Bildirim
>>>Korku severler buraya!!<<< (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Ölümü göze alıp kadının üstüne doğru bende koşmaya başlarım , yoksa üst katta oda da saklan filan kalbim dayanmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: cezaalp
Ölümü göze alıp kadının üstüne doğru bende koşmaya başlarım , yoksa üst katta oda da saklan filan kalbim dayanmaz
ben aklımı kaçırırdım herhalde acayip bir olay olurdu bea düşün canlı kanlı önüne çıksa oha
-
Şu handycam korku filmi çekme modası da iyi tuttu.Ucuza film
İzlerken nsanda ne göz kalıyor ne de kafa. -
babam ve oğlum etkisi yaratırım. :D açeydim gollarımı diyip kucaklaşırım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bugraakin03
babam ve oğlum etkisi yaratırım. :D açeydim gollarımı diyip kucaklaşırım.
Ya dostum sen ne diyorsun ben 30'u geçtim yeminle bu manzara karşısına emin ol kondaktaki bebek gibi çığlıklar atarım boşver ne sarılması aman evlerden ırak, hem bu gece evdede yanlızız hatunda yok bittik biz -
Aynen ha , hiç beklenmedik yerde aninden çıkıyor şerefsiz Alıştık biz , kamera yavaş yavaş giderken birşey çıkmasına , bu çok sıradışı gelmişti -
Kara büyü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık korku filmleri korkutmuyor,gerilim filmlerinde de "ahan da şimdi şu olacak" diyorum.Yaşlanıyor muyum yoksa alıştık mı bunlara? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gerx_16
quote:
Orijinalden alıntı: oguz_19811981
alemin kralı shutter filmini unutmuştum iyi ki hatırlattın türünün en iyilerinden.
Bir düşünsene diyelim dubleks evindesin odanda pc'de film izliyorsun gecenin bir vakti, sonra su içmeye merdivenlerden inip alt kata mutfağa gidiceksin , şehirden uzak evde teksin, alt kata iner inmez mutfağın kapısında şöyle birşey sana doğru koşuyor ne yaparsın ? ben o anda ne yaparım, yani ne desem biledim bak şimdi
/>
valla kaçmanın bir çözüm olacağını sanmıyorum bildiğim bütün duaları okuyup öbür taraf hazırlıklarına başlarım :)
-
Nas okumaya başlar,elime geçen ne varsa dalarım.
Tabii 2 haftada kendime gelirdim,o ayrı -
quote:
quote:
quote:
alemin kralı shutter filmini unutmuştum iyi ki hatırlattın türünün en iyilerinden.
Bir düşünsene diyelim dubleks evindesin odanda pc'de film izliyorsun gecenin bir vakti, sonra su içmeye merdivenlerden inip alt kata mutfağa gidiceksin , şehirden uzak evde teksin, alt kata iner inmez mutfağın kapısında şöyle birşey sana doğru koşuyor ne yaparsın ? ben o anda ne yaparım, yani ne desem biledim bak şimdi
/>
valla kaçmanın bir çözüm olacağını sanmıyorum bildiğim bütün duaları okuyup öbür taraf hazırlıklarına başlarım :)
Dostum aklıma geldikçe deliriyorum ya düşman başına nasıl bir piskoloji olur korkudan çığlık atarım herhal aynen böyle
-
Var mı gece için öneriniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Höst.Bana kesmeli biçmeli şeyler işlemiyorda.Hayaletti vs.ydi.Bu tür soyut şeylerden fena korkarım Vampiri vs.sinide severim.Ama dediğim tarzdaki şeyler korkutuyor gerçekten Conjuring mesela.Konusu o kadar basitti ki...Ama 10 dk. sonra korkudan kapatmıştım -
Yürüyüşü çok komik geldi.İnanmıycaksınız ama bende ona doğru koşarım O yürüyüşten kaçılmaz -
quote:
quote:
quote:
quote:
/>
Dostum aklıma geldikçe deliriyorum ya düşman başına nasıl bir piskoloji olur korkudan çığlık atarım herhal aynen böyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
Yürüyüşü çok komik geldi.İnanmıycaksınız ama bende ona doğru koşarım O yürüyüşten kaçılmaz
Oha desene gel sevgi böcüğüm bir sarıyalım sana gerçi yoklukta iyi gider
-
Filmde yok , beğendiğim korku filmlerini tekrardan seyrediyorum (dün insdious 2 , bugünde insidious 1i izledim)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X