Şimdi Ara

korkunç bi site, gece gece tırstım valla (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meçhul gazi

yaptığım şey için tanrıdan özür dilerim
    ailemi çok seviyorum. tüm ailemi öldürürüm.
    tek bir şey var.
    sonsuza dek onlarla kalabilirim.

bu odadan çıkılmıyor

Yapacağın şey paso nesnelere tıklamak gerisi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: little_pea

aaa sölemem valla bekle ve gör

traş yapıyon bak ben o kadar anlatmışım çıkmaz o odadan ben de çok yıkladım seni gidi

nolur söle nolur

yaw zaten son bölümdeyim bi ışık bi mektup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meçhul gazi -- 16 Ekim 2005, 16:42:47 >
  • sürekli nesneleri tıkla (gerçi ben bi ara sıkılıp forumlara baktım o arada da bişey olmadı ama uzun bi aradan sora tekrar tıklayınca bişeyler olmaya başladı); önce olaylar kağıttan başlıyo zaten kağıda kan damlıyo sora da gerisi geliyo ama ekrana olabildiğince yakın dur (benden tavsiye )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küçük_bezelye -- 16 Ekim 2005, 16:44:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: little_pea

sürekli nesneleri tıkla (gerçi ben bi ara sıkılıp forumlara baktım o arada da bişey olmadı ama uzun bi aradan sora tekrar tıklayınca bişeyler olmaya başladı); önce olaylar kağıttan başlıyo zaten kağıda kan damlıyo sora da gerisi geliyo ama ekrana olabildiğince yakın dur (benden tavsiye )

heee seni zookken ci zaten bayo da el me lçıktı mıçtık orda
  • olmuyo lemmmmmm
  • quote:

olmuyo lemmmmmm

Hangi bölümde takıldın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

quote:

olmuyo lemmmmmm

Hangi bölümde takıldın.

en son bölüm koridor
  • Bak ışığı aç notu oku. ışığı aç yine notu oku. Sonra ışığı aç kapa aç kapa. Bekle yine aç kapa. notu oku. sonunda
    ışık düğmesinde bozulma olucak. Notu okurken üstüne kan damlayacak. Sonrasını yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: squalla

Bak ışığı aç notu oku. ışığı aç yine notu oku. Sonra ışığı aç kapa aç kapa. Bekle yine aç kapa. notu oku. sonunda
    ışık düğmesinde bozulma olucak. Notu okurken üstüne kan damlayacak. Sonrasını yaparsın.

saolasın arkadaşım
  • Annecim korkuyom oynamaya daha hiç oynamadım şimdi giriyom.Çok mu korkunç.kimse yok odada zaten arkadaşlar falan olsa korkmazdım.Gözüm kapalı girerdim valla(doğal olarak). zookenlik yapmayın yemem doğru söleyin.
  • Ya da biri en korkunç sahnelerden resim falan versin de görelim ne kadar korkunç olduğunu.
  • meçhul gazi naaptın ya gördün mü teyzeyi yoksa hala bekliyon mu
  • ben hiç korkmadım daha korkunç şeyler varsa gösterin korkmak istiorum ya
  • çok uğraştım korkmak için, bi türlü korkamadım. mümkünse bi boy daha korkuncunu alabilir miyim?
  • beni en çok garez diye bi film vardı sinemada seyrettim o korkutmuştu burdaki uzun saçlı karakterde ordaki galiba çok korkmak isteyenler o filmi seyretsin
  • UUUUuuuuuuiiiiiii o ne öle abi koridorda bi kız çıktı bööle suratıma baktı ıııy o ne öle ya bidaha töbe girmem bu siteye....
    korkudan altıma ediyordum yaa!!
  • amma tırsakmış bu forumdakiler yaa şakasına diom heee yaşım 16 daha yemin ederim hiç korkmadım
  • çok korkunç değil aslında
  • GİREYİM Mİ? ÇOK KORKUNÇSA GİRMEM.
  • ZzZzZz bu ne yaaa 3.bölümdeyim allahtan gündz izliyom herifin biri az kalsısn monitörümü kırıcaktı eliyle adi şey
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.