Şimdi Ara

Korsan oyun cezasi yardim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
3
Favori
21.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Corpax

Ya saçmalamayın neymiş "ben torrentten o kadar oyun indirdim bişey olmuyo yalan".
    Bu mu yani bilginiz ?
    Türkler kaç tane oyun yapmış ?
    İndirin cracklayın kullanın bakalım yakalanınca ne oluyor .
    Sizin oynadığınız oyunların ya da kullandığınız programların çoğu hatta tamamı yurt dışı yapımcılar tarafından kodlanmış adamlar 1-2 K Para İçin buraya gelip dava açmazlar ama Türk yapımcısı olsa açar .
    Öyle düşünün bilmeden yorum atmayın.

Konuya gelirsek geçmiş olsun kardeş büyük ihtimalle parayı ödemek zorunda kalacaksın bidaha oyun indirirken dikkat et yapımcısı Alman olmasın.

Aynen hocam bende almanyadayim ve yapimci alman oyuzden geldi muhtemelen bu ceza arastirdim cogu kisiye acilmis bu dava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Firma sahibi Astragon sales& services GmbH

Yani en azindan bana davayi bu firma acmis

• tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    geliştirici açmamış davayı ama yayıncıalr arasındada dediğin firma yok böbrek avi olmasın sakın sen bu oyunu hiç korsan oynadınmı doğruyu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

geliştirici açmamış davayı ama yayıncıalr arasındada dediğin firma yok böbrek avi olmasın sakın sen bu oyunu hiç korsan oynadınmı doğruyu söyle

Hocam inan hatirlamiyorum oynamista olabilirim insallah bobrek avidir

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

Orijinalden alıntı: Soğansız Dürüm

Hocam ufak bi araştırma yaptım, kağıdı devlet değil şirketin avukatları gönderiyormuş, istedikleri ücret değişebiliyo ve avukat ücretiymiş sanırım ekstradan. 800-2000 euro arası olmuş genelde bunlar. 36000 euro çok fazla hocam onun yerine avukat tutmanız çok daha iyi olucaktır.

Merhaba hocam Allah razi olsun yardimin icin. Evet bizede Nimrod avukatlik firmasi göndermis lanet olasicalar herkese 850euro göndermisler. Yapacak bisey yok sanirim mecbur ödenecek bu tutar galiba umarim 850 euroyu gecmez durduk yere is cikti yahu zaten birsürü ödeme var birde bu cikti neyse Allah beterinden saklasin mektupta 35bin euroya kadar rakamlar vardi cok korktum ama biraz arastirdim sizin gibi galiba 1000euro civari yapiliyor. hatta bazi sitelerdeki avukatlar daha az ödeme garantisi veriyor. pazartesi kendi avukatimizla görüsecegiz umarim hayirli bir sonuc aliriz. Allah kimseye yasatmasin gelismis ülke dedik bagrimiza bastik cingen ciktilar.

Nasıl çingen çıktılar? Allah allah o ne demekmiş? O şirkette adamlar saatlerce çalışsın etsin, oyunlara para vermeyi saçma bulan ama diğer gereksiz her şeye tonla paran veren iki üç insan kaçak yolla indirsin. Sonra anayasada korsan suçtur yazdığı halde ceza alsın ve adamlara bunu uyguladığı için çingen desin. Ben de mümkün olduğunca oyunları satan almaya çalışırım ben de torrent kullanırım ama asla böyle bir ceza alınca üzülmem çünkü alabileceğimi biliyorum.

• Tamamen espri anlaminda soyledim yoksa bende biliyorum hakli olduklarini ama oyunu indirdigim kesin bile degil ve ayrica 10liralik oyun icin bana 30bin euro ceza gelirse yerler oyle emekci firmayi iyiymis oyunu korsan indirene 30bin euro ceza gondersinler adaletlimi bu?

•  Korsan oyun cezasi yardim

• quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

http://www.gamestar.de/spiele/publisher/astragon-software/9225.html

Hocam dava acan firmanin oyunlari bunlar ama bana ets2 den geldi ceza nasil oluyor

• tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    sen en iyisi böbrekleri gazeteye sar
  • Arkadaşın başına geldi mi gelmedi mi bilmiyorum ama Almanya'da böyle bir uygulama var ve çok sıkı denetleniyor. Birde ETS2 Steam indirimlerinde 6-7 liraya alınabilen bir oyun. 6-7 liraya kıyamayıp beleşe oynamaya çalışırsan böyle olur işte. Öde şimdi öroları

Korsan oyun cezasi yardim

• Alman yazalarına göre yaptığın suç ve cezası var malesef.Ama cezayı ödemen şart değil mahkeme açarlarsa gidiyorsun mahkemeye wifiyi sadece ben kullanmıorum benim indirdiğimi kanıtlayamazsınız diyorsun ve dava düşüyor
  • Valla simdide bi avukat videosu gordum diyorki sakin o parayi odemeyin anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

Alman yazalarına göre yaptığın suç ve cezası var malesef.Ama cezayı ödemen şart değil mahkeme açarlarsa gidiyorsun mahkemeye wifiyi sadece ben kullanmıorum benim indirdiğimi kanıtlayamazsınız diyorsun ve dava düşüyor

Hocam %100 cozummu nolur soyleyin

• quote:

quote:

Alman yazalarına göre yaptığın suç ve cezası var malesef.Ama cezayı ödemen şart değil mahkeme açarlarsa gidiyorsun mahkemeye wifiyi sadece ben kullanmıorum benim indirdiğimi kanıtlayamazsınız diyorsun ve dava düşüyor

Yabancı forumları okudum senin için, diyor ki davanın üstüne gidersen düşüyormuş. Çünkü firmanın senin indirdiğini kanıtlaması lazımmış ve senin durumunda komşu da indirmiş olabilir. Sana tavsiyem; üstüne git ve ödeme.

• quote:

Orijinalden alıntı: noth1

quote:

quote:

Yabancı forumları okudum senin için, diyor ki davanın üstüne gidersen düşüyormuş. Çünkü firmanın senin indirdiğini kanıtlaması lazımmış ve senin durumunda komşu da indirmiş olabilir. Sana tavsiyem; üstüne git ve ödeme.

Hocam Allah razi olsun icime su serptiniz pazartesi avukatimi arayacagim zaten birde su videoda biraz icime su serpti. Almancaniz varsa izleyip yorumlarsaniz sevnirim.https://youtu.be/FlO7dpmqSvo

• Torrent i nasıl izlemişlee öylr fake and gay

• Yurt dışında Korsan uygulaması var böyle. Satış rakamları medeniyetlerinden, gelişmişliklerinden değil döt korkusundandır :D.

• quote:

Orijinalden alıntı: michaelmanco

Lan olm torentten oyun indirmenin cezasimi olur ilk defa duyuyorum türkuyede boyle bise yok dimi

Dünyanın bir çok ülkesinde böyle.

• O adamlar hiç bir davayı kaybetmedi hayatında haberin olsun
  • Gunde 17 kisiye yollasalar 7 si verse 1000 euro guzel para valla

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.