yahu şirket olduğu bile kesin değil başka zaman Hürriyet diyecek adamlar hürriyetin haberini ciddiye alır olmuşlar
çok dandikti yahu, gercekci olun.. ama 16oldu laa bacanak gsli,onunla seyrettim, dedim uzulme sen gormezsen cocuklarin gorur bir gun
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-684118601
çok dandikti yahu, gercekci olun.. ama 16oldu laa bacanak gsli,onunla seyrettim, dedim uzulme sen gormezsen cocuklarin gorur bir gun
Kartonlu Kareografi yapsak daha iyiydi la
quote:
Orijinalden alıntı: YeQiu
yahu şirket olduğu bile kesin değil başka zaman Hürriyet diyecek adamlar hürriyetin haberini ciddiye alır olmuşlar
Alıntıları Göster
dümdüz bir perde indirilip kaldırılıyor ve koreografi ha.
demekki yıllardır istiklal marşı okunurken Türk bayrağını açarak inanılmaz koreografiler yapıyormuş bütün takımlar. inanılmaz gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: fizyoterapi
Güzel espiri Çok oldu ama
quote:
Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen
Hocam 10 numara oldu sen ne diyorsun yahu.
Güzel çizmişler laf yok da bir şeyler yapılacaksa tribün mutlaka katılmalı bence.Neyse bu sene de böyle olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
demekki yıllardır istiklal marşı okunurken Türk bayrağını açarak inanılmaz koreografiler yapıyormuş bütün takımlar. inanılmaz gerçekten.
Taraftarla bu olayın uzaktan yakından alakası yok. Bilmem hangi şirket ile anlaşılmışsa, bizim stadda yıllardır onlar yapıyor bu işleri. Taraftarı kovmasını biliyorsa, yaptırmasını da bilecek.
Reklam pankartı gibi olmuş
stad üstünden gösterilen Fenerbahçe Cumhuriyeti güzeldi kaydeden varsa paylaşabilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: Yeur
quote:
Taraftarla bu olayın uzaktan yakından alakası yok. Bilmem hangi şirket ile anlaşılmışsa, bizim stadda yıllardır onlar yapıyor bu işleri. Taraftarı kovmasını biliyorsa, yaptırmasını da bilecek.
Alıntıları Göster
Yahu bu koreografi değil ki ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arda'
Yahu bu koreografi değil ki ?
Alıntıları Göster
Bu koreografi falan değil ve rezalet bir şey bence. 3D koreografiler de bana çok emek var gibi gelmiyor, asıl iş kartonla yapılanlarda bana göre. Şunun üstüne tanımam:
quote:
Orijinalden alıntı: Gencay
Bu koreografi falan değil ve rezalet bir şey bence. 3D koreografiler de bana çok emek var gibi gelmiyor, asıl iş kartonla yapılanlarda bana göre. Şunun üstüne tanımam:
Eyvallah guzel koreografileriniz var ama 3d koreografiler nasil emek isi olmuyor.Kolay bi şey mi sanıyorsunuz 3d lerde o resmin cizilmesi,boyanmasi,kesilmesi ve halatlarla makaralarla monte edilmesi.
Güzellige değil, içeriğe odaklanın
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
quote:
Orijinalden alıntı: Gencay
Eyvallah guzel koreografileriniz var ama 3d koreografiler nasil emek isi olmuyor.Kolay bi şey mi sanıyorsunuz 3d lerde o resmin cizilmesi,boyanmasi,kesilmesi ve halatlarla makaralarla monte edilmesi.
Alıntıları Göster
20:45 bez parçasını açanlar " koreografi değil bunlar yeeaa " demeye gelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Alıntıları Göster
Kötüydü bence de. Daha iyi koreografiler yapmıştık.
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Alıntıları Göster
Pek bir şeye benzemiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: The Mandalorian
Pek bir şeye benzemiyorlar
Alıntıları Göster
Galatasaraylı arkadaşlar neyin derdinde? Yıllarca yönetimin paralarıyla kareografi yapmışlar sonra birde burada gelip yorum yapıyorlar. Taraftarlık kültürü hakkında konuşacak son kişilersiniz.