Şimdi Ara

KORKUNÇ HİKAYELER, GECE CANI SIKILANLAR OKUSUN (YENİLERİ EKLENDİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
70
Favori
442.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulunsun
  • uplayalımda gececiler faydalansın
  • hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam okurken pazarcı adam domatiieeeğğğğğğssss diye bağırdı bi korktum :(
  • gerçek paranormal hikayeleriniz kısa filme çekilir,itinayla yapılır. Ciddiyim pm beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junuz

gerçek paranormal hikayeleriniz kısa filme çekilir,itinayla yapılır. Ciddiyim pm beklerim.

Flashtv ya da samanyolunda mi calisiyosun la

• hayır Hürriyet (Kanal D-Doğan Haber Ajansı-CNN) de.
  • bizim köyün yaşlıları bi araya gelince böyle hikayeler dört dönerdi sabaha kadar uyuyamazdım eskiden köylerde büyücülerde olurmuş bu büyü filmide gerçek olaydan çekilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

bizim köyün yaşlıları bi araya gelince böyle hikayeler dört dönerdi sabaha kadar uyuyamazdım eskiden köylerde büyücülerde olurmuş bu büyü filmide gerçek olaydan çekilmiş

köyler böyle hikayeler dolu. İleri bi tarihde böyle bir seyahate çıkıp film için bi köyü ziyaret edeceğim kafamda var planı..
  • quote:

quote:

bizim köyün yaşlıları bi araya gelince böyle hikayeler dört dönerdi sabaha kadar uyuyamazdım eskiden köylerde büyücülerde olurmuş bu büyü filmide gerçek olaydan çekilmiş

köyler böyle hikayeler dolu. İleri bi tarihde böyle bir seyahate çıkıp film için bi köyü ziyaret edeceğim kafamda var planı..

boşver :D hasan karacadağ mı kesilcen sende basımıza :)))
  • quote:

quote:

quote:

Hasan Karacadağ'ı çok severek takip eden birisine bu söylenmez

Hasan'ın filmlerini kimse beğenmez lafta ama izlerken altına sıçan çok.. Bizim millet zombiden vampirden canavardan Allien dan korkmuyor. Neyden korkacak. Dini inancını tam olan herkes sadece Kur'an da da bahsedilen dünya dışı varlıklardan korkar. Bu noktayı iyi kullanmak önemli olan. Yoksa testere gibi filme ıyy derler, Shining gibi bi filme ay çok sıkıcıydı derler, Esaretin Bedeline uzundu derler Recep ivediğe ölürler biterler,Hasan'ın filmlerine güldük derler. Türk izleyicisinin internette yorum yapan kısmına inanmıycan bakmıycan hacı,halk seviyor böyle üç harfli korkuları

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hasan Karacadağ'ı çok severek takip eden birisine bu söylenmez

Hasan'ın filmlerini kimse beğenmez lafta ama izlerken altına sıçan çok.. Bizim millet zombiden vampirden canavardan Allien dan korkmuyor. Neyden korkacak. Dini inancını tam olan herkes sadece Kur'an da da bahsedilen dünya dışı varlıklardan korkar. Bu noktayı iyi kullanmak önemli olan. Yoksa testere gibi filme ıyy derler, Shining gibi bi filme ay çok sıkıcıydı derler, Esaretin Bedeline uzundu derler Recep ivediğe ölürler biterler,Hasan'ın filmlerine güldük derler. Türk izleyicisinin internette yorum yapan kısmına inanmıycan bakmıycan hacı,halk seviyor böyle üç harfli korkuları

aynen zombiydi felan beni hiç korkutmadı da böyle cindi şeytandı var olduğunu bildğimiz şeyleri yapınca insan ister istemez korkuyor ayrıca hic komik değil ve hasanı severim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

bir gün ekmek parası için sünnet düğünlerinde palyaçoluk yapan bir genç bir yandan çocukları güldürmeye çalışıyor bir yandan da bu işi beğenmeyip allah'a isyan ediyormuş. ufak çocuklarla ilgilenen palyaço sıra sünnet çocuğunu eğlendirip ona moral vermeye gelince yüzü asık bir şekilde çocuğun yanına gidip " oldu da bitti maşallah" demiş. palyaçonun yüzündeki mutsuzluğu anlayan çocuk ta ona " ağabey, niye yüzün asık?" diye sormuş daha önce palyaçoya kimsenin göstermediği bir sefkat ile. bunun üzerine duygulanan palyaço çocuğa " ufaklık. üniversite okudum. bilime inandım ama işsizim, bu işi yapıyorum." demiş.

çocuk çocukluğunun verdiği saflık ve iyi niyetle " palyaço ağabeyim, üzülme. allah herkese rızkını elbet verir ama senin de bir şeyler yapman gerekli. dünya hayatı boş." demiş. palyaço da itiraf etmiş namaz kılmadığını, dua etmediğini. çocuğun bu cevabı üzerine namaza başlayan palyaço iki hafta sonra üst düzey bir holding tarafından işe alınmış ve efendiliği, yakışıklılığı ve mülayimliği ile patronun kızının gönlünü çalan palyaço onunla evlenip mutlu bir yuva kurmuş. gül gibi geçinip gitmişler ve palyaço bir daha allah'a hiç isyan etmemiş.

• .

• Mesaj bulunsun
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    "Cin Fikirli Mahkum" çok iyiymiş hocam :D Bu tip hikayelerden etkilenenler okumasın beyler, hikaye amacıyla okuyorsanız okuyun.

• Okudum biraz..

Konuya girdim 5 misafir vardı :)

• Okusam mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konu açmayı düşünüyordum. :(

Neyse eline sağlık..

Konuya girdim 9 misafir vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 17 Nisan 2014; 0:20:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.