|
Bildirim
Ben bu ülke de 25 senedir eşşek yüküyle vergi veriyorum. Her ne alıyorsam bir tane de devlete alıyorum. Bir çok ülkeye nazaran kazandığım paranın çok büyük bir miktarını devlete hibe ediyorum, ama böylesi bir durumda devlet bana kendi başının çaresine bak diyor. Nasıl bakayım? 5bin kişilik bir iş yerinde 3 vardiya çalışarak kendi mi nasıl izole edebilirim?..
Ama Allah büyüktür, İnşallah bu virüs, devlet kademesinde yaşını başını almış bazı aç gözlü, kendi insanına ve halkına , Türk milletine düşman yöneticileri de bulur ve can alır da , bu güzelim ülke de artık kökten bir değişim başlar.. Kendi Hırsınız da boğulun İnşallah.! |
Evet zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Geç hızlandırılan test alımları ümreden gelenlerin sokaklarda fink atması, 65 yaş üstüne saygı diye ölümle burun buruna getirilen milyonlarca insan, ceza kesin diyemeyen valiler, otobüsten alınan hastalar, sokaklarda sosyal medyada isyan çıkana kadar dolaştırılan ünlüler... Bunların hepsi söylenince Fetö bunlar diyen bir İçişleri Bakanı... bu senaryo ile olabilecek en iyi yerdeyiz hala
|
Yasaklarlarsa devlet vatandaşlarına sahip çıkmak zorunda kalacak. O yükün altına girmek istemiyorlar belli ki. Kanal İstanbul gibi çok daha önemli işlere kaynak lazım sonuçta. Gün gelir devran döner diyorum başka da birşey demiyorum.
|
Kesinlikle katılıyorum. Bizi düşünen kimse yok. Eve gittiğimizde ailemizin ne suçu var. Ücretsiz de olsa en azından izin hakkı tanınmıyor. Evde bebeği olan var. Hastası olan var. Ama yinede çalışmaya devam ediyoruz. Annemizin yanına gitmeye korkuyoruz. Virüs bulaştırırız diye.
|
vergilerin tanesi 47 bin küsür lira olan altın varaklı kalorifer peteklerine gidiyor.
https://twitter.com/yazparov/status/1243251172129062913?s=12&fbclid=IwAR1_fBIven1tSswgucJ_fNQ7S_2-jxvI4-ntRNxR8Wg6yPaWkcAO0Ohz8T0 |
Hala daha doga ustu guclere bel baglarsaniz, daha cok felaket gelir basiniza, odediginiz vergi de yanina ek olarak kalir.
Sen virusler ile mucadele etmek icin etrafa arapca bagiran insanlarin oldugu bir ulkedesin, ve hala bu zihniyeti savunuyorsun. Ayiptir, yaziktir.... Birazcik kendimize gelelim. |
Devletin sokağa çıkma yasağı ilan edecek kadar parası yok. Bu saatten sonra tek yol doğalseleksiyon 💪
|
Fragman bitti asıl film şimdi başlıyor
![]() |
daha 2 hafta öncesine kadar avrupa korovirüsten kırılırken birşey yok herşey kontrol altında deniyordu ve o sırada antalya tramvayında insanlar burun buruna gidiyordu.
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 26 Mart 2020; 23:16:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|