Şimdi Ara

Korku ve komedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korku ve komedi güzel film isimleri lasm bana süper olmasılasm korku filminde cok korkucak bisey olsun(wampirli felan)
    komedi ise cok güldürücek :) Film isimlerini soylersenis sevinirim simdiden teşekkür ederim :)

• anladığım kadarıyla çok muhteşem pek harika olanca kusursuz filmler arıyosun.
  • Arkadaşlar bu benim arkadaşım(konuyu açan) film izliyeceğiz ben korku, diğer 2 si komedi diyorlar

benimde aklıma zombieland geldi? sizce nasıl bir film korku komedi karışımı olduğunu duydum?
  • yokmu qzl film bilen ??
  • korku komedi karışımı iyi olmaz. ya direk komedi izleyin ya da korku filmleriyle dalga geçen filmlerden izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

korku komedi karışımı iyi olmaz. ya direk komedi izleyin ya da korku filmleriyle dalga geçen filmlerden izleyin

kesinlikle.

scary movie mesela...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

korku komedi karışımı iyi olmaz. ya direk komedi izleyin ya da korku filmleriyle dalga geçen filmlerden izleyin

kesinlikle.

scary movie mesela...

scary movie bu tarzdaki en iyi filmdir kesinlikle izlemelisin. birisini izlersen bütün seriyi izlersin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

Arkadaşlar bu benim arkadaşım(konuyu açan) film izliyeceğiz ben korku, diğer 2 si komedi diyorlar

benimde aklıma zombieland geldi? sizce nasıl bir film korku komedi karışımı olduğunu duydum?

Arkadaşınız sanırım yurtdışından geldi. Türkçeyi zor konuşuyor gibi yazı üslübuna bakarsak şayet. :) tam anlamakta güçlük çekiyorum ancak hem korku hem komedi karışımı arıyorsanız Shaun of Dead ve Evil Dead serisi güzel seçim olabilir. Özellikle Evil Dead 2: Army of Darkness
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Arkadaşlar bu benim arkadaşım(konuyu açan) film izliyeceğiz ben korku, diğer 2 si komedi diyorlar

Arkadaşınız sanırım yurtdışından geldi. Türkçeyi zor konuşuyor gibi yazı üslübuna bakarsak şayet. :) tam anlamakta güçlük çekiyorum ancak hem korku hem komedi karışımı arıyorsanız Shaun of Dead ve Evil Dead serisi güzel seçim olabilir. Özellikle Evil Dead 2: Army of Darkness

shaun of dead : zombi filmleriyle dalga geçer
    evil dead serisi de korku filmidir.
    yan ikiside korku-komedi karışımı değil. Bu türde sana bir örnek vereyim Ada:zombilerin düğünü
    mesela korku komedi içiçe ama film güzel değil.

• Her ne kadar bu türü filmler sevmesem de Zombieland fena değildi
  • quote:

yan ikiside korku-komedi karışımı değil. Bu türde sana bir örnek vereyim Ada:zombilerin düğünü

Bilakis sayın Compitir, Evil Dead 2: Army of Darkness korku-komedi türüne güzel bir örnek teşkil eder. Özellikle Ash'in yaptığı sakarlıklar ve ukala tavırları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Her ne kadar bu türü filmler sevmesem de Zombieland fena değildi

Evet ben de Zombieland diyorum.
  • drag me to hell

en iyilerinden biri
  • pek beğenmesemde türk işi olan;
    Ada:Zombilerin düğünü
  • quote:

quote:

Bilakis sayın Compitir, Evil Dead 2: Army of Darkness korku-komedi türüne güzel bir örnek teşkil eder. Özellikle Ash'in yaptığı sakarlıklar ve ukala tavırları.

doğru şimdi baktım da imdb den ben filmleri karıştırmışım
    http://www.imdb.com/title/tt0083907/ The Evil Dead

• Ada: Zombilerin Düğünü
  • quote:

quote:

budur.

• Shaun of the Dead bencede gayet iyiydi.Ayrıca filmin soundtrackleri de çok başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.