Şimdi Ara

Kostüm veren Uygulama şeysi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özet: Bu uygulama arkada açık oldukça, puan toplayıp LoL için kostüm alabiliyorsunuz.

Henüz Beta'da olan bir uygulama keşfettim. Link:https://www.quarterback.gg/

Uygulamada kısaca Challenge'lara girip, diğer oyunculardan yüksek skor yapıp puan topluyorsunuz.
    En yüksek öldürme
    En yüksek assist
    En yüksek minyon biçme
    En iyi KDA
    gibi meydan okumalar mevcut. Bu kategorilerden birini seçip oyuna giriyorsunuz, ve skor kazanıyorsunuz.
    Diğer oyunculardan daha yüksek skor yaptığınız taktirde, bütün ödülü topluyorsunuz.
    Kaybetseniz bile, belli bir miktar puan toplayabiliyorsunuz.
    O puanları da, istediğiniz kostümü almak için çevirebiliyorsunuz.

+ Çekilişten ziyade, direkt olarak istediğiniz kostümü de alabiliyorsunuz.
    + Bir arkadaşınız ile beraber, 2v2 olarak da katılabiliyorsunuz.
    - Uygulama Beta olduğu için, biraz fazla bug var.
    - Kostümleri kod olarak değil, arkadaş ekleyip manuel olarak yapıyorlar.
    - Arkadaş ekleyerek ypatıkları için, kostüm en erken 24 saat içinde gelebiliyor. Genelde 3-4 günü buluyor gelmesi. Özellikle EuWest serverındakiler, çok fazla talep olduğu için bir kaç hafta bile bekleyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 7 Mart 2019; 16:40:44 >

• Aklımdaki tek soru şuydu, "acaba illegal yollardan kostüm dağıtıp, sonra onlar geri mi alınıyordu?" (Eğer kural dışı bir şekilde kostüm yollanırsa, o kostüm yollanılan kişiden geri alınabiliyor) Kullanan arkadaşım, kostümü alalı 2 ay olup hala kullandığını söyleyince, illegal bir şekilde olmaması muhtemel oluyor. Genelde 30 günü geçtikten sonra Riot böyle bir işlem yapmıyor.
  • Normalde böyle şeyleri pek umursamam yalan dolan gibi geliyor ama konuyu sen açınca bi deneyesim geldi akşam bakalım bakalım neler olacak.
  • 3. parti olarak algılanabilir mi ?
  • peqer qq kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, çünkü verdiği kod ile, Lol hesabından girip "verify" yapıyorsun, o şekilde Kil/assist gibi verileri alabiliyor.
    Lolün kendisi izin veriyor buna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.