Bildirim
Korku & Gerilim Film Paylaşımı (Güncel) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
Bu Hollywood versiyonunu da izlemiştim ama orijinali kesinlikle çok daha iyi:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
Bu Hollywood versiyonunu da izlemiştim ama orijinali kesinlikle çok daha iyi:
aynen öyle çokda germiştir efendim -
quote:
Orijinalden alıntı: quentin
Arkadaşlar Eden Lake tarzı korku dan çok gerilim içeren film önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada Siccin çok fena görünüyor hayatta izleyemem. Türk korku filmlerinden uzak duruyorum Çok daha gerçekçi geliyor
owww, Eden Lake gercekten ızledıgım en ıyı gerılım fılmlerınden bırıydı. Izlemeyenlere şiddetle tavsıye ederım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sasaell
Wolf Creek 1- 2
Hostel 1-2-3
The Texas Chainsaw Massacre serisi
Halloween serisi
sadist işkence ve cinayetleri konu alan korku filmleri
Ozellıkle Halloween , Mıchael myers, yani Jason -
guzel konu takıp. -
REC 4 KIYAMET GECESİ
İlk filmiyle büyük beğeni kazan Rec filminin son serisinde bir muhabir itfaiye ekipleriyle birlikte yangın olduğu söylenen bir binaya girerler. Fakat bu yangından çok kurtarma görevine dönüşür. Zaman ilerledikçe girdikleri bu apartmanda gizemli olmaya şeyler başlar ve tüm bina karantinaya alınır. İtfaiyeciler ile birlikte muhabir Angela’da binaya girenler arasındadır ve içeride yaşanan vahşetten tek sağ kalan odur. Asker tarafından çıkartılarak karantinaya alınan Angela hakkında bilmedikleri şey ise Angela’nın girdiği gibi oradan çıkmadığıdır !
-
İN FEAR (KORKU YOLU)
Lucy ve Tom bu sefer tatillerini değişik bir mekanda geçirmek için şehirden uzak sessiz sakin bir motelde yer ayırırlar. Otele doğru yol alırlar ve yoldaki tabelalarda bir gariplik olduğunu hissederler. Gün boyunca yolculuk yapan çift karanlık çökmeye başlarken aynı yerde daireler çizdiklerini anlarlar ve kendi arabalarında tuzağa düşürüldüklerinin farkına varırlar.. Göremedikleri biri onların tüm korkularıyla oyun oynamaya başlar ve gerilim dolu anlarla baş başa kalırlar.
-
-
As abowe tarzı film var mı arkadaslar ? -
Dur ben de görmemişlik yapayım azcık: bastırcaktın parayı şöyle iyi bi Cinemaximum'da off daha müthiş olurdu ama tartışmasız iyi seçim. -
Orjinal sahnelet olan, abartili kanli sahneler olmayan ve konusu iyi olan bir film lutfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuskulpesentBakir
Dur ben de görmemişlik yapayım azcık: bastırcaktın parayı şöyle iyi bi Cinemaximum'da off daha müthiş olurdu ama tartışmasız iyi seçim.
ahaha haklısın dostum bu arada eski nikin gayet ilgi çekici idi nasıl gidiyor korku dolu anlar -
quote:
Orijinalden alıntı: SnLThLk
İN FEAR (KORKU YOLU)
Lucy ve Tom bu sefer tatillerini değişik bir mekanda geçirmek için şehirden uzak sessiz sakin bir motelde yer ayırırlar. Otele doğru yol alırlar ve yoldaki tabelalarda bir gariplik olduğunu hissederler. Gün boyunca yolculuk yapan çift karanlık çökmeye başlarken aynı yerde daireler çizdiklerini anlarlar ve kendi arabalarında tuzağa düşürüldüklerinin farkına varırlar.. Göremedikleri biri onların tüm korkularıyla oyun oynamaya başlar ve gerilim dolu anlarla baş başa kalırlar.
dostum hg, ya bu film hayatımda izlediğim en kötü ve çöp korku filmidir yani bu kadarmı kötü olur dedirten yapımdır
-
Fena değil. ama genel olarak bu tür işlere prim vermeyen kitlelerin içinde kimlik değiştirme yoluna gitmek zorunda kaldım :)) -
Fena değil. Forumun bu tür işlere prim vermeyen bi yapısı olduğunu gördükten sonra kimlik değişimine gitmez zorunda kaldım. -
İzlemeden paylasinca boyle oluyor demek ki.onu izlemedim.senin yorumdan sonra hic izlemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X