Şimdi Ara

Koş vatandaş Cayır Cayır - Samsung 60h7000-60h6270 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
12.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzyouz

istanbulda yok herhalde ???

büyük teknosa mağazalarına sorun
    bakarsınız vardır
  • Ankara'da bulan varsa yazsın bi zahmet hangi mağazada bulunduğunu
  • Mağazadan mı alıyorsunuz arkadaşlar? Ben ilçedeyim teknosa var ama fiyatlar yüksek hala :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: StubB

60h7000 fiyati 3.499
    60h6270 in fiyati 2.499 arkadaslar

Nerede hocam, kentpark'ta mı yoksa genel mi?

Malatya park teknosa hocam.60h6270 i 2.499 dan pazar gunu sattim kapali elimizde bir adet mevcuttu.Fiyatlar ay sonuna kadar gozukuyordu ama kampanyayi bitirirseler bilemem :)

Peki hocam İstanbul'da oturan biri için, Ankara'daki veya uzaktan diyelim, nasıl ürün alabiliriz?

Fikriniz var mı? Sizin mağazada buna benzer satış yaptınız mı hiç?

• Müşteri hizmetlerine sordum.60H6270 için 4500 TL dedi.Anlamadım ben bu işi?
  • Fiyatlar muazzam lakin netteki fiyatlar oldukça yüksek görünüyor. Teşhir ürünü olabilir mi?
  • Brandium teknosa magaza muduru arkadasim dun telefon edip soyledi. Isterseniz yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiaytlarda yalnışlıkmı var arkadaşlar resmi sitede çıkmıyor
  • 60h6270 sadece teşhir mevcut kapalı kutu bulamadım 60h7000 te kapalı kutu bulma şansımız var dedi müşteri temsilcisi ihtiyacı olanlar kaçırmasın fiyatlar gerçekten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

fiaytlarda yalnışlıkmı var arkadaşlar resmi sitede çıkmıyor

sitede değil mağazada soracaksınız
    yada (belki)Müşteri Hizmetleri telefondan bilgi verebilir.

ayrıca teknosa.com'da seri sonu ürünlere google'dan yapılan aramayla ulaşıp (Zira site içindeki fırsat ürünler kısmından girilerek bazı ürünlere ulaşmak mümkün değil) uygun fiyatla müşteri hizmetleri aranıp stok bilgilerinden kapalı kutu bulunabilir. (Her ne kadar sitede mağazada olan teşhir ürünü olduğu yazsada)
    benim aklımda 55h6500'ü 2.900 TL ye almak vardı. Kentparkta 3 adet olduğu söylenince kapalı kutu olup olmadığını sormaya gittiğimde
    başlık konusu olan kampanya olduğu söylendi.
    üstelik modeller sadece 60h7000 ve 60h6270 değildi ancak diğerleri benim ilgimi çekmediğinden sormadım
    Bence bu fırsat bir daha zor gelir, bu fiyatları kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 30 Eylül 2014; 13:42:08 >

• izmirde gören duyan bilen??
  • Var mı hala kentpark'ta beyler,varsa alalım

• Teknosa'da çalışan bir arkadaşımı aradım bütün mağazalarda 1 adet kalmış diyor onlarda %99 teşhirdir diyor :( nasıl haberimiz olmadı yahu hatta teknosada çalışan arkadaşım 1 adette ben sattım 60h7000 diyor 3499'a

Edit : Zaten bugün alamassak hiç alamayız bugün indirimin son günüymüş 26-30 eylül müş , çok geç haberimiz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 30 Eylül 2014; 15:07:14 >

• Tüm ürünlerde var gibi. İndirim 1000tl.

Ben edirne'den teşhir 60h7000 aldım. 3499tl

• Acaba Teknosa'nın bu yaptığı kampanyayı başka mağazalarda yapar mı 4k tv ler geldiği için stok eritiyorlarmış , çok pis kaçırdım yaaa
  • Kapalı kutu 60h7000 3499 TL alındı.
    Allah razı olsun kardeş, 3400 TL'ye 55h7000 alana kadar 60" aldım :)
  • 3 teknosa dolaştım 60H6270 hiç yok.60H7000 de sadece teşhir olarak var.Bütün çalışanlar "Daha önce neredeydiniz .Cuma günü kampanya başladı.Aynı gün bütün kutulular bitti dediler".Üstelik adetli olarak da varmış.Kaçırdık güzelim fırsatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

Kapalı kutu 60h7000 3499 TL alındı.
    Allah razı olsun kardeş, 3400 TL'ye 55h7000 alana kadar 60" aldım :)

ne zaman aldın kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

3 teknosa dolaştım 60H6270 hiç yok.60H7000 de sadece teşhir olarak var.Bütün çalışanlar "Daha önce neredeydiniz .Cuma günü kampanya başladı.Aynı gün bütün kutulular bitti dediler".Üstelik adetli olarak da varmış.Kaçırdık güzelim fırsatı

teşhir temizse alın hocam ben aldım sonuçta mıcırlı yola gitmedi tv sehpada 1-2 ay çalıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

3 teknosa dolaştım 60H6270 hiç yok.60H7000 de sadece teşhir olarak var.Bütün çalışanlar "Daha önce neredeydiniz .Cuma günü kampanya başladı.Aynı gün bütün kutulular bitti dediler".Üstelik adetli olarak da varmış.Kaçırdık güzelim fırsatı

Daha önce neredeydiniz de broşür mroşür yoktu ki piyasada gece yarısı yazılmış bir fırsat , ben teknosada çalışan arkadaşa 1 saat önce ulaşsaydım sıfır kapalı kutuyu alacaktım , en çok ona yanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.