Şimdi Ara

Korkmak, gerilmek isteyenlere. (2. kitabım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkarsa alıcam gerilim kitaplarını okumayı severim kazanacaksa bir Türk yazar para kazansın.
  • tekiner97 T kullanıcısına yanıt
    Memnuniyetle(:
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Çok sağ olun desteğiniz için. Pişman olmazsınız Allah'ın izniyle.
  • İyi günler!
    Fırsat bulursam alıp okuyacağım.Belki aramızda öykü yazarları olabilir benim gibi.Önerileriniz şahsımca çok önemli.Kitabı olan biri olarak ne dersiniz,ne önerirsiniz? Kurgu,üslup,yazarı öne çıkaran hususlar veya ince nüanslar nelerdir mesela?Y

Teşekkürler!
  • aragornunkılıcı A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Teşekkür ederim öncelikle. Söylediğiniz şeylerin çoğu göreceli kavramlar, yani bu böyle olmalı, şu söyle olmalı dersem yanlış yönlendirebilirim. Yine de şahsi fikrim öncelikle kendinizi tartın. Ne istiyorsunuz, ne alıyorsunuz? Sadece yazmak yeterli geliyorsa, bu sizi rahatlatan bir olaydan ibaretse nasıl yazdığınızın yahut ne yazdığınızın önemi yok. Fakat okunmak istiyorsanız - kim istemez ki? - benim en net söyleyebileceğim şey; en acımasız eleştirmeni olun yazdıklarınızın. Üzerinden süre geçen yazıları yeniden, yeniden ve yeniden okuyun. Bunları ben mi yazdım, bunları ben nasıl beğendim? vb tarzında şeyler söylemeye başladığınızda işler yoluna girmiş demektir. Yanlış anlamayın, elbette şu anda da belirli bir yetkinlik mavcuttur yazılarınızda ama illa ki geriye bakıp yol katettiğinizi görmelisiniz.

Öte yandan biçemdir, kurgudur, lügattır hepsi söylediğim süreçte kendi şekillenip akacağı yolu bulur. Okuyucuyu edilgen bırakmamaya dikkat edip yazdıklarınızı belki anlamazlar korkusuyla basite indirmediğiniz müddetçe sıkıntı yok diye düşünüyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencYazar -- 20 Nisan 2014; 18:00:07 >

• Son kez yukarı çekiyorum. Bir dahaki sefere çıktığını haber vereceğim ve çekiliş yapacağım inşallah.
  • Kocaman tebrikler hemen ilk kitabını sipariş edip, çılgınca eleştirlerle dönüş yapıcam sana atırca hoşuna gider mi bilmem ama geçen gün kitabına ikinci el bir kitapçıda denk gelmiştim. belki de benzettim bilemiyorum bana kalırsa güzel bir durum. Bekle beni :D
  • umur.ozcan U kullanıcısına yanıt
    Nasıl sırıttığımı anlatamam ! Elimde olsa ilk kitabı toplatır imha ederim aslında... Gardımı aldım, en çılgınca eleştirilerini bekliyorum :D

//

Ya ben yanlış anlamışım, ilk kitabı bence boşuna alma... Gerçekten bak, eleştirmekten yorulursun(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencYazar -- 27 Nisan 2014; 11:26:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.