Şimdi Ara

korktuğunuz champlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşı takımda grdügünüzde en çok korktuğunuz champları yazalm

Bnmki kassadin ve kong

• korkulacak bir hero yok ama beni zorlayan GP sadece
  • Shaco ve LeBlanc

Shaco bütün map'te hareketimi kısıtlıyor.Lane'e gitse bile çalıların içine girip görünmez olup beni öldürecek diye acayip korkuyorum.Bildiğin paranoyak ve deli ediyor beni.
    LebBlanc'ten korkuyorum çünkü ultisi ile herkesi öldürebiliyor hemen.Yanına yaklaşamıyorum ._.
  • iyi oynayan bi ahri adamı mahvediyor.
  • kassadin leblanc ve kasmış bi tryndan korkarım shaco ve teemonun oyunumda olmasını hiç istemem. mantara bastıkça içim gider acaba başka yakalanacakmıyım mantara diye hareket edemem. :)
  • Shaco!!
    Zaten palyancoları sevmem, bırde rakıp takımda olunca, nerden cıkacak nerden gelecek dıye dusunmekten oyun oynayamıyorum! Ama sahsen oynamaktan zevk alırım yanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KASSADIN!!!!!!!!!!1111BIRBIR!!!11!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 tane mi yazalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoyoTe ! -- 6 Şubat 2012; 12:27:20 >
  • Maça göre değişiyo.
  • Twich, ve iyi bir shaco
  • ad kasıyor isem mordekaisere ölmek korkulu rüyam olur özelliklede tepemde bir mordekaiser ultisi varsa
  • ap carry kasadin ve leblanc, ad carry yi<2bf+pd cikip pesimden kosuyosa gg> belki kog, jungler shaco ve udyr, support sona<korkudan cok sinir ediyo hp bitmio rakibin> ekstra: nidale mizraklari.
  • annie.Vurmayın acıtıyonuz ha.500 hp lik annie ben 3000 hp lik wukong o ne yav beni kesti
  • Sectigim heronun aynisinin karsi takimda olmasi herzaman beni urkutmustur. Dusunsenize ya o beni alirsa ya ben kasmazsam?
  • shaco,tryn ne olursa olsun korkutuyor :)
  • Le blanc ahri wukong twitch
  • yorick ve ad irelia
  • Teemo
  • Shaco hiç sevmem fakat oynamayı çok severim
  • Solo gidiceksem gp,yorick,sion
    Mid gidiceksem brand,ahri
    Takım geneli için shaco.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.