Şimdi Ara

Şok oldum ChatGpt'ye kan tahlilimi türkçe olarak verdim ve doktorların yıllardır çözemediğini buldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yüzümde bir mimik yaptığımda bazen istem dışı kıpırdama sorunu vardı birçok doktora gittim beynime mmrmı ne beynimi izleyen filmler felan çektiler birşey bulamadılar ancak kan sonucumu chatgptye okuttuğumda birşeyin yüksek olduğunu söyledi, bende eskiden çok kilolu olduğumu ve kilomu verdiğimi kan sonucunun yanına ekledim bunun sonucundada bana fazla şeker alımının bu fazla bulunan sonuçla birleşince kulağın üzerindeki sinirlerle etkileşim kurabileceğini ve istem dışı hareketlerin oluşabileceğini felan söyledi şekeri azalttığımdan beri mimik yaparken istem dışı hareketler azaldı bu nasıl birşey anlamadım doktorlardan daha iyi doktor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 7 Nisan 2023; 19:18:32 >

• chatgpt ABD Tıpta uzmanlık sınavını bile geçiyor.

hatta ben bizim Doktorların geçen yıl girmiş olduğu TUS sorularını yazdım takır takır cevaplıyor.

• 2022 klinik TUS sınavı sorusu

Şok oldum ChatGpt'ye kan tahlilimi türkçe olarak verdim ve doktorların yıllardır çözemediğini buldu

chatgpt cevabı bir de detaylı açıklamasını da yapıyor Şok oldum ChatGpt'ye kan tahlilimi türkçe olarak verdim ve doktorların yıllardır çözemediğini buldu 

• gelecekte bizi yapay zeka robot doktorlar muayene edecek.

• Dostum aynı sorun bende de var. Mimik yaparken istemsiz kıpırdıyor özellikle dudak ağız çevresi ve yanaklarda. Yakında bir kan tahlili yaptırdım nasıl okutuyorsun sonucunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayla satin alman gerek knk

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kolay bu soru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

Sana tahlillerimi atsam sorabilir misin kanka

• suresi bitti reiz

E ben yazınca niye yanlış çıkıyor,online sınavda soruları cozdurme niyetim vardı test etmek için çıkmış sorularla denedim çoğunu yanlış cevapladı.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hep yanlış yapıyor güven olmaz

• Bu Doru Mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu başlığın açılma sebebini ikimiz de az çok biliyoruz Şok oldum ChatGpt'ye kan tahlilimi türkçe olarak verdim ve doktorların yıllardır çözemediğini buldu 

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

bence siz sorutu doğru şekilde soramamışsınızdır. yapay zekaya soruyu anlayacağı şekilde soramazsanız yanlış cevap verir.

Direkt soruyu kopyala yapıştır yapıyorum cevap a ise c diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızi Şortlee

Direkt soruyu kopyala yapıştır yapıyorum cevap a ise c diyor

yapay zeka 100 soruluk testte 80 tanesini doğlu cevaplıyor 20 tanesi yanlış.

yani %80 doğruluk oranıyla çalışıyor.

ben de kaç kez test ettim çoğu doğru çıkıyor.

siz ekran görüntüsü atın bakalım neyi soruyorsunuz da nasıl yanlış cevap veriyor?

• chatgpt şekillere göre hazırlanmış sorulara cevap veremez.

mesela yukarıdaki üçgen de işaretli yere ne gelmesi gerekir gibi bir soruyu cevaplayamaz. çünkü üçgeni chatgpt ye yazamazsın ki cevap versin üçgeni göremeden nasıl cevap versin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.