Şimdi Ara

Korkuyorum orjinal almaya ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar . birçok yabancı sitelerde okudum,çevirdim ( İngilizcem iyidir :D ) onlien oyuna girememe nedenimin router oldugunu anladım.FIFA 07 ve FIFA 08 orjinal oyunum var ama ikisindede aynı hatayı veriyor.Your network ...... diye başlıyor.Kadroları güncelledim,internete rahatça girip mesaj atabiliyorum.(bakınız şuanda atıyorum :D ) sonra fişlerde takılı.Routerde sorun varmış yabancı FIFA nın resmi sitelerine göre.E şimdi FIFA 11 almakta istemiyorum aynı sıkıntı olacak nasıl olsa diye.Bunun çözümünü nasıl yapabilirim.Bu router ayarlarını nasıl değiştirebilirim.Bide sanırım bu router modemle alakalı birşey.Ben hiç birşey bilmiyorum bu konuda.
    Lütfen bilenler varsa router,modem ve FIFA 08 Online arasında ki ilişikiyi falan açıklarsanız ve sorunuma çözüm ararsanız çoook sevinirim.
    İyi günler arkadaşlar.

AYRICA FIFA 11'i sırf animasyon merakım için almak istiyorum :D

• Flood için çok çok çok özür diliyorum ama parayı biriktirmeye başladım.Bari boşu boşuna oyuna para vermeyeyim.Bilgisi olan hiçmi yok? Sizce bu konuyu başka bir bölümdemi açayım? İnternet gibi yani.
  • Sorunu teknik yardım başlığı altına açarsan bence daha hızlı cevap alırsın.
  • router ne oluyor tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

router ne oluyor tam olarak?

Router modemden gelen internetin birden fazla bilgisayara dağıtılmasını sağlayan aletdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

router ne oluyor tam olarak?

Router modemden gelen internetin birden fazla bilgisayara dağıtılmasını sağlayan aletdir.

bende 2 pc var. interneti tek modemden kullanıyorum bende neden böyle bi sorun olmuyor online oynayabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.