Şimdi Ara

Koreli arkadaşım savaşçı çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz temmuz ayında oturduğumuz semte koreli bir arkadaş taşındı adı Kim Young. Benle yaşıt (18 Yaşında). Ortanın üzerinde türkçe biliyor diyebilirim
    Çocuk iyi ve sempatik biri geçen yazdan beri muhabbetimiz epey arttı onun buradaki en iyi arkadaşlarındanım elimden geldiği kadar Türk adetlerini öğretiyorum (İddaa bile oynuyor artık )

Her neyse geçtiğimiz hafta sonu havaların ısınmasını fırsat bilip halı saha maçına gitmiştik bu tanıttığım arkadaş havadan gelen topa öyle bir vurduki aklım şaştı havada yan iki tur dönüp vole çekti resmen. Anlatması çok güç görmeniz gerek.
    Bunu ona nasıl yaptığını sordum ondan böyle bir şey beklemezdim çocuk korede 9 yaşından beri profesyonel anlamda kenjutsu ve sojutsu eğitimi aldığını söyledi anlamlarını bilmiyordum bir araştırma yaptım bunlar silahlı sanatlar alanına giriyormuş. Refleksleride harika. Çocuk bildiğiniz ninja mı desem samuray mı desem bilemedim.

Ondan banada eğitim vermesini istemeli miyim? İstersem beni kırmayacağını biliyorum harika bir şey bence body giden arkadaşlardan iyidir

Konuyu baltalamazsanız 1-2 güne resim bile eklerim çekik ile

• Baltalamaya başlıyorum beyler.

Balta 1.

Balta 2. ( Hakan Balta )

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

Baltalamaya başlıyorum beyler.

Balta 1.

Balta 2. ( Hakan Balta )

bu akşam hangisini kullanıcan

• Onlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.