Şimdi Ara

Korumalı Twitter Hesapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
70.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir şeyi merak ediyorum. Acaba korumalı Twitter hesaplarını görmenin bir yolu var mıdır?
    Varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Arkadaşlar cevapları acil yazarsanız sevinirim mesele malum.
  • Up!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOL-1 (tedavülden kalkmıştır ama insan faktörü yine devreye girip bu hataya yine meydan verebilir!):

http://twitter.com/statuses/friends/kullanıcıadı.xmlyukarıda kullanıcıadı yerine akışını görmek istediğiniz kullanıcı adını yazmanız yeterliydi! Bu açık yeni kapatıldı sayılır.

YOL-2 (http://twitter.com/search sayfasına gidiyorsunuz öncelikle):

Arama satırına

from:kullanıcıadışeklinde yazıyorsunuz. Tabii ki kullanıcıadı yerine akışını görmek istediğiniz kullanıcı adını yazmalısınız.YOL-3 (Google yardımıyla. En keyifli olanı!):

Google'ın arama satırına

site:twitter.com/kullanıcıadı

şeklinde yazıp sonuçları inceleyin. NOT (03.01.2013): Bu yöntemle şu an için sadece önceden indekslenmiş olan sonuçlar çıkmaktadır. Çünkü bir süredir Twitter ile Google arasındaki indeksleme anlaşması askıya alınmış durumdadır.

Bu yolla elde edilen sonuçlar çok değişken olabilmektedir. Tabii ki bu noktada Google'ın takip etmek istediğiniz kişinin profil sayfasını ne zaman indexlemiş olduğu da çok önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redlife35 -- 11 Nisan 2014; 11:02:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hocam bahsettiğiniz yollarla görülmüyor malesef google da da o açık kapatılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pop-up

Hocam bahsettiğiniz yollarla görülmüyor malesef google da da o açık kapatılmış...

Malesef görünmüyor evet.
  • Fake bir kullanıcı hesabı açıp görmek istediğin kişiyi takip etmen onunda seni kabul etmesi dışında yapabileceğin bir şey yok. Twitter bu konuda sağlam adımlar attı. Fakat ben bu kilit olayını başından beri saçma buluyorum Twitter'da.
  • bu korumalı hesap nasıl yapılıyor? ben de 1-2 defa karşılaştım. çok aktif twitter kullanmadığım için pek bilgi sahibi değilim. ben de hesabımı korumalı yapmak istesem nasıl yapabilirim?
  • Sonuçta takipçi sistemi olduğu için bence de korumalı hesaplar çok saçma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugcan94 -- 22 Temmuz 2021; 11:55:28 >
  • tugcan94 kullanıcısına yanıt
    gizli hesapları takip etmeden görmek gibi bir durum yok, çoğu site buna benzer yöntemler kullanıyor ama çalışmıyor ve güvenli değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.