Şimdi Ara

>>>Korku severler buraya!!<<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
14
Favori
10.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alemin kralı shutter filmini unutmuştum iyi ki hatırlattın türünün en iyilerinden.

>>>Korku severler buraya!!<<<
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

alemin kralı shutter filmini unutmuştum iyi ki hatırlattın türünün en iyilerinden.

Bir düşünsene diyelim dubleks evindesin odanda pc'de film izliyorsun gecenin bir vakti, sonra su içmeye merdivenlerden inip alt kata mutfağa gidiceksin , şehirden uzak evde teksin, alt kata iner inmez mutfağın kapısında şöyle birşey sana doğru koşuyor ne yaparsın ? ben o anda ne yaparım, yani ne desem biledim bak şimdi

/>

• Ölümü göze alıp kadının üstüne doğru bende koşmaya başlarım , yoksa üst katta oda da saklan filan kalbim dayanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Ölümü göze alıp kadının üstüne doğru bende koşmaya başlarım , yoksa üst katta oda da saklan filan kalbim dayanmaz

ben aklımı kaçırırdım herhalde acayip bir olay olurdu bea düşün canlı kanlı önüne çıksa oha

• Şu handycam korku filmi çekme modası da iyi tuttu.Ucuza film
    İzlerken nsanda ne göz kalıyor ne de kafa.
  • babam ve oğlum etkisi yaratırım. :D açeydim gollarımı diyip kucaklaşırım.
  • Hiçbir filmde bu sahnede korktuğum kadar korkmadım :D (insidious)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakin03

babam ve oğlum etkisi yaratırım. :D açeydim gollarımı diyip kucaklaşırım.

Ya dostum sen ne diyorsun ben 30'u geçtim yeminle bu manzara karşısına emin ol kondaktaki bebek gibi çığlıklar atarım boşver ne sarılması aman evlerden ırak, hem bu gece evdede yanlızız hatunda yok bittik biz
  • bugraakin03 kullanıcısına yanıt
    Aynen ha , hiç beklenmedik yerde aninden çıkıyor şerefsiz Alıştık biz , kamera yavaş yavaş giderken birşey çıkmasına , bu çok sıradışı gelmişti
  • Kara büyü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık korku filmleri korkutmuyor,gerilim filmlerinde de "ahan da şimdi şu olacak" diyorum.Yaşlanıyor muyum yoksa alıştık mı bunlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

alemin kralı shutter filmini unutmuştum iyi ki hatırlattın türünün en iyilerinden.

Bir düşünsene diyelim dubleks evindesin odanda pc'de film izliyorsun gecenin bir vakti, sonra su içmeye merdivenlerden inip alt kata mutfağa gidiceksin , şehirden uzak evde teksin, alt kata iner inmez mutfağın kapısında şöyle birşey sana doğru koşuyor ne yaparsın ? ben o anda ne yaparım, yani ne desem biledim bak şimdi

/>

valla kaçmanın bir çözüm olacağını sanmıyorum bildiğim bütün duaları okuyup öbür taraf hazırlıklarına başlarım :)

• Nas okumaya başlar,elime geçen ne varsa dalarım.
    Tabii 2 haftada kendime gelirdim,o ayrı
  • quote:

quote:

quote:

/>

valla kaçmanın bir çözüm olacağını sanmıyorum bildiğim bütün duaları okuyup öbür taraf hazırlıklarına başlarım :)

Dostum aklıma geldikçe deliriyorum ya düşman başına nasıl bir piskoloji olur korkudan çığlık atarım herhal aynen böyle

• Var mı gece için öneriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Höst.Bana kesmeli biçmeli şeyler işlemiyorda.Hayaletti vs.ydi.Bu tür soyut şeylerden fena korkarım Vampiri vs.sinide severim.Ama dediğim tarzdaki şeyler korkutuyor gerçekten Conjuring mesela.Konusu o kadar basitti ki...Ama 10 dk. sonra korkudan kapatmıştım
  • Yürüyüşü çok komik geldi.İnanmıycaksınız ama bende ona doğru koşarım O yürüyüşten kaçılmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Dostum aklıma geldikçe deliriyorum ya düşman başına nasıl bir piskoloji olur korkudan çığlık atarım herhal aynen böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Yürüyüşü çok komik geldi.İnanmıycaksınız ama bende ona doğru koşarım O yürüyüşten kaçılmaz

Oha desene gel sevgi böcüğüm bir sarıyalım sana gerçi yoklukta iyi gider

• Filmde yok , beğendiğim korku filmlerini tekrardan seyrediyorum (dün insdious 2 , bugünde insidious 1i izledim)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.