Şimdi Ara

korkudan gözlerinizi yumduğunuz film var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunnyundermoon

The Babadook (2014)
    Bunu hiç duymamıştım, bakacağım, teşekkürler
  • Rica ederim. İyi seyirler.
  • Demek istediğim yazdığım filmlerden korkmuyorsan korku filmi izleme kardeşim . Korkmuyorsan korku filmi neden izleyesin.

İllede korkmak istiyorum diyorsan;

Gece bizim köyde otobüsün bıraktığı yerden kurt seslerinin arasında sokak lambasız mezarlıkların, terkedilmiş çay fabrikalarınnın arasındaki patika yollardan geç bakalım korkuyormusun korkmuyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeDiableRoug3

Demek istediğim yazdığım filmlerden korkmuyorsan korku filmi izleme kardeşim . Korkmuyorsan korku filmi neden izleyesin.

İllede korkmak istiyorum diyorsan;

Gece bizim köyde otobüsün bıraktığı yerden kurt seslerinin arasında sokak lambasız mezarlıkların, terkedilmiş çay fabrikalarınnın arasındaki patika yollardan geç bakalım korkuyormusun korkmuyormusun
    Dostum şimdi yukardaki arkadasin dedigi filme bakicam bir umut istedigim sekilde birseyler cikar belki. Tarif ettigin yerleri gormek isterdim, keza goz gozu gormeyecek karanlikta in cin top oynayan yerlerde gezdim. Sen kendinden emin olduktan sonra yapamayacagin şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The babadook filmini izledim. Korkmak değil de psikolojisini bozmak isteyen varsa izleyebilir. Genel olarak 10 uzerinden 5 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyeler alınır
  • Bu arada High Tension (2003) filmini izledim, fena değil izlenebilir. Ama sonunu anlamadım
  • Korkudan göz yumulacak kadar değil tabiki ama zombili film sevenler için, dairy of the dead 1-2 ve 28 weeks later güzel filmler özellikle ilk yazdığım film efsane.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.