Şimdi Ara

Korkmak, gerilmek isteyenlere. (2. kitabım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısacık kendimden bahsedip kitap ile ilgili bilgi vermek istiyorum. 19 yaşında değilim ama 20 hiç değilim, biraz yazarım, biraz da şairim, biraz biraz...
    Neyse efendim, şayet korku - gerilim kitaplarından hoşlanıyorsanız ve dinin sadece korku objesi olarak saçma sapan kullanılmadığı bir kitap okumak istiyorsanız; Nisan ayında çıkacak kitabımın tanıtımını şimdiden yapmış olayım. İlk sayfadan itibaren kendinizi kaptırma garantisi verebilirim. Arka kapak yazısı ya da tasarımla ilgili her türlü yoruma açığım. Esen kalın.
    İncelemek isteyenler için: kitabın tanıtım sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencYazar -- 20 Şubat 2014; 20:32:12 >

• GencYazar G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yazmış olduğunuz eseri şu an hangi yayınevi hazırlıyor? Ek olarak kapak hiç iyi olmamış, şahsen böyle arapça şeylre falan görünce aklıma tek gelen şey Hasan Karacadağ. Ayrıca kültür ve turizm bakanlığı bandrol işlemi için ne dedi? Gerçi kapak tasarımı dahil eser bitmeden bandrol başlamıyor diye biliyorum ama bu konu hakkında bizi bilgilendirebilirsiniz.

Ek olarak eseri ne kadar sürede yazdınız, ilham aldığınız şeyler neler oldu? Kitabınız çıktığında imzalı bir tane istediğimi belirtir esenlik dilerim.

edit: Birinci kitabının linkini atar mısın, idefix, dr olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Şubat 2014; 15:34:39 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim. Sırayla cevap vermeye çalışayım; Arapça yazı kitab isminin arapçası. Habislerin genel olarak bildiği dil olduğu için, bağlantısız bir şey değil yani. Kitap içerik düzenlemesi tam olarak bitmediğinden bandrol başvurusu yapılmadı. Yaş kısıtlaması yahut bandrol reddi gibi durumlar göz önünde bulundurularak alternatif kapaklar da hazırlandı. Eserin yazım süresine gelecek olursak, başlangıcı ve fikir aşamasında kafamda yaşayan kurgusu bir yılı aşkın süredir var. Lakin basım için yazıya dökümü dört beş aylık süre. İlham aldığım şeyler muhakkak vardır ama somut olarak verebileceğim bir örnek var mı, bilmiyorum.
    İlk kitabımız bir acemilik eseri, yine de buyrun:http://www.dr.com.tr/kitap/sen-hic-oldun-mu/yuzarsif/edebiyat/siir/turk-siiri/urunno=0000000399113

Bir soruyu atlamışım: Kitap bölgesel bir yayınevi olan Uğur Tuna'dan yayınlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencYazar -- 20 Şubat 2014; 15:46:52 >

Açıkcası bu tarz bir korku hikayesini quantum dan okumuştum, sizinde bilginiz vardır o hikaye hakkında. Kendisi kitap ve ya film için bir girişimde bulunmadı ama oldukça sağlam bir kurguya sahip. Sizinde onu okumuş olabileceğinizi düşünüyorum, hani belki fikir oradan gelmiştir ve ya esin kaynağı olabilir. :)

Yayınevi gayet iyi, biraz araştırdım parayla kitap bastırma imkanı vs. var. Yani yeni yazarların kolayca yönlenebileceği bir firma. Ya bilemiyorum, bana göre kapak tasarımı sade olmalı, örnek verirsek iş bankasının kapaklarına bakın, oldukça sade olur, bazen sadece isim soyisim ve kitabın adı olur. Elbette sizin çalışmanıza saygı duyuyorum bunlar sadece öneri.

Bandrol aşamasına takılacağını pek zannetmiyorum, kapak yüzünden belki, yaş sınırı getirilmesi muhtemel. Ancak önemli olan bir eseri meydana getirmektir, kimse okumasa bile siz yazmış emek vermişsiniz. Bundan dolayı sizi kutlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Şubat 2014; 15:49:32 >

Söylediğiniz kitabı okumadım, o yüzden öykünme olduğunu söylemek yanlış olur. Bir de sadece kapak yazısıyla böyle bir çıkarımda bulunmak ne kadar doğru olur?(: Birçok yayınevi şu anda ücretli basım yapıyor. Diğer şekilde keşfedilmek oldukça güç, büyük, çok büyük kitap evlerinden bahsediyorum yani. Onlarla inşallah ilerde çalışma fırsatım olur, daha yolun başındayız. Kapak için de aynı şekilde, eğer tanınmayan bir isimse yazarı, mutlaka okuyucunun gözüne gözüne sokma zihniyeti devreye giriyor, biz de öyle yaptık galiba. Herkes sizin gibi ilgili olsa zaten yeter de artar. Tekrar teşekkür ederim.
    Teşekkür ederim, kitap çıktığında buraya yazın, imzalı bir tane alalım.
    Memnuniyetle!(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencYazar -- 20 Şubat 2014; 17:47:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapağı pek beğenmedim. Değişirse daha iyi olur çünkü bazı kişiler sadece kapağa bakıp kitap alıyor. Arka kapaktaki yazı ilgi çekici olmamış ''bence''. İçerikle ilgili daha fazla bilgi verseniz daha iyi olurdu. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Buna cesaret etmeniz bile başlı başına bi başarı. Pahalı olmazsa bende alabilirim kitabınızdan.
  • Hayırlı olsun. Kitap kaç sayfa olacak ve fiyat olarak ne olur tahmininzce? İmzalı bir tane almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, sağ olun. 300 civarı olacak sayfa sayısı. Fiyat da dediğim gibi 10 TL ve çeşitli indirimleri olur tahminimce.
    Foruma özel indirim düşünürseniz alanlar olacaktır hocam. Hele birde imzalarsanız tamamdır.
  • İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Bakalım, belki bazı değişiklikler olur basımdan önce. Etiket fiyatı 10 civarında olur tahminimce bir de çeşitli sitelerin yüzde elliye varan indirimlerini unutmamak gerek tabii(:
    Şayet böyle bir talep olursa, indirimin âlâsını yaparız(:
  • Günceldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencYazar

Merhabalar,

Kısacık kendimden bahsedip kitap ile ilgili bilgi vermek istiyorum. 19 yaşında değilim ama 20 hiç değilim, biraz yazarım, biraz da şairim, biraz biraz...
    Neyse efendim, şayet korku - gerilim kitaplarından hoşlanıyorsanız ve dinin sadece korku objesi olarak saçma sapan kullanılmadığı bir kitap okumak istiyorsanız; Nisan ayında çıkacak kitabımın tanıtımını şimdiden yapmış olayım. İlk sayfadan itibaren kendinizi kaptırma garantisi verebilirim. Arka kapak yazısı ya da tasarımla ilgili her türlü yoruma açığım. Esen kalın.
    İncelemek isteyenler için: kitabın tanıtım sayfası

Masraflari yayinevi karsilayacak degil mi?Basim-Dagitim gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederim hocam, ben de uğraşıyorum bir kitap üzerinde umarım benim de burada konu açıp kitabımı tanıtacağım günler gelir.
    Yalnız kapak hiç olmamış bence de.
  • başarılar hocam güzele benziyor yalnız kapak iç karartıcı olmuş
  • Hocam bende almak isterim. (İmzalı olursa çok iyi olur.)
  • Bende kapağı beğenmeyenlerin arasına katılayım , olmamış maalesef.Başarılar bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjanahmet -- 23 Şubat 2014; 8:52:49 >
  • uA_Erencan U kullanıcısına yanıt
    Birtakım prosedürler dahilinde öyle olacak, evet.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.