Şimdi Ara

>>>Korku severler buraya!!<<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
14
Favori
10.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhlar Bölgesini cuma gecesi izleyeceğim uzun zamandır bekletiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Insidiousu ışıkları kapat ,tek başına izle
    En beğendiğim korku filmlerinden biridir , izlemediysen conjuring ve sinisteride izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Insidiousu ışıkları kapat ,tek başına izle
    En beğendiğim korku filmlerinden biridir , izlemediysen conjuring ve sinisteride izle

Yorganın altına girip öyle yapacağım zaten

• As above so below'uda izledim, güzel filim ,ilk başlar biraz sıkıcı gelebilir ama konu güzel özellikle son yarım saat çok güzel geçti
  • halka 1 ( japonlarınki ) ile korku seansı dışındakilerden pek etkilenmedim.Tek başına izlerseniz müthiş zevk alırsınız
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Gittikçe iyi korku filmi bulması zorlaşıyo,Halka 1i izliyeyim ozaman,
    Acaba garez(grudge) nasıldır?
  • Şu filmlerin isimlerini türkçe değil de orijinal halinde yazsanız ne kadar güzel olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Garezden çok çok daha güzel bence.Mümküse tek başına izle gece
  • Korku filmlerini ağır bir şekilde eleştiren trde ki adı ile ''Anormal activty 1 ve 2 '' izleyin özellikle 2. sinde korku seansı paranormal aktivite sinister (lanet) ve carrie (günah tohumu) filmlerini cok ağır bir şekilde eleştirmiştir.Yalnız bu iki filmde cinsel içerikli sahneler bolca var yalnız izlemenizi tavsiye ederim bu iki filmi anlamanız için paranormal aktivity tüm serileri ve carrie , sinister , korku seansı filmlerini izlemiş olmanız gerek ben bayağı komik buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 13 Aralık 2014; 22:09:47 >
  • Biraz önce şu filmi izledim baya çakma olmuş yinede denemek isteyen varsa izlesin

http://www.imdb.com/title/tt3534842/
  • xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    Bana böyle film lazım
    Korkunç bir film serisini çok sevmiştim , buna benziyo galiba.
    Carrie hariç diğerlerini izledim , carrie nasıldır , çakayımmı yarın?
  • cezaalp kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrı yaşayan bi çift var bide küçük kız kız babada kalıyor tasındıkları sırada kız kutu buluyor lanetli bir kutu kızın ağzından kelebekler börtü böcek falan cıkıyor babası bunu yahudi bi aileye götürüyor içindeki laneti temizlemek için korku anlamında beni korkutmadı öyle çerezlik bi film.
  • YüzüğüKayıpFrodo kullanıcısına yanıt
    Off Allahım yeni gördüm japonlarınki yazdığını :(
    Çünkü halka 1 i dün izledim film tırt çıktı
  • Ee beyler başka korku filmleri yokmu
  • En iyi korku filmlerinde ilk 5te hangilerini sayarsiniz..

Korku diye actigim butun filmler dandik, harbiden zaman kaybı yasiyorum son zamanlarda.

Konu ve sahneler orjinal korku filmi istiyorum.

• benim ilk beşim

1)Ruhlar Bölgesi
    2)Conjuring
    3)Halka
    4)Ruhlar Bölgesi 2
    5)Şeytan (1971 versiyon )

onun dışında kara büyü , ölüm sessizliği , evil dead (1981 versiyon ) keyifle izlenecek filmler.
  • guzel konu olmus herkesin begendigi filmler ayni burda izlemediklerim vardi izliyecem.
    sinister pek korku degil.ama.gizemli ben ortasinda cozmustum

• +

>>>Korku severler buraya!!<<<
  • Önceden pek beğenmediğim insidious 2 yi tekrardan izledim ve güzel olduğunu farkettim tabiki 1.filmi tutmaz ama güzelmiş izleyin
  • Valla tebrikler gerilim dozu yüksek, yürek hoplatan filmler bir arada toplanmış. Benim favorilerim shutter(2004), the conjuring, insidious, evil dead, dark skies, dabbe bir cin vakası ve dabbe cin carpması. Korkunç suratların olduğu filmlerden her zaman irkmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.