Şimdi Ara

Koronavirüs salgınında bir günde 1000 yeni vaka geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşasın ölümler geliyor hükumet düşecek.

diye sevinmeye başlamışlar.

• 1000 kişiden fazla artıyor Bir an önce kontrol altına alınması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o rakamlarin yanina 1 hatta 2 sifir koyun. test yapilmadigi icin cogu vaka gozden kaciyor, pek cok kisede hastaligi hic farketmeden hafif sekilde geciriyor. kendi icin iyi ama bu sirada hastaligi her yere yayiyor.

• Bu ülkede herkes milletin parasını harvurup harman savuruyor kimse masum değil. Berat albayrakı pek sevmem fakat ona vuruken ekrem imamoğlunun seçildikten sonra iskinin önüne diktiği heykelden de bahsedilmeli diye düşünüyorum.
    Heykey bana göre en büyük ziyan heykellere verilen paralar ile kaç okul ve kaç hastane yapılırdı şu memlekete.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemYmn -- 27 Mart 2020; 10:17:59 >
  • Asıl memleketiniz şu an Çini geçti gençler. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri de listenin en başı.Demekki bu virus gelişmiş gelişmemiş önlem almış almamış birşey farketmiyor. Sen bilinçli olacaksın önce.

Sokağa çıkma yasağına OHAL e gerek yok . Sağlık gıda vs hariç çok acil olmayan sektörlerde en az 1 ay tatil verilsin ücretsiz izin alsın çalışanlar.Acil işi olmayan haricinde market ihtiyacı vs harici yani sokakta gezmeye izin verilmesin. Herşey devletten beklenmez kriz, afet günlerinde. Devletten beklenecek olan doğalgaz, elektirik, su faturalarının, vergi borçlarının vs ertelenmesi olur.
    Millet olarak elimizi taşın altına koymamız lazım bu dönemde zengin fakir farketmez.Zaten zengin fakir ayırt etmiyor . O şaşa, zenginlik ne işe yarıyor şimdi? Göremediğiniz bir illet karşısında aciz kaldı bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Mart 2020; 10:48:40 >
  • deboern D kullanıcısına yanıt
    Fransa kırılıyor şu anda. Döndüler mi giyotine? Gözünüz dönmüş sizin artık akılla mantıkla hareket edemiyorsunuz.
  • Artık şemsiye açıldı. Yapacak fazla birşey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Bizim en büyük sorunumuz millet olarak kimse taşın altına elini koymuyor. Suriyeliler geldi ev kiraları fırladı fakat elazığ daki depremden sonra da oradaki ev kiraları fırladı. Burada suçu başkalarında aramak ne kadar doğru. Şimdi ki salgında da un makarna vb. gıda fiyatları da uçmuş durumda bunları da suriyeli lere nezaman bağlayacağız merak etmiyor değilim.

• Merhabahttp://covid19selftest.net/ sitesi koronavirüs bulgularına göre kendi kendinizi test etmeniz için bir site.

Bayağı başarılı. Öğrenen bir sistem.

Sizlerle paylaşıyorum.http://covid19selftest.net/
  • Bu gün pazarlarla ilgili alınan kararlar çıktı. Hatta bir haber sitesinde pazar yerleri gösteriliyordu. Manzara şu: Bir zabıta pazar tezgah aralarını uzunluğuna bakıyor pazarcılar kendi arasında çay servisi yapıp muhabbet ediyor ne eldiven var ne maske. Meyve sebzelerin önünde aksıran mı dersin öksüren mi bağıran mı ararsın? Ama plastik kap kacak ve elbise satışı yasaklanmış!!! Plastik ve elbisede virüsün yaşamadığı kanıtlanmış iken yasaklanması nedir bunu biri bana izah edebilir mi? Kap kacak satan pazarcının suçu ne virüs yaymıyor diye mi cezalandırılmış acaba?

• Soka çokma yasağı Gelmesi lazım

• Peki pilotlarımız ne olacak, host veya hosteslerimiz ne olacak. Hatta korona virüsü bulaşan ülkelere en başta İran ve Çin'e uçuşlar anında durdurulmuş iken ABD'de korona sayısı fazlasıyla artmış olmasına rağmen hala uçuşlar serbest? Sebep? Bu pilot ve hosteslere bir şey olursa hesabını kim verecek?

• Şu ana kadar yapılan evde kal hasta ol.
    Hastalık belirtisi var ise gel bakayım.
    Bakılanları okuyoruz, ne diyorlar eve git 14 gün bekle.
    Aile hekimleri kendi bölgelerinde taramaya çıksalar.
    Kişilere gerekli soruları sorup, ateş ölçüp v.b. işelemleri yapsalar tesbit oranı artmazmı?
    Oturup hasta beklemek mantıklı mı?

Veriler doğru ise sorun yok.
    Günlük ölüm (hastalık, kaza, yaş gibi) sayısı kaç.
    Virüs sayısından fazladır sanırım.
    Mesafe koru, çoğunda belirti olmayacak, %80 hafif atlatacak ve benzeri söylemler çok.
    Sokağa çıkma yasağı koy yok.
    Ne o zaman?

• millet dışarıda geziyor

• CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Amin !!

• Her gün katlanarak artıyor. İtalya'yı mumla arayacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

millet dışarıda geziyor
    valla gezenlerden birisi de benim.. ne maske takıyorum ne elviden giyiyorum hatta üzerime bir de noterde araba aldım.. zımba gibiyim hiçbir şeyim yok.. ocak ayında nezle gibi birşey geçirdim belki de corona dedikleri şey oydu... çünkü bu corona olayı bence domuz gribi goy goyu gibi.. bu tarz olayla daha önce karşılaşmasaydık yani kuş gribi ve domuz gribi sahtekarlıkları yapılmamış olsaydı belki ucundan inanırdım ama bu 3. artık gözümüz açıldı
  • Salgın ülkeye girene kadar tık yoktu kimsede
    1 haftadır yazılanlara bak yazık ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.