Korku ve komedi güzel film isimleri lasm bana süper olmasılasm korku filminde cok korkucak bisey olsun(wampirli felan) komedi ise cok güldürücek :) Film isimlerini soylersenis sevinirim simdiden teşekkür ederim :)
anladığım kadarıyla çok muhteşem pek harika olanca kusursuz filmler arıyosun.
Arkadaşlar bu benim arkadaşım(konuyu açan) film izliyeceğiz ben korku, diğer 2 si komedi diyorlar
benimde aklıma zombieland geldi? sizce nasıl bir film korku komedi karışımı olduğunu duydum?
korku komedi karışımı iyi olmaz. ya direk komedi izleyin ya da korku filmleriyle dalga geçen filmlerden izleyin
kesinlikle.
scary movie mesela...
scary movie bu tarzdaki en iyi filmdir kesinlikle izlemelisin. birisini izlersen bütün seriyi izlersin zaten
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
Arkadaşlar bu benim arkadaşım(konuyu açan) film izliyeceğiz ben korku, diğer 2 si komedi diyorlar
benimde aklıma zombieland geldi? sizce nasıl bir film korku komedi karışımı olduğunu duydum?
Arkadaşınız sanırım yurtdışından geldi. Türkçeyi zor konuşuyor gibi yazı üslübuna bakarsak şayet. :) tam anlamakta güçlük çekiyorum ancak hem korku hem komedi karışımı arıyorsanız Shaun of Dead ve Evil Dead serisi güzel seçim olabilir. Özellikle Evil Dead 2: Army of Darkness
quote:
Orijinalden alıntı: kyran
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
Arkadaşınız sanırım yurtdışından geldi. Türkçeyi zor konuşuyor gibi yazı üslübuna bakarsak şayet. :) tam anlamakta güçlük çekiyorum ancak hem korku hem komedi karışımı arıyorsanız Shaun of Dead ve Evil Dead serisi güzel seçim olabilir. Özellikle Evil Dead 2: Army of Darkness
shaun of dead : zombi filmleriyle dalga geçer evil dead serisi de korku filmidir. yan ikiside korku-komedi karışımı değil. Bu türde sana bir örnek vereyim Ada:zombilerin düğünü mesela korku komedi içiçe ama film güzel değil.
Her ne kadar bu türü filmler sevmesem de Zombieland fena değildi
quote:
Orijinalden alıntı: compitir
shaun of dead : zombi filmleriyle dalga geçer evil dead serisi de korku filmidir. yan ikiside korku-komedi karışımı değil. Bu türde sana bir örnek vereyim Ada:zombilerin düğünü mesela korku komedi içiçe ama film güzel değil.
Bilakis sayın Compitir, Evil Dead 2: Army of Darkness korku-komedi türüne güzel bir örnek teşkil eder. Özellikle Ash'in yaptığı sakarlıklar ve ukala tavırları.
quote:
Orijinalden alıntı: OCB
Her ne kadar bu türü filmler sevmesem de Zombieland fena değildi
Evet ben de Zombieland diyorum.
drag me to hell
en iyilerinden biri
pek beğenmesemde türk işi olan; Ada:Zombilerin düğünü
quote:
Orijinalden alıntı: kyran
quote:
Orijinalden alıntı: compitir
Bilakis sayın Compitir, Evil Dead 2: Army of Darkness korku-komedi türüne güzel bir örnek teşkil eder. Özellikle Ash'in yaptığı sakarlıklar ve ukala tavırları.
budur.
Shaun of the Dead bencede gayet iyiydi.Ayrıca filmin soundtrackleri de çok başarılı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme