Şimdi Ara

Allah aşkına bi yardım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Vatan bilgisayarda satılan PS719272618 numaralı playstation konsolu'nun fiyatı gerçekten ilgimi çekti fakat bukadar ucuz olmasının sebepleri nelerdir bu konuda hiç bir bilgim yok beni aydınlatabilecek bireyler arıyorum :D

İlan Linki :http://www.vatanbilgisayar.com/ps719272618--ps3-320gb-k-white_ds3-white_eur.html#genel-bakis

• quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

Şuan Vatan bilgisayarda satılan PS719272618 numaralı playstation konsolu'nun fiyatı gerçekten ilgimi çekti fakat bukadar ucuz olmasının sebepleri nelerdir bu konuda hiç bir bilgim yok beni aydınlatabilecek bireyler arıyorum :D

İlan Linki :http://www.vatanbilgisayar.com/ps719272618--ps3-320gb-k-white_ds3-white_eur.html#genel-bakis

Stok'da olmadığı için fiyatı öyle.Vatanın her zaman yaptığı bir kandırmacadır bu,ürün stoklara girince eski fiyatına çıkacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klasik vatan fıyatlandırması.. stokta olmıyan ürünün fıyatını iyice düşük yazıp reklam yapıyprlar. stoğa girince fıyat normale dönecektir
  • Hocam peki şuan stokta olmadan satın alma şansım varmı ?
  • quote:

Hocam peki şuan stokta olmadan satın alma şansım varmı ?

Sence ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam peki şuan stokta olmadan satın alma şansım varmı ?

Arkadaşın demek istediği şu sanırım,bu fiyat üzerinden ürünü satın alıp ürün gelince gönderilmesini istiyor,aslında mantıklı
    Ama malisef üründe ''Sepete Ekle'' sekmesi aktif değil onun yerinde ''Stoğa Gelince Haber Ver'' sekmesi var
    Yani ürünü stoğa girmeden satın alamazsınız

• Stok olmadığı için ilgi çekme çabaları sözde kurumsallar ama kaç yıllık hileleri ama bir tane yiyen olduğunu düşünmüyorum.

Bir şirket ahlaksız olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.