arkadaşlar ttnetten sınırlı uyelikten sınırsıza geçtım şimdi istediğim filmi istediğim programı indirebilirmiyim bir sınıra bir limite takılmadan yani bu sınırsız bağlantı dediklerindede kota varmı yoksa ne kadar indirme işlemi yaparsak yapalım faturamız aynımı sabit bir fiyatmı gelecek yoksa indirdiğimiz kadarmı
kolay gelsin hepinize
eger bu ay gectiysen yani yeni gectiysen faturanin gelmesini beqle ucma hemen benim gibi olur 120 milyon odersin beqle faturan gelsin sonra ne yaparsan yap istedigini indir ben sınırsıza ilk gectigim gece call of duty moder wafare yi torrentle indirdim 16 gb di:D
faturan sabit gelcek hiç indirmesende 500gb indirsende faturan sabit birde paketinin adı nedir
benim bildigim kadarriyla ve bana gelen faturada gordugum surede mesela 15 sonra faturan gelecek sen bugun limitsiz yaptin 2 faturai bekle sana tavsiyem simdi dur bende oyle sandim direk sınırısz gectim ve indirdim ha indirdim ne kadar film varsa izledim heves ya faturai bi gorunce 3 saat boyunca derin dusuncelere daldim ulan gene kofteye geldiq diye ama taklaya gelme
Tam olarak ne zaman sınırsıza geçtiğine dair tarih verirsen daha sağlıklı bir cevap verebiliriz.
ocakta gectim sınırsıza 15 inde ama ocak faturasi baya kabarijk geldi yani hemen sınırsız olmuyor yani bu ay yapmissan faurani bekle sonra kullan hemen gecmior