Şimdi Ara

Korku - Gerilim oyunu sevenler baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasadaki tüm korku oyunlarını oynadım. Ancak Alien oyunu açık ara farkla en korkunç oyun.

Bu oyunun diğerlerinden farkı şu: Alien ne yapacak asla kestiremiyorsunuz. Yapay zeka çok iyi. Alien her seferinde farklı bir şey yapıyor.

Atmosfer o kadar güçlü ki... Bu oyunu herkese tavsiye ederim. Grafikleri de gayet sağlam.

not: Oyunda sadece saklanmıyoruz, silah da kullanabiliyoruz. Ancak cephane çok kısıtlı.

Korku - Gerilim oyunu sevenler baksın

• Hocam benimde hayatımda oynadığım korku oyunları içerisinde en çok gerildiğim oyundur. PS3 te oynamıştım. Keşke devam oyunu gelseydi. Aslında korku oyunlarını yalnız başıma oynayabiliyorum ama bu oyunda ilk kez , yanımda arkadaş varken oynayabilmiştim , aşırı gerilim sebebiyle. Korku ve özellikle gerilim unsurunu insanın iliklerine kadar işleten bir oyundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanaksu

Hocam benimde hayatımda oynadığım korku oyunları içerisinde en çok gerildiğim oyundur. PS3 te oynamıştım. Keşke devam oyunu gelseydi. Aslında korku oyunlarını yalnız başıma oynayabiliyorum ama bu oyunda ilk kez , yanımda arkadaş varken oynayabilmiştim , aşırı gerilim sebebiyle. Korku ve özellikle gerilim unsurunu insanın iliklerine kadar işleten bir oyundu.

Benim en çok sevdiğim kısmı Alien'in rastgele biçimde hareket etmesiydi. Bir efsane

Bu oyun benim hayatımı da kurtardı. Oyunu oynadım, korkudan kapımı kapatıp uyudum. Normalde kapatmazdım. Gece tüp sızıntı yapmış. Tüpün tamamı boşalmış. Odam kapalı olduğu için gaz benim odaya fazla girememiş. Öksürüklerle uyandım. Zorla kalktım yataktan. Kapı açık olsaydı düşünemiyorum sonunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.