TCL QD-Mini LED vs LG OLED
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir TV alma arifesindeyim.
TCL C755 QD-Mini LED 4K TV 75C755 // 65 inç LG OLED AI B4 4K Smart TV OLED65B46La.
Genel olarak bu iki model arasındayım. TCL 75", LG 65" ve fiyatları hemen hemen aynı.
Yerel yayınları pek izlemeyeceğim. Tod - Exxen vs. üzerinden maçları, dijital içerik platformları üzerinden film dizi vs. izlerim. Bir de hafta da birkaç gün PS5 oynarım.
Aynı fiyata 75" alma şansım var ve TCL sertifika olarak LG'ye göre daha dolu. Aynı paraya LG'nin EVO serisi panelini alabiliyor olsam belki düşünmezdim ama B4 OLED modeli olunca, neden daha büyüğünü almayayım diye düşünüyor insan.
Siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Bu modellere ek olarak 75QNED86T6A modeli de alınabilir gibi aslında ?
1600 Pound Saat Siparişi, Gümrük vs?
|
TCL 65C735 internet hızı sorunu
|
Hp All İn One Pc İşlemci Yükseltme
Arkadaşlar elimde 22-df0031nt model kodlu i3-10100t işlemcili bir all in one bilgisayar mevcut.
Bu bilgisayarın işlemcisini yükseltmek istiyorum.
Güç tüketimin den dolayı sadece ''T''' takılı işlemci mi kullanabilirim? Yoksa benzer güç tüketimlerine sahip i5-i7 işlemci de takabilir miyim?
T takılı işlemciler sanırım piyasada satılmıyor. Çıkma vesaire bulmak biraz uğraştıracak gibi.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim , şimdiden teşekkürler.
|
Valorant İçin Monitör Tavsiyesi
|
|
Turkcell Cayma Bedeli Hk.
|
Honda Dio Tavsiye Edermisiniz ?
|
Covid Pozitif +
Herkese selam,
Forumda çok aktif olmasam da günde en az 4-5 saatimi DH mobil uygulamasında geçiriyor sürekli bir şeyler okuyorum.
Ayın 14'ünde anlamsız bir kemik ağrısı (normal gripten 1tık daha şiddetli) ve halsizlik (normal seviyede) hissetmemle beraber Perşembe günü yani ayın 15'inde iş çıkışı gidip test yaptırdım.
Akşam saat 9 gibi aradılar pozitifsiniz diye ve bazı bilgileri teyit ettiler (iş adresi ev adresi hane halkı vs.)
Yaklaşık 1 saat sonra da filyasyon ekibi geldi ve annemle kardeşime test yaptılar şükür onların sonuçları negatif çıktı.
Kendimi odaya kapattım. Öyle lay lay yapa yapa geçiririm diye umut ediyordum.
18'i doğum günümdü 25'ime girdim, ve kafamı kaldıramadım. Yataktan hiç çıkamadım. Gece çok yoğun öksürük tuttu artık öksürmekten oluşan ciğer acısından dolayı gözlerimden yaş gelmişti.
Son 2 günü sadece 2-3 saat ayakta geçirebildim geri kalanı hep yatakta yarı uyur yarı uyanık bir biçimde geçirdim. Ara ara annemin getirdiği içecekler ve yiyecekler için uyandım hepsi o.
Yaşımın genç oluşu ve çok pasif bir yaşantım olmayışından ötürü fazla etkilemez diye düşünüyordum ancak açık konuşmak gerekirse baya sarstı.
Kendimi bildim bileli kronik bir baş ve eklem ağrısı problemim var. Acı ve ağrı eşiğim öyle çok düşük değil kolay kolay bir yerlerim ağrıyor diye şikayetçi olan birisi değilim yani. Ancak bu Covid gerçekten farkını ortaya koydu :)
Bugün biraz iyi gibiyim. Yüzümde bir yanma hissi ve göğüs bölgemde yani ciğerlerimde ufak bir sızı-doluluk hissi dışında çok az halsizlik var. Yani şuan için gripten 1 tık şiddetli şekil de devam ediyor diyebilirim. Ek olarak tad ve koku alma baya köreldi. Özellikle koku alma.. Burnumda bir tahriş olmuşluk hissi var, nefes alabildiğimi bile hissetmiyorum burnumdan, bırakın kokuyu.. Tad ise soğan ve sarımsak gibi çok belirgin şeyler tüketmediğim sürece tad almıyorum. Annemin yaptığı 50 çeşit ot karışımını normal su içer gibi hiç rahatsız olmadan içebiliyorum yani :)
Son 1 yıldır belki normal grip bile olmadım desem yalan olmaz. Tad ve koku sorunu ayın 18'inde başladı bu arada..
Yaklaşık 10 yıldır aktif sigara kullanıyorum. 8 yıldır falan da aktif alkol kullanıyorum ama öyle çok sık değil. Bazen ayda 1, bazen 2 kez falan. Keyfe keder yani. Şuan ise günde 2-3 tek sigara kullanıyorum.
Sağlıklı bir yapıya sahip olduğumu düşünmeme rağmen bu kadar etkilemesi aslında biraz korkuttu.
Bu virüsü geçirip atlatan arkadaşlar, tam 10 günde kurtulabildiler mi? Bunu merak ediyorum açıkçası. Raporum bittiğinde iş başı yapmalı mıyım yoksa gidip tekrar test mi yaptırmalıyım? Sizlerde durum nasıl gelişti merak ediyorum.
Verilen ilacı (Raviran Favipiravir) hiç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Yaşım 25
Boyum 1,74
Kilom genelde 53-55 arası dolaşıyor son 8 yıldır.
Eskişehir de Gıda şirketinde üretim işçisi olarak 3 vardiya çalışıyorum.
Tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim, iyi forumlar :)
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 478
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 21.781 (Bu ay: 2.526)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 817 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware