hiç sevmedigim tür işkence söyle hayaletli öcülü bişey olucak abi korku seansı gibi mesela gerileceksin 90 dk boyunca bu filmler korkutmaktan çok igrenç geliyor bana
quote:
Orijinalden alıntı: SnLThLk
The Amityville Horror (dehşet sokağı)
filmi şimdi bitirdim izlenebilir zaman zaman geren sahneler mevcut konusu sıkmıyor...
Korku Seansı filmindeki olayları araştıran ailenin başına gelen olaylardan bir tanesinden esinlenerek çekilmiş bir film bu aslında güzeş bir filmdir gerçek bir hikayeden esinlenmiş olması filmi daha cazip kılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
farklı senaryoya sahip korku filmini mumla aradığımız bir gerçek. ben çok beğendim kesin izleyin bluray malum yerlerde kaçırmayın derim
Ekledim listeye hemen,teşekkürler
aynen indiriyorum şuan güzel filme benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: wingtsun85
quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
farklı senaryoya sahip korku filmini mumla aradığımız bir gerçek. ben çok beğendim kesin izleyin bluray malum yerlerde kaçırmayın derim
Ekledim listeye hemen,teşekkürler
aynen indiriyorum şuan güzel filme benziyor
Alıntıları Göster
Korku
Gerilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 17 Mayıs 2015; 16:30:15 >
Eden Lake izledim. İyiydi tavsiye ederim. Güzel bir gerilim filmi , tam aradığınız türden.
quote:
Orijinalden alıntı: Snlthlk
22 Mayıs tarihinde yani 5 gün sonra vizyona giricek İtalya'nın en iyi 2015 filmlerinden birisi olucak Sibirya Mafyası Filmi'nin fragmanını gayet güzel başarılı hazırlamışlar bence.. Filmin konusunda bir genç arkadaşın hayatta ezildiği zamanlardan kazandığı tecrübeler ile inanılmaz derecede kalp'i sertleşir. Gönlü razı olmasada büyük bir suç'a karışır. Gelecekte büyük mafya adımları atma yolunda doğru ilerlemektedir. Hayattaki tecrübeleri ile hangi konumlara geldiğini anlatan Sibirya Mafyası İzle filmini beklemekteyiz..
çıksada izlesek uzun zamandır kaliteli birşey yok...
Hem konuyu uplamış olmak için hem de yeni çıkan dabbe 6yı izleyenlerin fikirlerini almak için yazdım. İzlenmeye değer, kaliteli bir şeyse sinemaya gidicem, yoksa internete düşmesini bekliycem.
quote:
Orijinalden alıntı: Acest
Hem konuyu uplamış olmak için hem de yeni çıkan dabbe 6yı izleyenlerin fikirlerini almak için yazdım. İzlenmeye değer, kaliteli bir şeyse sinemaya gidicem, yoksa internete düşmesini bekliycem.
sana şu kadarını söylim en iyi dabbe 6 olmuş kurgu atmosfer senaryo kesin sinemada izle