Şimdi Ara

koreliler fransızları mı geçti mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Renault ve Peugeot'u C segmentinde geçmiş durumdalar.

Ne olarak geçtiler ?

Megane - 308 , i30 - ceed ?

Bence bi daha gözden geçirin.

Fransızlar her geçen gün çok daha kaliteli araçlar üretiyorlar.

Bugün PSA grubun'da neredeyse kalitesiz araç göremiyorum.

c4-c5- 508 - 308 - 208 - ds4-ds5.

Tek eksiklikleri iyi bi otomatik şanzımanları yok , onun dışında ben PSA grubunda ciddi bi eksiklik göremiyorum.

Renault'a gelince , tek eksikliği benzinli motorlardı onuda hallettiler , 0.9 - 1.2 - 1.4 tce motorları ve tartışmasız dizel motor DCi. Nissan ortaklığı ile geliştirilen teknolojiler vsvsvs.

Bugün renault showroom'un da megane hb gt line gördüğümde etkilenmemek elde değil.

He koreliler de aştılar bazı şeyleri ama daha da aşmaları gereken şeyler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Fransizlari bilmem ama Almanlari ve Amerikalilari gectiler artik.

İtalyanlari kolay gecemezler ama.

Ve tabii ki ingilizleri

Almanlar: VW, Audi, Mercedes, BMW, Opel

Amerika pazarını saymıyorum, orada pek Hyundai ile Kia göremezsiniz.

Italyanlar: Alfa Romeo, Fiat, Lambo, Ferrari ...

Hangi Koreli Almanları geçti?

Korelinin geçemediği ingilizlerin markaları nelerdir?

Biraz boşa sallama gibi geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Ve tabii ki ingilizleri

Amerikan pazarında Hyundai,Kia yok mu?

u real bro

• Boş versenize tasarım tasarım diyorsunuz da hangisi Citroenin DS serisinden daha güzel tasarıma sahip. Veya kullandıkları o saçma sapan dizel motorlar HDI motorları mı geçecekler.
  • quote:

quote:

Ve tabii ki ingilizleri

geçti geçmedi muhabbetine girmem ben ama hyundai ile kia'yı amerika pazarında göremezsiniz iddiası çok komik olmuş

• Maçları izlediğiniz TV'lere,gençlerin cebindeki telefonlara bakın. Araba yapmak,makine yapmak başka iş diyorsanız,elektroniğin babası otomobilde kullanılır, kafanızı çevirip iş makinelerine, adamların yeni araçlarındaki gelişime bakın. Elektronikte yaptıklarını otomobilde de yapıyorlar. 6-7 yıl önce Samsung,Sony'den iyi deyince dayak yemediğimiz kalıyordu. Şimdi tartıştığım adamların evinde Samsung-LG'nin 3D Tv'leri var. Ne Fransızı kalır, ne Avrupası, ne Japonu. Avrupa ekonomik krizden beli doğrultamıyor,Japonlar Tsunami'den. Koreliler, Japonlarla Avrupalıların karışımı gibi bir şey. Ben şimdiden geçmiş olsun diyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Renault ve Peugeot'u C segmentinde geçmiş durumdalar.

Ne olarak geçtiler ?

Megane - 308 , i30 - ceed ?

Bence bi daha gözden geçirin.

Fransızlar her geçen gün çok daha kaliteli araçlar üretiyorlar.

Bugün PSA grubun'da neredeyse kalitesiz araç göremiyorum.

c4-c5- 508 - 308 - 208 - ds4-ds5.

Tek eksiklikleri iyi bi otomatik şanzımanları yok , onun dışında ben PSA grubunda ciddi bi eksiklik göremiyorum.

Renault'a gelince , tek eksikliği benzinli motorlardı onuda hallettiler , 0.9 - 1.2 - 1.4 tce motorları ve tartışmasız dizel motor DCi. Nissan ortaklığı ile geliştirilen teknolojiler vsvsvs.

Bugün renault showroom'un da megane hb gt line gördüğümde etkilenmemek elde değil.

He koreliler de aştılar bazı şeyleri ama daha da aşmaları gereken şeyler var.

