ANNEEEEEEEEEEEEEEEEEE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU LEN
sesi kısık oynamama rağmen daha 1.'nin 4 te 1 inin,yarısının...daha gelemedim
firefox da çalışmıyor bu arada.. ie yi deneyin..
quote:
Orjinalden alıntı: alpaya
firefox da çalışmıyor bu arada.. ie yi deneyin..
Ben firefoxta oynadım. Flash 8 olması lazım
10 numara
azına tüküreyim el çıkıyo banyoda şimdi mutfağa geçtim
mutfakta mutfak hani anaa kızı astılar
oturma odasındayım şu an ulen korku filmi gibi be ana resim silah aradan geçenler adamın ağzı yüzü kanıyo
resimdeki adam intahar etti şimdi koridordayım ışıkları yaktım yerdeki kağıt... ne diyo lem bütün aileni geberttin falan geçemiyom varmı geçen
ı'm sorry to god for what ı have done ı love my family so. ı kill all my family ıt's the only thing ı can the stay together with them FOREvER kağıtta yazan bu nedemek
yaptığım şey için tanrıdan özür dilerim ailemi çok seviyorum. tüm ailemi öldürürüm. tek bir şey var. sonsuza dek onlarla kalabilirim.
bu odadan çıkılmıyor
yaw abicim nerde bu kadın yarım saattir koridordayım hala bişey olduğu yok yaw gelsin artık ya valla bütün korkum geçmeye başladı bu arada iyiki bu siteyi gündüz faketmişim yoksa gece gece harbi bayaa tırsardım ha bi de evde yalnızdım artık sabaha nasıl bulurdunuz beni bilmem valla
amaniiiiiiin bişeyler oluyo ben tırsmaya başladım aneeee
quote:
Orjinalden alıntı: little_pea
amaniiiiiiin bişeyler oluyo ben tırsmaya başladım aneeee
koridordan çıkabildin mi ışığı yakıyon yerde ki kağıt var başka bi şiy yok evde kalacak işte adam yazıdaki gibi
çıktım çıktım yaw kağıdı kırk kere okudum ışığı da en az 30 kere kapatıp açtıp anca oldu sonunda kadını gördüm pek de sevimliymiş canım yaaa ama doğruyu söyliyim gündüz oynamama rağmen acaip tırstım bi de gece oynasam nolurdu düşünmek bile istemiyom (ben en iyisi ev arkadaşımı arayayım da bu akşam eve gelsin yoksa bu gece uyuyamam ben )
quote:
Orjinalden alıntı: little_pea
çıktım çıktım yaw kağıdı kırk kere okudum ışığı da en az 30 kere kapatıp açtıp anca oldu sonunda kadını gördüm pek de sevimliymiş canım yaaa ama doğruyu söyliyim gündüz oynamama rağmen acaip tırstım bi de gece oynasam nolurdu düşünmek bile istemiyom (ben en iyisi ev arkadaşımı arayayım da bu akşam eve gelsin yoksa bu gece uyuyamam ben )