Şimdi Ara

'Kore Malı' Telefon Nedir? Nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
55.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bir telefoncu Samsung S4 Mini'yi 325 TL civarı satıyordu. 'Fiyatı neden böyle?' diye sorunca da 'Kore malı olduğu için' cevabını aldık. Bir pazarlama sitesinde daha S5'i 289 TL'ye, S4 Mini'yi 185 TL' ye satıyordu. Bu "Kore Malı" olayı nedir? Açıklar mısınız?

• Kısaca replika denen cihazlar. Görüntü olarak orjinaline benzeyen ama işlemci ekran kamera vs tamamen başka donanım içeren belki de tam tabiri çakma telefonlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Kısaca replika denen cihazlar. Görüntü olarak orjinaline benzeyen ama işlemci ekran kamera vs tamamen başka donanım içeren belki de tam tabiri çakma telefonlar.

Fiyatları oldukça iyi ama iş görür mü? Anneme almak istiyorum ve çok para vermek de istemiyorum açıkçası.
  • Birkac ay sonra donma kasma bozulma yapar paraya yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Birkac ay sonra donma kasma bozulma yapar paraya yazık.
    İlk 5 dk içinde telefondan kıl kaparsın.
  • Sar değeri çok yüksek oluyor
    Bence almayın gidin tuşlu ucuz bir telefon alın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Sar değeri çok yüksek oluyor
    Bence almayın gidin tuşlu ucuz bir telefon alın daha iyi
    Peki. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Saat Üreticisi Var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvan11

Peki. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ben note 3 1.derede replika kullandım ilk 1 hafta gayet guzeldi fakat ilerleyen zamanlarda dokunmatigi kotuleşti ve oyun oynatmıyor çok ısınıyor son olarakta şarj tam bi kabul akşam çıkar şarjdan sabaha kadar %60 işine gidenekadar oyun oyna diyelim işe varıncaya kadar %20 falan (1 saat sureli oyun oynamak) telefonu kapa aç şarj %9-8 falan yarım gunu bile çıkarmıyor şarj konusunda fakar performası onceki telefonuma gore daha iyiydi (önceki telefonum htc one s di)
  • Hocam sizi kandırmaya çalışmışlar
    Kore ile tr arasında çok fazla fark yok
    Mesela ben g2 yi 500 dolara Kore'den aldım burda da 1600 civarıydı
    200 tl ye s4 falan bilmem kaçıncı derece replika oluyor onlar inanmayın
    Ayrıca orijinal Samsung da tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Hocam sizi kandırmaya çalışmışlar
    Kore ile tr arasında çok fazla fark yok
    Mesela ben g2 yi 500 dolara Kore'den aldım burda da 1600 civarıydı
    200 tl ye s4 falan bilmem kaçıncı derece replika oluyor onlar inanmayın
    Ayrıca orijinal Samsung da tavsiye etmiyorum
    bende koreden ipad mini getirdim 500 dolara 4g li olanını

kore malı dedikleri şey replika (koreyle hiç bir yandan alakası yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warpchain -- 22 Haziran 2014; 20:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    Kore demelerinin sebebi bildiğiniz gibi bizim halkımız popülariteye (reklamlara,söylentilere) kendini kaptırdığından.Çin malı duyduğu zaman direk çöp olur,hatta İphone olsada Çin üretimi olanlar kaliforniya üretimi olanlarından adi olarak düşünülür.Telefoncular da buna karşılık Replika telefonlara ''Kore malı'' demeye başladı,ki replika telefonların 1. sınıf tabir edilen kaliteli versiyonları,ego kasmak isteyen garibanlar için idealdir doğruya doğru,dengesiz tüketicimiz çok.Replika telefonların Orj. ürün ile tek benzerliği sadece ''tasarım'' geri bütün malzemeler vidasından tutun,düşük seviye malzeme ve kompanentlerden oluşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Kore demelerinin sebebi bildiğiniz gibi bizim halkımız popülariteye (reklamlara,söylentilere) kendini kaptırdığından.Çin malı duyduğu zaman direk çöp olur,hatta İphone olsada Çin üretimi olanlar kaliforniya üretimi olanlarından adi olarak düşünülür.Telefoncular da buna karşılık Replika telefonlara ''Kore malı'' demeye başladı,ki replika telefonların 1. sınıf tabir edilen kaliteli versiyonları,ego kasmak isteyen garibanlar için idealdir doğruya doğru,dengesiz tüketicimiz çok.Replika telefonların Orj. ürün ile tek benzerliği sadece ''tasarım'' geri bütün malzemeler vidasından tutun,düşük seviye malzeme ve kompanentlerden oluşur.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler. 250 TL' ye önerebileceğiniz telefon(lar) var mı ?

@kımyasal @-Company- @kungfukid @King ov Hell @alimmm78 @0z0z

• quote:

Orijinalden alıntı: rdvan11

Çok teşekkürler. 250 TL' ye önerebileceğiniz telefon(lar) var mı ?

@kımyasal @-Company- @kungfukid @King ov Hell @alimmm78 @0z0z
    Çakma 250 liraya nokia 2700 classic al
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralSmooker

Çakma 250 liraya nokia 2700 classic al

Alıntıları Göster
    Aman hocam ucuz diye almayın replika telefon. Allah korusun şarjdayken patlayabilir. Sar değeri yüzünden kanser bile yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Aman hocam ucuz diye almayın replika telefon. Allah korusun şarjdayken patlayabilir. Sar değeri yüzünden kanser bile yapabilir.

Alıntıları Göster
    Samsung S5610 250 Tl nin üzerinde ama bu telefona da bakabilirsin
  • Kore malı diye bir şey yok. Uydurmadır, inanmayın.
  • rdvan11 kullanıcısına yanıt
    kore malı dedikleri şey çinden gelen cihazlardır genellikle sadece satığımız müşterilerden şarz ile ilgili bi sorun geliyor çok kaliteli bir replikadır isterseniz size istediğiniz modeli daha uygun fiyata gönderebilir numaram bu 05448216350

[
    replikadır kalitelidir istersen ara sana göndereyim ben kendim telefoncuyum cayır cayır satıyoruz s3 mi s4 s4 mini note 3 s5 her model var ayrıca ıphone 5 ıphone 5c ıphone 5s var uygun fiyatlı kaliteli
  • Bende aldım. 6 ay geçti. Vallaha daha sorun yok. Sadece çok yüksekten düştümü batarya çıkıyo kapak açılıyo o kadar.
    KORE MALI TELEFONLAR ŞANS İŞİDİR BAKIN BEN S3MİNİ ALDIM KORE 130 TL YE 3 YILDIR HİÇ BOZULMA OLMADI SUBWAY SURF OYUNUNU BOLE YARIM SAAT OYNARSAN SUREKLI KASMA BASLIYOR AMA İYİ TELEFON BENCE BAZILARINI ALIRSIN 5 YIL GİDER BAZILARI ISE 1 AY O BİR ŞANS İŞİ İYİ OZELLIKLER VARSA RAHATCA KULLANILABILIR BENCE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.