Şimdi Ara

KOSKOCA FORUMDA BİLEN YOKMU ALLAH AŞKINA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tv kartı olmayan ve sadece usb çıkışı olan bir receiverle örnegin next 7600 sky modeli ile usb portundan baglanıp direkt olarak bilgisayardan hem uydu yayını izleyip hemde kayıt yapma olayı mümkünmüdür.

Not: Ben bu konu ile ilgili birçok next bayi ve birçok uydu sistemi kurulumu yapan firma ile görüştüm kimisi evet olur diyor kimiside olmaz diyor, forumda ise konu acayip şekilde dallanıp budaklandı ama herkes farklı farklı birşeyler söyleniyor.Yaw bi yardım edin allah aşkına......
    Teşekkürler...

• Akadaşım ben dediğin cihazı kullanıyorum bilgisayara bağlanıyor,bilgisayardan şifresiz yayın yapan kanalları izleyebilir ve kayıt yapabilirsin ama şifreli yayın yapan kanalları bilgisayardan izleyemiyorsun vede dolayısıyla kayıtta yapamıyorsun bunu da yapabilmek için izlemek istediğin şifreli kanalı açan kartı recevarına takıp bilğisayardan izler ve kayıt yaparsın.Recevarın şifreli kanalları kart olmadan çözer vede televizyondan izlenir.Bilğisayardan olmuyor yukarıda yazdığım gibi yaparsan oluyormuş bana söylenen bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

Akadaşım ben dediğin cihazı kullanıyorum bilgisayara bağlanıyor,bilgisayardan şifresiz yayın yapan kanalları izleyebilir ve kayıt yapabilirsin ama şifreli yayın yapan kanalları bilgisayardan izleyemiyorsun vede dolayısıyla kayıtta yapamıyorsun bunu da yapabilmek için izlemek istediğin şifreli kanalı açan kartı recevarına takıp bilğisayardan izler ve kayıt yaparsın.Recevarın şifreli kanalları kart olmadan çözer vede televizyondan izlenir.Bilğisayardan olmuyor yukarıda yazdığım gibi yaparsan oluyormuş bana söylenen bu.

eger şifreli yayınlalrı bilgisayardan izlemek istersek analog bir tv kartı mı almak gerekiyor bu durumda ?
  • Evet ya da digital tv kartı alırsın tv'de ve pc'de farklı kanallar izlersin.
  • hocam izlemek istiyosan evet ama kayıt yapmak istiyosan kalite pek iyi olmuyo analogdan. bişe alabilcek gibiysen dijital tv kart al herşeyi yap bilgisayarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Evet ya da digital tv kartı alırsın tv'de ve pc'de farklı kanallar izlersin.

tamamda mesela skystar2 nin usb olanını aliyim dedim, ama usb çıkışı 1,1 oldugu için yayınlarda kesiklik ve donma yapacagını söylüyorlar...
  • usb almak zorundamısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında benim problemim laptop tan bunları yapacak olmam yani usb çıkışlı bişey almam gerekiyor, ama ondan ta sadece skystar2 usb var oda 1,1 versiyonu.
  • Arkadaşta laptop varmış ondan usb alıyor. Ama benim arkadaşta da usb var onda takılma filan yok. Sen takıldığını gözlerinle gördün mü ki?
  • eğer izlediğin kanal anolog yayın yapıyor ve bu şifreli yayın yapan kanalı senin aldığın anolog tv kartı çözüyorsa izlersin (cine 5 ten bahsediyorsan evet ama show analog yayına son verdi yakında cine 5 te verir).sana tavsiyem illede bilgisayarda izlemek istiyorsan şifreli-şifresiz kanallları (kayıtta yapabilirsin) en iyisi dijital tv kartı almaktır.
  • quote:

Arkadaşta laptop varmış ondan usb alıyor. Ama benim arkadaşta da usb var onda takılma filan yok. Sen takıldığını gözlerinle gördün mü ki?

yok gözümle görmedim başka forumlarda okudum...
  • Onu satan yerlerde söylesene sana bir deneme amaçlı bilgisayarda gösterim yapsınlar. Ama arkadaşta hiç takılma yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

eğer izlediğin kanal anolog yayın yapıyor ve bu şifreli yayın yapan kanalı senin aldığın anolog tv kartı çözüyorsa izlersin (cine 5 ten bahsediyorsan evet ama show analog yayına son verdi yakında cine 5 te verir).sana tavsiyem illede bilgisayarda izlemek istiyorsan şifreli-şifresiz kanallları (kayıtta yapabilirsin) en iyisi dijital tv kartı almaktır.

ben receiver e sonradan analog tv kart alma hikayesini şifreli kanalları bilgisayarda açamıyor dedikten sonra alıyım dedim....
  • quote:

Onu satan yerlerde söylesene sana bir deneme amaçlı bilgisayarda gösterim yapsınlar. Ama arkadaşta hiç takılma yok.

aslında güzel fikir...

Peki bu bahsettiğin kartı tv outla televizyona aktardıgımda görüntüyü herhangi problem olur mu acaba ?
  • eğer alırsan dijital tv kartı al ozanunal ın dediği skystar2 uydu üzerinden bedava downloadda yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 28 Ocak 2005, 15:06:32 >
  • O dediğin ekran kartının kalitesine bağlı. Eğer nvidia ise sorun olmaz ama bazı atilerde görüntü bozulabiliyor.
  • İntel in 64mb DDR ekran kartı var...
  • Onun TV-Out'u var mıydı?
  • quote:

Onun TV-Out'u var mıydı?

evet var hocam...
  • Bu forumda skystar2 usb digital ekran kartını kullanan var mı acaba ? biliyomusunuz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.