BEN JANGANDAN 3 YILDIZLI MAL ÇALDIM AMA LANET OLSUN YETMEDİ Bİ TRADE SOYUCAK ADAM EZİK AMA KÖPRÜDE LEVEL 52 HUNTER GÖRDÜM WURMA DEDİM(İNGİLİZCE YETİ KADAR)TAMAM DEDİ ÇOCUĞU SOYUCAM AMA HUNTER GEÇMEK İÇİN 10K İSTEDİ WERMEDEN GEÇİNCE DONDUROO MECBUR 10 WERDİM ÜSTÜMDE AMA 34569K LIK MAL WARDI ............ADAM ALDI 10K MI ZATİ ADAMIDA SOYAMADIMADAM MEYERSEM SUBE AÇMIŞ ARKADAN 8 SALAK DİE BAĞIRDI 10K 10K YAPA YAPA ADAM PARA YI KIRDI ZATİ HUNTER LARIN AÇ OLDUNU PARALARI AZ OLDUNU SANIYORDUM MEYERSEM BÖLEYMİŞ.......
yanniii onların mesleiğinde bi gelrii olmadığı için bu yönteme baş vuruyolar iyi yöntem aslında
ben olsam makinaya restar atardım
hahaha denemedim de deil ama 60 sani gereki oyaladım 50 sani sonunda dedi 60 res? mi die anladı wurdu gene ...............olu
koptum ya akşam akşam gişe kurmuş adam ha faturada veriyomu bari..
Köprü parası ha..akıllıca denemeye değer aslında..Zaten oyunda hunter olarak gidiyosan mesela birini koruyacaksın adamı partiye falan alıyosun adam trade bitince paranı vereceğim diyor sonra şehre girince adam direk "restart" tuşuna basıyor ve sende boşuna adamı korumuş oluyorsun..Yani adam bıktı heralde para gerekiyo olmalı..
çok güzel yaa baya iyi bnde denıcemm taktıgııı werıosnnn wer weremıosnnn ufaktan ufaktan uç hesabıı muhaah
otopark mafyasından sonra bu çıktı hunterler ayak bastı parası alır olmuş
Nerdee eski thiefler örnek ben
otomatik geçiş sistemi falanda olsa hoş olur..bekleme yapmassınız
quote:
Orjinalden alıntı: tramp69
BEN JANGANDAN 3 YILDIZLI MAL ÇALDIM AMA LANET OLSUN YETMEDİ Bİ TRADE SOYUCAK ADAM EZİK AMA KÖPRÜDE LEVEL 52 HUNTER GÖRDÜM WURMA DEDİM(İNGİLİZCE YETİ KADAR)TAMAM DEDİ ÇOCUĞU SOYUCAM AMA HUNTER GEÇMEK İÇİN 10K İSTEDİ WERMEDEN GEÇİNCE DONDUROO MECBUR 10 WERDİM ÜSTÜMDE AMA 34569K LIK MAL WARDI ............ADAM ALDI 10K MI ZATİ ADAMIDA SOYAMADIMADAM MEYERSEM SUBE AÇMIŞ ARKADAN 8 SALAK DİE BAĞIRDI 10K 10K YAPA YAPA ADAM PARA YI KIRDI ZATİ HUNTER LARIN AÇ OLDUNU PARALARI AZ OLDUNU SANIYORDUM MEYERSEM BÖLEYMİŞ.......
ii fikir aslında
Ohoo Bızde Hotana gırıs cıkısda Bıle Maymun Park yerı parası alıyorlar ++Kurtun varsa onu ıcerı almıyorlar dırek hayvanet bahcesıne Sende ıcerıye yanında elektronık esya para fln tasıyamıyorsun hatta hotan ıcınde sıddet olmasın dıe guvenlık gorevlıllerı sılahları bıle topluyorlar
ii yöndem hunter ler için ama işin garibi var şimdi bu foruma üye olup silkroad oynıyan hunterlerin bunu görmesi bene kötü olmuş artık bu işi yapan çok olur beyler
Haha çok iyiymiş yaa :) Hiç duymamıştım daha önce böyLe birşey .. Hocam zaten avcıLık ve hırsızLık mesLekLerinde para yoktur,madem para istiyorsun tüccarLık yapacaksın .. DiğerLeri zevk ve eğLence işidir ..
Bu arada avcıLarın aç oLduğunu söyLüyorsun da 35k aLtın için 10k aLtını rüşvet oLarak veriyorsun, ne iş ? GüLdürmeyin beni ya,parası oLmayan adam avcıLık yapmaz çünkü getirisi yok .. Büyük ihtimaLLe o adam seni zaten öLdürmeyecekti,eğLenmek için öyLe davrandı baktı ki sende karşıLık verdin bozuntuya vermedi heraLde ..
Neyse böyLe hırsız,tüccar,avcı hikayeLeri güzeL oLuyor,oyunun zevki burada zaten eğLenmek için yapıLabiLecek fazLa birşey yok çünkü .. Ama tanımLamaLarda aç,ezik,büzük vb. ifadeLer kuLLanmazsak daha iyi oLur ..
SaygıLarımLa ..
al 10k parayı bide üstüne öldür tam olsun
açlık insana neler yaptırıyo
quote:
Orjinalden alıntı: hamidoo86
al 10k parayı bide üstüne öldür tam olsun
açlık insana neler yaptırıyo
bu çok küfür yediren bi yöntem sanırım
BENDE HUNTERİM AMA AC DEGILIM
crayz_hunter seni tanırm heheh ama gerçek den doğru zati sen para yı napacan ki lwl 70 sin 3 yıldız yap yeter
yaw beyler düşünsenize adam thiefi öldürse ne kazancakki???sade küfür yicek.alır 10kyı indirir cebe işte.indircene al 10k yı otur aşşagı