdir. Bu tür konularda bilgisi az olan birisinin acemice ve hızlı adımlarla yapmaya çalışması sonucu telefon kullanılamaz hale(Brick) gelebilir.İşlemler her telefon ve marka için farklı olabilir. Aynı zamanda telefonu root etmenin birden fazla yolu da olabilir.Genel olarak yazılımın içindeki güvenliğe bağlı olarak yazılan scriptler ile SuperUser yetkisi kazandırılmış olur. İleri düzey bilgi için cep telefonunuz ile ilgili özel forumlara göz atın.

LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN.
    Dikkat!
    Root atmak telefonunuzu garanti kapsamından çıkarır. Root’lama sırasında veya sonrasında ters giden bir şeyler olabilir, telefonunuzu teknik servise götürmek ve masraf yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz hasar görerek kullanılamaz hale gelebilir. İş bu hususta kesinlikle sorumluluk kabul etmeyeceğimizi önemle bildiririz.

ROOT PROGRAMLARI

1: Kingoapp Root: oldukça yeni. Kit-kat destekliyor ve pek çok android cihazı tek tıkla root’layabiliyor. Bazı bootloader (başlangıç yüklemesi) kilidini de açabiliyor.

2: Framaroot : Tek tıkla root’lama root kaldırma yapabiliyor. Qualcomm, Exynoss, Omap ve diğer SOC desteği var.

3: SuperOneClick

4: Universal Androot: genelde Android 2.2.1 öncesi için iyi

5: Unrevoked

6: Gnex Toolkit

7: Google Nexus 7 Toolkit: Nexus 7 tablet için.

8: Root Many Android (ICS/JB devices)

9: Ready2root: pek çok yöntem bir arada.

10: XDA Developers: En büyük yöntem arşivi

http://koremalitelefonlar.com adresinden kore malı telefonlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

• replika demek istemiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.