Açıkçası araçların sürüşü, tasarımı ve sağlamlığı açısından mesela Koreliler daha ileride gözüküyor şu an. Ayrıca Avrupa'da 10 yıl garantiyi bir tek Koreliler veriyor. Bozulmalarıyla tanınan Fransızlara bence bu koca bir tokat.
    Megane RS falan hakkaten hot hatch sınıfının en iyilerinden. Ama standart bir araba alınacaksa Koreliler geçmiş durumdalar.
    Ha i20'nin yanında Clio, C3 veya 208 çok baskın kalıyor. Ama kesinlikle bir üst segmentte öne geçmiş durumdalar.

• Başlık anlatım bozukluğu bu arada.

Koreliler fransızları gecti mı ?

Yada

Koreliler mı fransızları gecti ?

Yada

Koreliler, fransızları mı gecti ?

Seklinde olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ve tabii ki ingilizleri

Amerikan pazarında Hyundai,Kia yok mu?

u real bro

Cümlem eksik olmuş haklısınız, oradaki "pek" anlamı pekiştirmemiş.

Tabiki Amerika da Hyundai Kia satılıyor ancak, GMC, Ford, Toyota, Nissan, Honda, Dodge, Chevrolet, Chrysler gibi markaların satış rakamlarını dikkate alırsanız Hyundai ve Kia nın bunlara göre daha düşük olacağını görebilirsiniz. Yani orada bu markaları geçebilecek durumda değil demek istemiştim.

• Koreli markalar sorunsuzluk işini çözdüler,yürüyen aksam,motor da kolay kolay arıza çıkartmıyor araçları ve uzun ömürlü motorlar üretiyorlar.Tasarım ve donanım olarakta son modellerde büyük gelişme kaydettiler. Avrupa pazarında tek eksikleri pazarlamayı iyi yapıp belli bir müşteri kitlesi yaratmak kaldı. Pazarlama dışında ben çok fazla eksik yönlerini göremiyorum avrupalı üreticilere göre avrupada ki bir çok üreticiyi birçok konu da yakaladılar ve geçtiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Koreli markalar sorunsuzluk işini çözdüler,yürüyen aksam,motor da kolay kolay arıza çıkartmıyor araçları ve uzun ömürlü motorlar üretiyorlar.

Eski koreli araç sahibi ve halihazırda fransız sahibi biri olarak;

Koreliler bence zaten sorunsuzdular. En büyük sıkıntıları tasarımdı, aracın hem içinde hem de dışında. Onu da aştılar sayılır, C sınıfında i30 - Cee'd oldukça yakışıklı, albenisi olan araçlar. Fakat iç tasarımda, özellikle ön konsol konusunda biraz daha gelişmeliler bence. O garip aluminyum görünümlü koca koca kaplamalar, hepi topu iki-üç satırlık mavi ucuz LCD ekranlar bence bu araçlara hiç yakışmıyor.
  • Bir tane lüks markaya ihtiyaçları var.

Hyundai-Kia ile olmaz o iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Maçları izlediğiniz TV'lere,gençlerin cebindeki telefonlara bakın. Araba yapmak,makine yapmak başka iş diyorsanız,elektroniğin babası otomobilde kullanılır, kafanızı çevirip iş makinelerine, adamların yeni araçlarındaki gelişime bakın. Elektronikte yaptıklarını otomobilde de yapıyorlar. 6-7 yıl önce Samsung,Sony'den iyi deyince dayak yemediğimiz kalıyordu. Şimdi tartıştığım adamların evinde Samsung-LG'nin 3D Tv'leri var. Ne Fransızı kalır, ne Avrupası, ne Japonu. Avrupa ekonomik krizden beli doğrultamıyor,Japonlar Tsunami'den. Koreliler, Japonlarla Avrupalıların karışımı gibi bir şey. Ben şimdiden geçmiş olsun diyeyim...

"Koreliler, Japonlarla Avrupalıların karışımı gibi bir şey"

Güzel tanım olmuş. Arkasında da realite var.

Sorunsuzlukta japonların arkasından geliyorlar.

Tasarımı avrupa ve amerika daki tasarım merkezlerinde yapıyorlar. Bu yatırımlar kolay yatırımlar değil. Ayrıca birçok mühendis ve tasarımcıyı transfer ettiler ki bu da kolay birşey değil adamları ikna etmek yani.

Çelik endüstrisinde çok ilerideler.

Elektronik desen ki atık otomotiv de çok önemli bir konu, çok iyiler.

Yeterli piyasa, pazar tecrübesine de sahipler artık.

Reklam ve pazarlamanın önemini de kavradılar ve bu alana yatırım yapıyorlar.

Eee daha ne olsun ki.

