Şimdi Ara

Koş vatandaş Cayır Cayır - Samsung 60h7000-60h6270 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
12.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nisandan beri televizyon bakıyorum böyle bir fırsat gelsede alsam diye , bir kaç ay öncede lg lb730v vardı hızlıalda yanlış fiyat girilmişti.konuyu gördüm tam sipariş vericem fiyat düzeltildi. Bunuda bu saatte anca gördüm. Kader midir kısmet midir bilinmez ama bende bir cün**lük olduğu kesin
  • İnternetten satsalar kapardim bir tane. 3500 liraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maarul

ist.da varmi varmi diye soran arkadaslar toriumda var dedim ama kimse tinlamamis :))
    bende hanimi ikna edip gityim aldim. kapali kutu 3499 tl.
    bana kismetmis demekki.

kimsenin gözü kalmamış güle güle kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60H7000 de aklım kaldı. Almam lazim bu fiyata. İstanbul da nerede vardır. Aldiracagim.

• Evet beyler TV.yi bugün teslim aldım.
    Önce kutuyu (daha önce açılıp açılmadığının tespiti için) incelemedim sonra kutudaki herşeyin orijinal poşetli olup olmadığını ardından panelin arkasındaki vida yerlerine, parmak izi, toz olup olmadığına baktım herhangi bir sıkıntıya rastlamadım ve ürünün kapalı kutu olduğuna kanaat getirdim (Bu kontrollere rağmen ürün kapalı kutu değilse teknosa'ya plaket vermek lazımp)

Ardından servis nezdinde testleri yaptım
    -ölü piksel yok
    -bulutlanma var ancak makul kabul edilir düzeyde micro damming ve ultra clear özellikleri bunun üstüsinden rahatlıkla gelir kanaatindeyim
    - ışık sızması yok
    ve aklıma gelen diğer testleri yaptım
    servistekiler daha önce böyle test yapan olmadığını söyledi (ne diyelim cehalet mutluluktur, zira sorunları bilmezsen onları umursamazsın, ne var ki biz donanımhaberci olduğumuz için az çok ürünü sağlam ve iyi olup olmadığını kontrol etmeden almamaya gayret ederiz)
    Umarım fırsattan istifade eden arkadaşların TV.lerinde de herhangi bir sorun çıkmaz.. Hepinize iyi sabahlar

• Son aylarda gördüğüm en güzel fırsatlardan biriydi. Doğrusu Teknosa'dan da beklemezdim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. iyi günlerde kullansınlar. Fırsattan yararlanamayanların üzülmesi için bir sebep yok bana göre. Giriş seviyesi 4K modeller yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başladı. Samsung H7000 gibi kaliteli panele sahip full HD ledlerden stokta kalanları mağazalar ellerinden çıkaracaklardır bu yıl sonuna kadar.
  • peki 55h8000 nasıl h7000 ile arasında neler var
  • Kardeş o yaptığın testlerin adını yazabilir misin, benimki haftaya çarşamba kurulur kanımca.Gelince servis ben de yapayım.Bir de bu tv lerin çalışma saatini nasıl tespit edebiliriz?Arabanın km göstergesi gibi bir sayacı var mı acaba?
  • arkadaşlar bende dün kapalı üründen alan kısmetlilerdenim kaç gözlük çıkıyor üründe birde teknosadaki arkadaş sigorta yapalım dedi 1 yıllık 352 lira tuttu size iyimi yapmışım yoksa iptalmi ettireyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkaan

arkadaşlar bende dün kapalı üründen alan kısmetlilerdenim kaç gözlük çıkıyor üründe birde teknosadaki arkadaş sigorta yapalım dedi 1 yıllık 352 lira tuttu size iyimi yapmışım yoksa iptalmi ettireyim?

İçinden 4 tane çıkması lazım 60h7000 nin
  • ahmetkaan kullanıcısına yanıt
    Bence iptal ettir zaten garanti var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün çıkıp arasak indirimli fiyattan bulma şansımız var mı? yoksa boşuna dolaşmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkaan

arkadaşlar bende dün kapalı üründen alan kısmetlilerdenim kaç gözlük çıkıyor üründe birde teknosadaki arkadaş sigorta yapalım dedi 1 yıllık 352 lira tuttu size iyimi yapmışım yoksa iptalmi ettireyim?

samsung resmi kayıtlarına göre kutu içeriği 4 gözlük
    benden de 4 gözlük çıktı
    garanti içinse bence gereksiz olmuş
    zira firmalar bozulan ürünü garanti kapsamında olmadığı söyleyip işin içinden çıkma eğilimindedirler (ancak "teknosa" firma olarak diğerlerinden farklı mıdır bilemem )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

Kardeş o yaptığın testlerin adını yazabilir misin, benimki haftaya çarşamba kurulur kanımca.Gelince servis ben de yapayım.Bir de bu tv lerin çalışma saatini nasıl tespit edebiliriz?Arabanın km göstergesi gibi bir sayacı var mı acaba?

Çalışma saatine bakılır bu ürünün kapalı kutu olmadığına karine teşkil eder ama mutlak delil değildir zira teknik servis TV.nin "çalışma saatini" sıfırlıyabiliyormuş diye duydum
  • az önce ankara panora avm teknosayı aradım ellerinde teşhir ürünü varmış ve fiyat olarakta 5,499.-TL miş. anlamadım gitti yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

40" olanının meşhur avforums sitesindeki incelemesi

https://www.avforums.com/review/samsung-h7000-ue40h7000-full-hd-led-tv-review.10391

çok iyi yorum ve puan almış 10/9

üstelik 40 inch olanın paneli 46,55 ve 60 ınkinden farklı.mat ekran ve 800 hz. değil sanırım 600 idi.BUNU TEST ETSELER 10 ÜZERİNDEN 11 VERECEKLER DEMEKKİ

• Arkadaşlar Kampanya 26-30 Eylül tarihleri arasındaydı bugün 1 Ekim yani Kampanya dün akşam bitti ... , Bende son anda ödemeyi yaptım ürünü bayramdan sonra bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Ekim 2014; 12:13:51 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    insan ümit ediyor işte belki bir ihtimal alabilirim diye
  • Kaçırdık mı şimdi kampanyayı
  • h6500 de mi yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.