Şimdi Ara

Korsan oyun cezasi yardim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
22.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatinda yasadigi sehirden disari cikmayanlar fake yazmasin lutfen

• Polisi ya da doğrulunu nasıl kontrol edecesen artık bir avukat iyi olur sor işte bilenlere sonra ne ettini buraya da yaz nasıplensın yavrucaklar

• Ülkemizin bu konuda kıymetini bilelim.
  • 20 liralık oyun için 850 euro verecen demek gg wp

• tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    Mektupu yollayan kim bir ara orayı eğer aradığında onaylarsa öyle birşey olduğunu demek ki gerçek yani dolandırıcılık yok ikinci işin avukat tutmak zamanında benimde başıma böyle bir olay gelmişti birşey inderecektim üye olmamı istedi halbuki chipte bedavaya varmış program velhasıl e-mail geldi bilmem kaç euro ödememi istedi internette araştırdım firmayı dolandırıcılarmış bekledim bekledim bekledim ödemedim ve sonunda hiç birşey olmadı ilk işin internette araştır baktın mahkemelik olacaksın gehe zu anwalt

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 26 Ağustos 2016; 22:45:40 >
  • Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam aynen dediginiz gibi yapicam avukata sorucam zaten o biliyodur odemedim diyelim hapismi verilir schufayami girerim

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    iyiki tr de yok böyle birşey ülkenin tek olumlu yönü toplasan 20 oyunun 5 i korsandır benim
  • İşte bu yüzden batıdan uzaklaşmalıyız, Rusya ve Çin gibi olmalıyız.
  • tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    Hapis zannetmiyorum yatırmazlar schufayada düşmen zor şöyleki dersin ratenzahlung yaparım en kötü ihtimalle aydan aya ödersin giderini gelerini hesaplamazlar bile belki ama zinsen yani faiz biner mi üstüne bilemem ya anlaşmaya varacaksınız ya varacaksınız emin değilim ama şöyle birşeyde vardı galiba gönüllü çalışmak devlet için hapis yerine onu seçersin artık temizlik mi yaptırırlar başka birşey mi bilmiyorum tabii benim yazdıklarıma fazla itaamat etme en sağlıklı görüşü avukatın söyler belki dediğim gibi ödemen bile gerekmez ama ne olursa olsun schufaya düşeyim deme öyle böyle o borcu kapat ama direkte kafana göre hareket edeyim deme iyice araştır ne zaman ödemeni istiyor tarih vermiş mi ?

• Ne yani tüm almanya lisanslı orjinal oyun ve yazılımlar mı kullanıyor ? Herkese ceza yağması gerekir bu durum gerçek ise.Birde korsan yazılım kullanmak her ne kadar yasal olmasa bile bu durum genellikle kurumsal ve ticari işletmeleri ilgilendirir.Yazılım şirketleri bireysel müşterilerle uğraşmaz ve yazılımın yaygınlaşmasını amaç edindiklerinden ses çıkarmazlar.Tabi burda bir oyundan söz ediyoruz işler farklı olabilir.
    Eğer bu durum gerçek ise vpn açıp almanya üzerinden indirdiğim verilerden alman hükümeti tarafından sorumlu tutulmam gerekir.Ancak kimsenin başına böyle bir durum geldiğini sanmıyorum.Sizde artık bilgisayarınızxa vpn kurup türk serverini seçersiniz olur biter.Gerçi ip'nizi ve saati tutup evinize ceza yollamayı bilen insanlar onun yolunu da biliyorlardır elbet.
  • Ver kurkul.

• Aklıma birşey geldi o indirdiğin sayfa birşeyler onaylattı mı sana eğer onaylatmadıysa sözleşmeyi sen ona dava aç belki çok çok iyi bir para kazanırsın bu sayede sayfayı yazar mısın buraya ve gelen mektubun nerden geldiğini belki sözüm olmasın bir ara araştırarım netten

• Oyunu kutulu şekşlde satın al. Sonra cevap olarak oyun zaten bende orijinal olarak var dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

fake and gay

almancan varsa okut birine dalga gececgin konu bu degil.
     Korsan oyun cezasi yardim

Ciddi misiniz ilk defa böyle bir şey duyuyorum Almanya'da.

Bence modemin şifresini hemen değiştirin ve komşuya vermeyin.

İnsan neden komşuya modemin şifresini verir ki zaten.

Cezayı da hemen ödeyin eğer haksızlık fln belli olursa parayı geri verirler. 36.000€ çok koyar adama.

• Torrent hırsızlık neticede, en temizi bu işlere fazlaca girmemek.
  • Almanya veya Fransa torrent olaylarında acımaz bunu bilmeden kopya oyun, film vs. çekmek hata.

Bu size bir ders olmuştur, olur da yine kopya vs. oyun çekerim düşünceniz olursa, torrent indirmeyi destekleyen vpn satın alıp kafanızın rahat olmasını sağlarsınız.
  • ah fakir çomarlar gene yazmaya başlamşlar almanyada korsan herhangi birşeyin cezası çok ağırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğansız Dürüm

quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Tamemen sallamasyon torrent olayi tamamen farkli nasil bulacaklar seni normal indirsen neyse ama torrentte on an indiren herkes o dosyayi paylasiyo 1000 lerce kisi seed ediyo kimi kandiriyon sen yemezler.

Yanlış düşünüyorsunuz hocam, torrent sanılanın aksine hiç te gizli bir oluşum değil, tüm trafiği trackerlar izliyor, hatta ve hatta indirdiğiniz torrentleri burdan görebilirsiniz.
    http://scaneye.net

Kimse beni bulamaz demeyin, tüm trafik kontrol altında sadece ülkemizde bunun üzerine bie yaptırım yok.

vpn

• Vpn niye kullanmazsin almanya gibi kil ulkede torrentlerken
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.