Şimdi Ara

Korku filmi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şimdiye kadar izlediğim hiçbir korku filminden korkmadim, gerilmedim.Gecenin bir yarisi tek başıma izlediğim filmler oldu ama sonuç yine ayni.Bir arkadaşim bir filmden bahsetti çin kore veya japon yapimi bir film, adini bilmiyoruz fakat söylentilere göre izleyen birçok kişi filmi yarim birakmak zorunda kaliyormuş.Ben bu filmi bulamadim bu konuda bir fikri olan var mi? başka film önerileriniz varsa da denemek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle korkutcak film bulursan banada haber ver... Korkutcak film bulamazsın ama Descent ve Exorcist keyif verebilir..
  • Bahsedilen film 2004 yapımı Shutter olabilir..

• Korkmadım ama ileri derecede gerildım
  • Çok methettiler bu filmi bende bu gece izleyeceğim.

• Bende şimdi izleyeceğim merak ediyorum açıkçası güzel yorumlar okumuştum ,editlerim.

• http://www.imdb.com/title/tt1127180/?ref_=sr_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Jason Brody] -- 29 Ocak 2013; 4:34:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Çok methettiler bu filmi bende bu gece izleyeceğim.

kesinlikle izleyin
  • Insidious bende öneririm korku filmi denildiğinde zaten şeytan serileri vs hariç adam akıllı filmlerden biri.
  • Korkmak istiyorsan gerilim izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Bahsedilen film 2004 yapımı Shutter olabilir..

bu filmi araştırdım biraz. izleyen herkes çok beğenmiş, indiriyorum ben de. umarım dedikleri kadar korkunçtur.
  • quote:

Bu filmi sinemada izledim, sizin istediğiniz şekilde bir korku filmi değil, pek korkutmuyor ama yinede eğlenceli bir film
  • quote:

aman diyim sakın izlemeyin izletmeyin..! bi korku filmi fanatigi olarak izledigim en kötü film diyebilirim film çok iyi başlıyor ama devami tam bi rezalet alt yazılı izliyorsan şeytan tohumunu tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu film harbi ''Korku'' filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer
    aman diyim sakın izlemeyin izletmeyin..! bi korku filmi fanatigi olarak izledigim en kötü film diyebilirim film çok iyi başlıyor ama devami tam bi rezalet alt yazılı izliyorsan şeytan tohumunu tavsiye ederim

Bir bakıma haklısınız ben dün gece izledim filmi
    çok çok iyi başladı, ama sonra gizemini kaybetti, makyajın da pek iyi olmaması yüzünden korku ögesi kalmadı filmde.
    Ama asla izlemeyin demekte olmaz izleyin siz karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 29 Ocak 2013; 21:44:30 >
  • quote:

Az öncede forumda soran bir arkadaşa önerdim, bundan daha iyi korku temalı filme rastlamadım daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.