Benim iktisatçı olarak ilgimi çeken şey şu ki: belli sektörlere çok bilinçli, planlı giriyorlar. Otomotiv, televizyon, cep telefonu gibi.

Darısı başımıza

• Son düzlükte hundayın atağı var..

Nedir bu ya geçti falan.. Koca koca adamlar bile muhabbete ortak olmuş.

Bu geçme nasıl oluyor arkadaşlar? Ne olunca geçmiş, geçilmiş sayılıyorlar?
  • Hyundai çağ atladı resmen.Her pazara saldırıyor adamlar.
    Fransızlar pek ayak uyduramadılar bu değişime.
    Hyundai geliştikçe işler onlar için daha da kötüye gidecek.
    Zira avrupa'da,yani ana pazarlarında korkunç bir kriz var şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Son düzlükte hundayın atağı var..

Nedir bu ya geçti falan.. Koca koca adamlar bile muhabbete ortak olmuş.

Bu geçme nasıl oluyor arkadaşlar? Ne olunca geçmiş, geçilmiş sayılıyorlar?

En mantıklı ölçüm satış rakamları hocam.
  • benim dikkatimi çeken koreliler sadece otomotivde değil elektronik ürünlerde de büyük atağa geçtiler paralel olarak. bu kadar gücü nasıl elde edebildiler, kim onlara yürü ya kulum dercesine elinden tuttuda bu kadar yükseldiler, yoksa şimdi kapitalizm onlardan yana mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Maçları izlediğiniz TV'lere,gençlerin cebindeki telefonlara bakın. Araba yapmak,makine yapmak başka iş diyorsanız,elektroniğin babası otomobilde kullanılır, kafanızı çevirip iş makinelerine, adamların yeni araçlarındaki gelişime bakın. Elektronikte yaptıklarını otomobilde de yapıyorlar. 6-7 yıl önce Samsung,Sony'den iyi deyince dayak yemediğimiz kalıyordu. Şimdi tartıştığım adamların evinde Samsung-LG'nin 3D Tv'leri var. Ne Fransızı kalır, ne Avrupası, ne Japonu. Avrupa ekonomik krizden beli doğrultamıyor,Japonlar Tsunami'den. Koreliler, Japonlarla Avrupalıların karışımı gibi bir şey. Ben şimdiden geçmiş olsun diyeyim...

aynen hocam başka konularda kia ya hyndaiye laf edenler elinden s3 evinden lg ler eksik olmuyor

bugün bi şantiye önünde hayvani bi iş makinesi kepçe gördüm markası hundai abi hangi araba markassı kepçe üretiyor
    teknoloji alt yapı demeyin adamlardaki alt yapı teknoloji fikrimizin de ötesinde olduğuna eminim.

fransızın almanın japonun döküldüğü elektronik otomotiv her türlü piyasada 5- 10 sene öncesine kadar yokken adamlar şu an zirveye oynamakta burda bu muhabbetin dönmeside sanırım bunun kanıtlarındandır.

bende düne kadar hundai mi ? salla derdim arabamı oder geçerdim.. şu an ceed sahibiyim

i love you korea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 26 Şubat 2013; 22:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

japonlar korelileri yenerse, italyanlar da fransızlarla deplasmanda berabere kalırlarsa , biz gruptan çıkıyoruz.

Bu konuya şiir gider

ilham gelirse atalım mı birer tane

atalım , gene tur şansını japonlara bıraktık.

Gangnam sıtaylı söyleyen biraderimiz bile koreli

En sevdiğim adamlar ise tabiki bordo bereli

Fransıza sorsan bilmez belki babası nereli

Adölfcüm özledim seni nerdesin ya görüşmeyeli

İtalyan desen yapar kırmızı ferrari

Fiyatlara baksan kol gibi yarrrari

Bune dayanmaz benzin yesinler senin havanı cakani

Cihanair alsana bana ordan siyah bir pagani

Hun Türkleri mi kurdu acaba, adı üstünde hun daha iyi

Biraz kredi açsana i30 alacaz be dayiiii

Umutşirvan, Ankarada nasıl olmaz seat bayiiiii

Adölfcüm yeter ama bu sene esp yi standart yap bariiii

Şiirin sonu gelmiş eksik kalmasın caponlar

Motor da iyiler ama tasarımda taponlar

İddia oynuyorum kaygera yatmaz di mi bu kuponlar

Adölfcümü yeşil sahada tek geçerim nerde o eski kramponlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.