Bildirim
'Kore Malı' Telefon Nedir? Nasıldır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kısaca replika denen cihazlar. Görüntü olarak orjinaline benzeyen ama işlemci ekran kamera vs tamamen başka donanım içeren belki de tam tabiri çakma telefonlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
Kısaca replika denen cihazlar. Görüntü olarak orjinaline benzeyen ama işlemci ekran kamera vs tamamen başka donanım içeren belki de tam tabiri çakma telefonlar.
Fiyatları oldukça iyi ama iş görür mü? Anneme almak istiyorum ve çok para vermek de istemiyorum açıkçası. -
Birkac ay sonra donma kasma bozulma yapar paraya yazık. -
İlk 5 dk içinde telefondan kıl kaparsın.quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
Birkac ay sonra donma kasma bozulma yapar paraya yazık. -
Sar değeri çok yüksek oluyor
Bence almayın gidin tuşlu ucuz bir telefon alın daha iyi -
Peki. Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Sar değeri çok yüksek oluyor
Bence almayın gidin tuşlu ucuz bir telefon alın daha iyi -
ben note 3 1.derede replika kullandım ilk 1 hafta gayet guzeldi fakat ilerleyen zamanlarda dokunmatigi kotuleşti ve oyun oynatmıyor çok ısınıyor son olarakta şarj tam bi kabul akşam çıkar şarjdan sabaha kadar %60 işine gidenekadar oyun oyna diyelim işe varıncaya kadar %20 falan (1 saat sureli oyun oynamak) telefonu kapa aç şarj %9-8 falan yarım gunu bile çıkarmıyor şarj konusunda fakar performası onceki telefonuma gore daha iyiydi (önceki telefonum htc one s di)quote:
Orijinalden alıntı: rdvan11
Peki. Teşekkürler.
Alıntıları Göster -
Hocam sizi kandırmaya çalışmışlar
Kore ile tr arasında çok fazla fark yok
Mesela ben g2 yi 500 dolara Kore'den aldım burda da 1600 civarıydı
200 tl ye s4 falan bilmem kaçıncı derece replika oluyor onlar inanmayın
Ayrıca orijinal Samsung da tavsiye etmiyorum -
bende koreden ipad mini getirdim 500 dolara 4g li olanınıquote:
Orijinalden alıntı: kungfukid
Hocam sizi kandırmaya çalışmışlar
Kore ile tr arasında çok fazla fark yok
Mesela ben g2 yi 500 dolara Kore'den aldım burda da 1600 civarıydı
200 tl ye s4 falan bilmem kaçıncı derece replika oluyor onlar inanmayın
Ayrıca orijinal Samsung da tavsiye etmiyorum
kore malı dedikleri şey replika (koreyle hiç bir yandan alakası yok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warpchain -- 22 Haziran 2014; 20:51:00 > -
Kore demelerinin sebebi bildiğiniz gibi bizim halkımız popülariteye (reklamlara,söylentilere) kendini kaptırdığından.Çin malı duyduğu zaman direk çöp olur,hatta İphone olsada Çin üretimi olanlar kaliforniya üretimi olanlarından adi olarak düşünülür.Telefoncular da buna karşılık Replika telefonlara ''Kore malı'' demeye başladı,ki replika telefonların 1. sınıf tabir edilen kaliteli versiyonları,ego kasmak isteyen garibanlar için idealdir doğruya doğru,dengesiz tüketicimiz çok.Replika telefonların Orj. ürün ile tek benzerliği sadece ''tasarım'' geri bütün malzemeler vidasından tutun,düşük seviye malzeme ve kompanentlerden oluşur.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-674C86621
Bu mesaj silindi.
-
Çok teşekkürler. 250 TL' ye önerebileceğiniz telefon(lar) var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Kore demelerinin sebebi bildiğiniz gibi bizim halkımız popülariteye (reklamlara,söylentilere) kendini kaptırdığından.Çin malı duyduğu zaman direk çöp olur,hatta İphone olsada Çin üretimi olanlar kaliforniya üretimi olanlarından adi olarak düşünülür.Telefoncular da buna karşılık Replika telefonlara ''Kore malı'' demeye başladı,ki replika telefonların 1. sınıf tabir edilen kaliteli versiyonları,ego kasmak isteyen garibanlar için idealdir doğruya doğru,dengesiz tüketicimiz çok.Replika telefonların Orj. ürün ile tek benzerliği sadece ''tasarım'' geri bütün malzemeler vidasından tutun,düşük seviye malzeme ve kompanentlerden oluşur.
Alıntıları Göster
@kımyasal @-Company- @kungfukid @King ov Hell @alimmm78 @0z0z
-
Çakma 250 liraya nokia 2700 classic alquote:
Orijinalden alıntı: rdvan11
Çok teşekkürler. 250 TL' ye önerebileceğiniz telefon(lar) var mı ?
@kımyasal @-Company- @kungfukid @King ov Hell @alimmm78 @0z0z -
Aman hocam ucuz diye almayın replika telefon. Allah korusun şarjdayken patlayabilir. Sar değeri yüzünden kanser bile yapabilir.quote:
Orijinalden alıntı: GeneralSmooker
Çakma 250 liraya nokia 2700 classic al
Alıntıları Göster -
Samsung S5610 250 Tl nin üzerinde ama bu telefona da bakabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: L. Kilmister
Aman hocam ucuz diye almayın replika telefon. Allah korusun şarjdayken patlayabilir. Sar değeri yüzünden kanser bile yapabilir.
Alıntıları Göster -
Kore malı diye bir şey yok. Uydurmadır, inanmayın. -
kore malı dedikleri şey çinden gelen cihazlardır genellikle sadece satığımız müşterilerden şarz ile ilgili bi sorun geliyor çok kaliteli bir replikadır isterseniz size istediğiniz modeli daha uygun fiyata gönderebilir numaram bu 05448216350
[ -
replikadır kalitelidir istersen ara sana göndereyim ben kendim telefoncuyum cayır cayır satıyoruz s3 mi s4 s4 mini note 3 s5 her model var ayrıca ıphone 5 ıphone 5c ıphone 5s var uygun fiyatlı kaliteli -
Bende aldım. 6 ay geçti. Vallaha daha sorun yok. Sadece çok yüksekten düştümü batarya çıkıyo kapak açılıyo o kadar. -
KORE MALI TELEFONLAR ŞANS İŞİDİR BAKIN BEN S3MİNİ ALDIM KORE 130 TL YE 3 YILDIR HİÇ BOZULMA OLMADI SUBWAY SURF OYUNUNU BOLE YARIM SAAT OYNARSAN SUREKLI KASMA BASLIYOR AMA İYİ TELEFON BENCE BAZILARINI ALIRSIN 5 YIL GİDER BAZILARI ISE 1 AY O BİR ŞANS İŞİ İYİ OZELLIKLER VARSA RAHATCA KULLANILABILIR BENCE
Benzer içerikler
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- internetten telefon alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- play protect nedir
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X