i5 12400F - RX 580 vs i5 11400 Sistem
Arkadaşlar merhaba,
Muhasebe ofis ortamında kullanmak için masaüstü PC almak istiyorum. Oyun falan oynamıyorum. Görsellerdeki özelliklerden hangisini seçmeliyim hangisi daha performanslı olur hangisini alırsam kafam rahat olur. aralarında 1000 tl gibi bir fiyat farkı var Veya 15000 civarı öneriniz var mı?
resim 1
resim 2
kasa seçimi
Merhaba,
aşağıdaki kaslardan hangisi daha iyidir. Sessizlik performans ve kullanım bakımından hangisi daha iyidir. vento için ses yapıyor diye duymuştum. birde bu kasaların ikisindede kumanda ile ARGB ışıklara müdahale ediliyor mu manuel mi müdahale ediliyor. Bunlardan hangisini seçmeliyiz.
bunu seçip alttaki ups yimi seçmeli.
anakart seçimi
Merhaba bu iki anakarttan hangisi daha iyidir. performans özellik olarak seçim yapacak olsanız hangisini seçerdiniz.
Arkadaşlar merhaba. Muhasebe ofinde kullanmak için 5-6 yil idare edecek masaüstü bir bilgisayar almak istiyorum. Fiyat performans ve sessiz çalışan bir sistem öneriniz var mı?
ekteki görsellerdeki özellikler nasıl şunu seçerseniz daha iyidir veya şu seçim için şunu eklerseniz, şu parçayı şununla değiştirirseniz daha iyi olur dediğiniz veya sizin öneriniz var mı ?. toplama hazır sistem veya önereceğiniz parçalar var mı ?
intel işlemci almak istiyorum.
Muhasebe için bilgisayar önerisi
Arkadaşlar merhaba. Muhasebe ofinde kullanmak için 5-6 yil idare edecek masaüstü bir bilgisayar almak istiyorum. Hazır sistemde olur. Fiyat performans ve sessiz çalışan bir sistem öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Diz üstü bilgisayar tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba muhasebe ofinde kullanmak için diz üstü bilgisayar önerilerinizi alabilirmiyim. bütün işlemlerimi bu bilgisayar ile yapacağım. ram + işlemci + ekran fan soğut ma gibi etkenler önemli. ideal 15 - 30 bin tl arası önerilerinizi söylermisiniz.
kolay gelsin.
acer aspire 5740g HDD tavsiyesi
acer aspire 5740g monitör
|
Power düğmesi ses sorunu
|
Kota + torrent vs
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 73
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.379 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware