Şimdi Ara

Kosp Kanunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben chyper serverına girdimiştimde bir adamım vardı civcivdi 21 LVL kadar sonra ELmorada gittim ordan Dodaya geçtim sonra orda biri vardı DTS de kospçu ismi BeyazShow sonra party istedim atmadı yollamadı party daha sonra GM_03 diye biri geldi ben dedimki içimden bu adam GM değildir dedim biraz sonra küçük bir log oldu en fazla 10-15 saniye kadar sonra aşağıda yazdıki ####NOTİCE BeyazShow has been banned use a kosp #### adam banlandı sizce o adammı yaptı yoksa başka birimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _K_ArcH_ -- 3 Nisan 2006; 19:57:41 >

• yaşın bence 10 ve bence sen bi veledsin

( üstüne alınmassan sevinirim şaka amaçlı söledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas_ -- 3 Nisan 2006; 19:57:01 >
  • bence gm dir o genelde isimleri öle oluyo öle koyanlarıda banlıyolar
  • Bence GM deıl benım bıldıgım GM ler gorunmuyor

beramus
    lwl:60 kasar hood
    nıck:majestatıs
    np:13951
  • Bu olay myko'da oldu ise evet orda GM isimleri öyle ama yok bu uskoda oldu diyorsan bana pek inandırıcı gelmedi.
  • olemi dersin geçen ben olympiada attım mesaj ismi averie biliyonmu gm kutu açıldı private kutusu nasıl görünmüyor olm
  • zurna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dure

Bence GM deıl benım bıldıgım GM ler gorunmuyor

beramus
    lwl:60 kasar hood
    nıck:majestatıs
    np:13951

+1
  • notice: use a kosp deil using kosp olcak
  • gm ler istedii zaman görünür istedii zaman görünmez
  • Geçen hafta mage in biri partiye alıp golemlere cekti, neyse ki stealth basıp gitmistim. Daha sonra Shout dan GM yok mu diye (tabii ki ingilizcesini) yazdım bikaç kere, adamın biri asassin di gelip bana saldırmaya başladı castle içinde (resmen normal atak vuruyordu ama hp gitmiyordu), sonra görüyorsun ki ben gm im dedi. Herhalde öyleydi. Ben de durumu anlattım bana consumer support a başvur dedi. Biz de GM ler bi iş yapıyo sanıyorduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonite

notice: use a kosp deil using kosp olcak

valla konuya ilk baktığım anda dikkatimi çekti aynen..
    Demekki Gm ingilizce bilmiyor..

ya inanmayın böyle şeyler kosp kullanıpta banlanan kaç kişi gördünüz siz..gm kospçuları banlamaya başlasa 10günde anca bitirir..

• ya gm gorunmez diosunuzda ben moradonad gezerken bi ara bi mage gordum gm2 yaziodu ve dedim ezükler kendilerini tatmin ediolar heralde ben gm yim diye gm2 lik bi char acmislar dedim kendi kendime , biraz gezdim o adamdan boyle bi msj geldi ;

Kosp Kanunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

gm ler istedii zaman görünür istedii zaman görünmez

cin mi bunlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.