Şimdi Ara

Korsan oyun cezasi yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
229
Cevap
3
Favori
21.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Format atmanizin hicbir etkisi olacagini sanmiyorum ip adresiniz uzerinden yakalaniyorsunuz cunku. Sizin uzerinize kayitli oldugu icin suclu siz oluyorsunuz. Bana da mgm firmasindan mail gelmisti james bond filmi vardi bitane oradan yakalanmistim ancak tr de herhangi bir yaptirim olmadigi icin problem olmamisti ki mailde para ile ilgili bir kisim yoktu sadece bir daha yapmamam uzerine ricada bulunuyorlardi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey olmaz, yırt at kağıdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamemen sallamasyon torrent olayi tamamen farkli nasil bulacaklar seni normal indirsen neyse ama torrentte on an indiren herkes o dosyayi paylasiyo 1000 lerce kisi seed ediyo kimi kandiriyon sen yemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 26 Ağustos 2016; 18:11:17 >
  • İnanan var bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

kusura bakma kardeş bi an tr olarak algıladım biliyon buralarda rahatız

geçmiş olsun ne diyim ki almanyalılara sormayıı dene orda yaşıyorsan biz nerden bilelim

Tesekkürler. Burada cuma günü ogleden sonra heryer kapaniyor pazartesiye kadar. Bende biraz evhamli birisiyim oyüzden bekleyemem ptesiye kadar belki alman hukukunu azda olsa bilen biri veya türkiyede isler nasil bunu bilen birinin cikmasini bekliyordum.

İş günü olarak 3 gündür bence

• Şu anda almanyada mı yaşıyorsun?sen türkiyede yaşıyor isen öyle bişey olması imkansız.almanya kanunları seni yargılayamaz.
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    Almanyada yasiyorum ve maalesef oyunun yapimcisida almanmis. Suan inanilmaz caresizim

• Ya ceza bana gelse gene iyi internet annemin uzerine kayitli oldugu icin onun adina gelmis. Allah korusun hapis falan gelirse ne yaparim ben

• evlat buralarda bir söz vardır "No ss No güven"
  • hesaplarin teror orgutunce ele gecmış veya fetö ile bagım cıkmışcıların avrupa versiyonu mu yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Tamemen sallamasyon torrent olayi tamamen farkli nasil bulacaklar seni normal indirsen neyse ama torrentte on an indiren herkes o dosyayi paylasiyo 1000 lerce kisi seed ediyo kimi kandiriyon sen yemezler.

Yanlış düşünüyorsunuz hocam, torrent sanılanın aksine hiç te gizli bir oluşum değil, tüm trafiği trackerlar izliyor, hatta ve hatta indirdiğiniz torrentleri burdan görebilirsiniz.
    http://scaneye.net

Kimse beni bulamaz demeyin, tüm trafik kontrol altında sadece ülkemizde bunun üzerine bie yaptırım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğansız Dürüm

quote:

Tamemen sallamasyon torrent olayi tamamen farkli nasil bulacaklar seni normal indirsen neyse ama torrentte on an indiren herkes o dosyayi paylasiyo 1000 lerce kisi seed ediyo kimi kandiriyon sen yemezler.

Yanlış düşünüyorsunuz hocam, torrent sanılanın aksine hiç te gizli bir oluşum değil, tüm trafiği trackerlar izliyor, hatta ve hatta indirdiğiniz torrentleri burdan görebilirsiniz.

Kimse beni bulamaz demeyin, tüm trafik kontrol altında sadece ülkemizde bunun üzerine bie yaptırım yok.

lanet olsun ben almanyadayim kagitta oyunun indirildigi saniyeye kadar yaziyor almanya kanunlarini bilen birisi yokmu ya

• Birisi sizi trollüyor galiba. Mektubun resmi olduğu kesin mi yani mühür filan var mı?

• 10 bin euro veripte almanyada ikamet etmek isteyeceik br sürü türk tanıyom.
  • tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    Hocam ufak bi araştırma yaptım, kağıdı devlet değil şirketin avukatları gönderiyormuş, istedikleri ücret değişebiliyo ve avukat ücretiymiş sanırım ekstradan. 800-2000 euro arası olmuş genelde bunlar. 36000 euro çok fazla hocam onun yerine avukat tutmanız çok daha iyi olucaktır.

• Adamlar sektör yapmış belkide oyunu kendileri upload etti böylece para kazanıyorlar. **** stili

• Ayrıca şu sayfayı okumanızda fayda var hocam:
    http://www.kanzlei-hollweck.de/ratgeber/abmahnung-wegen-filesharing/

Yanlış okumadıysam eğer ilk kez olduğu için 1000 euro oluyormuş ceza.

• quote:

quote:

Yalan hocam

• quote:

quote:

Bahsettiğiniz siteye baktım ama hocam tamamen alakasız torrentler var. Ben ömrü hayatımda hiç bir zaman lost izlemedim ki.

• tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    ozaman işin bitti bu arada dolandırıcıda olabilir o yazıyı yollayan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.