Şimdi Ara

Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
53
Favori
21.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

As Above, So Below 2014

Filmi gerçekten çok beğendim. Öncelikle çok merak uyandırıcı bir film, her saniye bir sonrasını merak ediyorsunuz ve psikolojik gerilimin tam karşılığı bir film. Tüm film boyunca artık ne olacaksa olsun diye bağırmak istiyorsunuz. Normal kamerayla çekilmesini daha çok isterdim ama olayları kişilerin kamerasıyla görmek gerilim açısından daha iyi olmuş. Filmin ikinci yarısında birden çıkan kişilerle birçok kere yerimizden sıçradık. Birde itiraf etmeliyim ki felsefe taşını duyunca Harry Pottera bağlayacak şimdi diye düşünmedim değil :) Ben genel olarak filmi çok beğendim, biraz indiana Jones havası da var filmde. İzlemenizi tavsiye ederim.

Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel)

Film muhteşem olmuş bende çok beğendim.Öyle işkence yapıp sizi rahatsız eden filmlerden değil.Üstüne biraz macerada var filmde

İzlemeyen kalmasın.

bende bugün izledim,başlarda aha el kamerasıyla çekilmiş sıradan bir film dedim ama ilerleyen dakikalarda ağzım on karış açık kalarak izlemeye devam ettim....evet dediğiniz gibi izlemeyen kalmasın derim bende

• Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel)
  • Bu Hollywood versiyonunu da izlemiştim ama orijinali kesinlikle çok daha iyi:

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bu Hollywood versiyonunu da izlemiştim ama orijinali kesinlikle çok daha iyi:

aynen öyle çokda germiştir efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

Arkadaşlar Eden Lake tarzı korku dan çok gerilim içeren film önerilerinizi bekliyorum.
    Bu arada Siccin çok fena görünüyor hayatta izleyemem. Türk korku filmlerinden uzak duruyorum Çok daha gerçekçi geliyor

owww, Eden Lake gercekten ızledıgım en ıyı gerılım fılmlerınden bırıydı. Izlemeyenlere şiddetle tavsıye ederım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

Wolf Creek 1- 2
    Hostel 1-2-3
    The Texas Chainsaw Massacre serisi
    Halloween serisi

sadist işkence ve cinayetleri konu alan korku filmleri

Ozellıkle Halloween , Mıchael myers, yani Jason
  • guzel konu takıp.
  • REC 4 KIYAMET GECESİ

İlk filmiyle büyük beğeni kazan Rec filminin son serisinde bir muhabir itfaiye ekipleriyle birlikte yangın olduğu söylenen bir binaya girerler. Fakat bu yangından çok kurtarma görevine dönüşür. Zaman ilerledikçe girdikleri bu apartmanda gizemli olmaya şeyler başlar ve tüm bina karantinaya alınır. İtfaiyeciler ile birlikte muhabir Angela’da binaya girenler arasındadır ve içeride yaşanan vahşetten tek sağ kalan odur. Asker tarafından çıkartılarak karantinaya alınan Angela hakkında bilmedikleri şey ise Angela’nın girdiği gibi oradan çıkmadığıdır !

• İN FEAR (KORKU YOLU)

Lucy ve Tom bu sefer tatillerini değişik bir mekanda geçirmek için şehirden uzak sessiz sakin bir motelde yer ayırırlar. Otele doğru yol alırlar ve yoldaki tabelalarda bir gariplik olduğunu hissederler. Gün boyunca yolculuk yapan çift karanlık çökmeye başlarken aynı yerde daireler çizdiklerini anlarlar ve kendi arabalarında tuzağa düşürüldüklerinin farkına varırlar.. Göremedikleri biri onların tüm korkularıyla oyun oynamaya başlar ve gerilim dolu anlarla baş başa kalırlar.

• ASMODEXİA

Asmodexia’de yaşlı bir adam ve torununa ait olan 5 günlük bir kesit ekranlara geliyor. Şeytan çıkarmakla görevli yaşlı bir adamın hayatından kesitler sunan film düşük bütçeli bir yapım olmasına rağmen oldukça kaliteli sahneleri barındırırken muhteşem bir finale de imza atıyor.

• As abowe tarzı film var mı arkadaslar ?
  • Dur ben de görmemişlik yapayım azcık: bastırcaktın parayı şöyle iyi bi Cinemaximum'da off daha müthiş olurdu ama tartışmasız iyi seçim.
  • Orjinal sahnelet olan, abartili kanli sahneler olmayan ve konusu iyi olan bir film lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuskulpesentBakir

Dur ben de görmemişlik yapayım azcık: bastırcaktın parayı şöyle iyi bi Cinemaximum'da off daha müthiş olurdu ama tartışmasız iyi seçim.

ahaha haklısın dostum bu arada eski nikin gayet ilgi çekici idi nasıl gidiyor korku dolu anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnLThLk

İN FEAR (KORKU YOLU)

Lucy ve Tom bu sefer tatillerini değişik bir mekanda geçirmek için şehirden uzak sessiz sakin bir motelde yer ayırırlar. Otele doğru yol alırlar ve yoldaki tabelalarda bir gariplik olduğunu hissederler. Gün boyunca yolculuk yapan çift karanlık çökmeye başlarken aynı yerde daireler çizdiklerini anlarlar ve kendi arabalarında tuzağa düşürüldüklerinin farkına varırlar.. Göremedikleri biri onların tüm korkularıyla oyun oynamaya başlar ve gerilim dolu anlarla baş başa kalırlar.

dostum hg, ya bu film hayatımda izlediğim en kötü ve çöp korku filmidir yani bu kadarmı kötü olur dedirten yapımdır

• MuskulpesentBakir kullanıcısına yanıt
    Fena değil. ama genel olarak bu tür işlere prim vermeyen kitlelerin içinde kimlik değiştirme yoluna gitmek zorunda kaldım :))
  • Fena değil. Forumun bu tür işlere prim vermeyen bi yapısı olduğunu gördükten sonra kimlik değişimine gitmez zorunda kaldım.
  • İzlemeden paylasinca boyle oluyor demek ki.onu izlemedim.senin yorumdan sonra hic izlemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.