Şimdi Ara

Korsan taksi plakasi aldim ihbar etmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Korsan taksi plakasi aldim ihbar etmeli miyim?

(En Son Oy Tarihi: 28.3.2021)
Giriş
    Mp3unu indirdiginiz sarkici konserden ordan burdan onlarca katini kazaniyo. Ayni sey degil. Bu onun korsanini mesrulastirmak da degil. Yanlis anlasilmasin. yazdiklariniza gore de sadece taksinin KORSANina degil cogu seyin korsanini kullaniyosunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E o zaman siz korsan oyunada evet dersiniz aynı şey nasıl olsa. (ama niyeyse forumdaki herkes korsan oyuna karşı)

edit: Dolandıran bazı taksiciler vardır doğrudur ama azınlığa bakıp hepsine kesiyorsunz ya , haberlerde dolandırıcı doktor falanda görüyoruz doktorada gitmeyin annenizi, babanızı, çocuğunuzu götürmeyin doktorlarada ilerde korsan doktor çıkar ona götürün veya üfürükcülere götürün malum doktorunda dolancırısı falan var daha ucuza halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-Large -- 27 Eylül 2014; 21:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beistehen07

Mp3unu indirdiginiz sarkici konserden ordan burdan onlarca katini kazaniyo. Ayni sey degil. Bu onun korsanini mesrulastirmak da degil. Yanlis anlasilmasin. yazdiklariniza gore de sadece taksinin KORSANina degil cogu seyin korsanini kullaniyosunuz.

Korsan şeyleri "herkes kadar" kullanıyorum..
    Ayrıca epey eski bir plaka sahibiyim.. Bu işten 30 yıl ekmek yedik..
    Fakat müşteri olarak bindiğim zaman şöförlerden de, dolaştırılmaktan da, araçların pisliğinden de memnun değilim..
    Adamlara sokak sokak tarif ettiğim halde "tüh sapağı kaçırdık, neyse ileriden gireriz" numarası yapıyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.