Şimdi Ara

Koskoca Forumda Yardım Edecek Kimse Yok Mu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HDD' ye Sistem Kurmak !!

Arkadaşlar Yeni Bir Harici Harddisk Aldım Sayılır. Fakat Amacımın Farklı Olması Sebebiyle Şöyle Bir Sorun Var .
    Öncelikle Aldığım Harddisk' in Boyutunu Söylemek İstemiyorum. (Alan Var Alamayan Var)
    Boyut Olarak 300Gb Varsayalım.

Şöyle Bir Şey Yapmak İstiyorum;
    Kasamda 160Gb' Lık Bir Dahili Harddisk Mevcut. Alacak Olduğum Harici Harddisk'i Bilgisayarımın İçine Takmadan Yani Harddisk'i Kutudan Çıkartıp Kasaya Takmadan Usb Olarak Bağlamak İstiyorum. Bu 300Gb lık Harici Harddisk' i Usb Olarak Bağlı Bir Şekilde 2 ye Bölmek İstiyorum. Daha Doğrusu Ayırmak İstiyorum. 300 Gb 'ın 50 Sine Sistem Kurmak, Kalan 250 Sinide Arşiv Olarak Kullanmak İstiyorum. Bendeki 160 Gb ıda Arşiv olarak Kullanıcağım. (Ben Şöyle Bir şey Olamayacağını Düşünüyorum Ama Sizde Fikrinizi Söyleyin, Bu Bendeki 160 Gb İle Böldüğüm 250 Gb ı Birleştirmek İstiyorum Ancak İmkansız Gibime Geliyor...) Evet olay Bundan İbaret Harici Harddisk i Bölüp Sistem kurmak İstiyorum. Programla Olacak İş Değil Bu Tahminimce, Çünkü Sürekli Olarak Kullanıcağım.. Şimdiden Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepkral09 -- 16 Eylül 2011; 17:38:59 >

• bildiğim kadarıyla harici hdd'ye win7 kurulmuyor ancak xp kurabilirsin onun içinde mojopac diye bir program gerekiyor. siz en iyisi alacağınız harici hdd'yi depo olarak kullanın. ya da daha iyisi dahili alın. isteidğiniz gibi bölüp işletim sistemi kurabilirsiniz.
  • Program Dışında Çözüm Yok mu Acama ? Koskoca Forumda Yardım Edecek Kimse Yok Mu ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.