Şimdi Ara

Korsanemre Fıkralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir gün nasrettn hoca uçakta uçuyormuşbirden tualeti gelmiş tualetini yapmış ve bir yere düşmüş
    Adamın birde görünce hemen aa lokum demiş.Nasrettin hoca da o lokum değil benim bokum bokum demiş.

Korsanemre Fıkralar

• bir tane daha

Adamın biri eski bir macerasını kahvede arkadaşlarına anlatıyordu.Macera şöyleydi.
    Ben dağa çıkmıştım.Önüme bir anda kocaman bir ayı çıktı.Ben kaçmaya başladım.Ayı beni kovalıyor ve bana da çok yaklaşıyordu.Ayı bana tam pençeyi yapıştırcak ayı kayıp düşüyordu.Bu 2-3 kez oldu böyle."
    Kahve de oturan adamlardan biri şöyle dedi:
    Abi ben olsam altıma yapardım.
    Adam cevap verir.
    Lan ayıoğluayı, ayı neye basıpta düşüyor sanıyorsun!!!

Korsanemre Fıkralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsanemre -- 4 Temmuz 2007; 15:25:47 >

• resim çok güzel ama fıkraların
  • yaw akıl var mantık var nasreddin hocanın zamanında uçak mı varmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur19

yaw akıl var mantık var nasreddin hocanın zamanında uçak mı varmıs

usta sen fıkralarda mantık arıyacaksan hıc okuma daha ıyı mıllet eglensın gulsun dıye yazmıs mantık ara dıye degıl
  • özgür sende hakkaten mantıksız adamsın hangi fıkrada mantık var ki leyn
  • yaw bana mantıksız diene bak nasreddin hoca nın gerçek fıkraları güldürürken düsündürür bunun gibi saçma olmaz ben bi aksehirli olarak bu fıkraya
  • bence biraz özgür haklı biraz haksız
    ayrıca o fıkra nasrettin hoca değil temel fıkrası!
    bide bu yeni üye olan korsan emre çocuk mu? yaşı kaç acaba?
    açtığı topiçlerden belli oluyo ki henüz daha çömez yada aklı öle

• 17yaşındayım!!!!galiba sen 70 yaşındasınbide yeni üye diğilim sadece çok mesaj atmıyorum boş yere sayıyı artırmak için

Korsanemre Fıkralar

Korsanemre Fıkralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsanemre -- 8 Temmuz 2007; 23:14:34 >
  • belki bunada yazarsınız kötü yorum (bokk gibi)
    Uzaylı
    Kamyon şöforünün biri yolda giderken bir anons yapılmış.Dünyayı uzaylılar bastı küçük boylu yeşil yaratıklar dünyayı bastı onları görürseniz dost olmaya çalışın
    Kamyon şöforü bu anonsu dinledikten bir süre sonra çişi gelmiş ve durmus tam çisini yapacakmış ki çalılarda bir hareketlilik görmüş ve aklına uzaylılar gelmiş ve dost olmak için Urfalıyam kamyon şöforüyem sizinle dost olmak istirem demiş. Ses yok bi daha urfaliyam kamyon söforüyem sizinle dost olmak istirem demiş. Bu sefer çalıların arasından bir ses gelmiş' Adanalıyam kamyon şöforüyem rahat bırak da sıçam...

Korsanemre Fıkralar

Korsanemre Fıkralar

Korsanemre Fıkralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsanemre -- 8 Temmuz 2007; 23:10:40 >

• boşver kardewsım sen paylasmana bak ıstemeyen okumasın
  • Nasreddin Hoca ve Balık
    Hoca yolculuk sırasında mola verip bir hana gireer, bu sırada hana bir başka yolcu daha girer ve ikisi birden hancıdan yiyecek birşeyler isterler. Fakat hancı yiyecek olarak sadece bir balık olduğunu söyler ve bunu paylaşmalarını önerir. Bunun üzerine Hoca :
    Ben balığın sadece başını yiyeceğim der.
    Hancı bunun nedenini sorar. Hoca da :
    Balık başı zekayı artırır, balık başı yiyen insan akıllı olur, der.
    Bunun üzerine diğer yolcu hemen atılır ve Hoca'ya :
    Balık başını niye sen yiyeceksin, ben yemek istiyorum,der.
    Hocada itiraz etmez. Balığın koca gövdesini Hoca yer ve bir güzel karnını doyurur. Diğer yolcu ise sadece balığın başını yer ve Hoca'ya seslenir :
    Sen koca gövdeyi yedin, karnını doyurdun ; ben sadece kafayı yedim, aç kaldım, der.Hoca da bunun üzerine şunu der :
    Bak nasıl akıllandın!

Korsanemre Fıkralar

• Eşek
    Adamın biri hayvanat bahçesine gitmiş.bakmış ki bütün hayvanlar kahkahalarla gülüyor eşek yan gelmiş yatıyor. Adam bir anlam verememiş. Merakından ertesi gün tekrar gitmiş, bu seferde bütün hayvanlar yatıyor eşek kahkahalarla gülüyor. Hayvanat bahçesi müdürüne sormuş :
    Dün bütün hayvanlar gülerken eşek yatıyordu, bugün ise bütün hayvanlar yatarken eşek gülüyor bu ne biçim iştir ne oluyor... Müdür :
    Sormayın beyefendi dün zürafa bir espri yaptı eşek ancak bugün anladı...

Korsanemre Fıkralar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.