Bildirim
Kota dostu -BROWSER-
Durex Intense Uyarıcı Jel 20 Kullanım (1 x 10 ml) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RPQVBVJ?th=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UC Mini -
opera mini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolphin dene derim. -
suan son 1 aydır lighting browser kullanıyorum epey iyi tavsiye ederim
daha once dolphin kullanmıstım ondan biraz daha iyi gibi
UC denemedim -
Lighting browser gayet iyi!
Baidu browser iyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:19:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Opera mini mobil tasarruf moduyla çok iyi ve kullanışlı
Bir de chrome veri tasarrufu yaptı
Ama az kotanız varsa opera mini
Selamlar -
Opera mini tavsiye ederim -
Opera mini -
uc mini de opera mini gibi tasarruf saglıyor cdiddi mana da. eskiden opera daha kullanışlı idi. güncellemeden sonra biraz bozuldu. arayış içindeyken uc mini yi indirdim. kota ve şerj konusunda oldukça iyi. kullanım açısından operadnn bence bir tık üzerinde. elbette ki daha kullanğşlı tarayıcılar ra cvar ama kota ve şerj konuuunda uc mini derim. ayrıca gizil gezinme modu da var. gece modu. f
Tasarrufu bilemem ama, kesinlikle uc batarya konusunda süper. Gerçekten çok iyi ekonomik kullanıyo bataryayı. Ve bu benim için en önemli kavram..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X